Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
05 Dec 2011 13:55 #102441 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν έβαλες 8.5 αλλά 8,5.
Γνωρίζουμε ήδη την διαφορά με την κόμμα και την τελεία, thanks για την παρατήρηση. Σε λίγες μέρες που θα τελειώσει το upgrade θα βαθμολογείτε ψηφιακά μέσω slider (κάτι σαν το Gamespot) και χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε σχόλιο. Οι βαθμολογίες θα αποκοπούν από τα σχόλια δηλαδή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2011 14:19 #102442 by Kostas Milonas
Εξαιρετικα νεα thanks :-)

Γινεται να αλλαξει η βαθμολογια τωρα απο εσας?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
05 Dec 2011 15:27 #102447 by Μάνος Γρυπάρης
Nope. Better luck next time!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Dec 2011 19:52 #102888 by Kostas Milonas
Καταρχας συγχαρητηρια για το νεο slider στα reviews, το οποιο αναμεσα στα καλα που εχει ειναι οτι μου επετρεψε να διορθωσω την βαθμολογια που ειχα βαλει στο Rayman Origins!

More
19 Dec 2011 20:49 #103009 by Άγγελος Φασούλης

Reviews: Βαθμολογίες αναγνωστών

Το upgrade v2.7 ολοκληρώθηκε και πλέον μπορείτε να βαθμολογήσετε όλα τα games χωρίς να αφήσετε comment.

Από σήμερα το upgrade v2.7 είναι σε ισχύ. Μπορείτε πλέον να βαθμολογήσετε οποιοδήποτε από τα Reviews του site επιθυμείτε. Ακολουθούν τα upgrades. Δείτε προσεκτικά την λίστα, καθώς πραγματοποιήσαμε περισσότερες αλλαγές απ' το αναμενόμενο.

Bugs
- Στα Downloads , τα αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες γίνονται πλέον download κανονικά.
- Τώρα μπορείτε να κάνετε κανονικά reset το password σας σε περίπτωση που το ξεχάσατε (από 20/12).

Ταχύτητα
- Πλήρες optimization της database ώστε το loading του site να είναι πιο γρήγορο.

Reviews
- Δυνατότητα βαθμολόγησης όλων των reviews χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε σχόλιο.
- Εμφάνιση του συνολικού αριθμού χρηστών που ψήφισαν σε ένα review.
- Όταν δημοσιεύεται review στην κεντρική σελίδα, τώρα με κλικ στον τίτλο του θα παραπεμφθείτε απευθείας στο review.
- Προσθήκη ενός νέου box πάνω δεξιά στο κάθε review, με βελτιωμένο design, το οποίο θα εμφανίζει την εκάστοτε βαθμολογία.

More
28 Dec 2011 13:52 #103279 by Kostas Milonas
Ενα θεματακι που εχω παρατηρησει τελευταια ειναι οτι σε ορισμενα (οχι ολα) threads οταν απανταω παιρνει αυτοματα οτι θελω να παρακολουθω το θεμα μεσω email και μου ερχονται σχετικες ειδοποιησεις.

Επειδη ειναι μια ρυθμιση που δεν εχω κανει εγω και δε συμβαινει παντα φανταζομαι οτι προκειται για καποιο bug...

More
28 Dec 2011 14:53 #103281 by Άγγελος Φασούλης
Όντως το παρατήρησα και εγώ και ξαναπείραξα τις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου και περιμένω να δω, αν λύθηκε.

More
28 Dec 2011 19:39 #103287 by Μάνος Γρυπάρης
Το δώσαμε για fix.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2012 16:00 #103527 by Άγγελος Φασούλης

Το GameWorld γίνεται ταχύτερο και πιο αξιόπιστο.

Το GameWorld.gr μεταφέρθηκε σε νέο server. Η διαδικασία μεταφοράς ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Αυτή τη στιγμή βλέπετε πλέον το νέο site.

Τα πλεονεκτήματα που θα έχετε είναι τα εξής:
- Ταχύτητα: Στον νέο VPS server έχουμε dedicated RAM και CPU, επομένως η ταχύτητα του site είναι πιο γρήγορη.
- Ταχύτερη ανταπόκριση: Ο server έχει μικρότερο ping σε σχέση με τον προηγούμενο, άρα ακόμα και η ανταπόκριση είναι πολύ πιο γρήγορη.
- Προστασία: Αυξημένο σύστημα προστασίας έναντι των hackers, βελτιωμένο antivirus και πολλά άλλα καλούδια.

Η μεταφορά αυτή είναι και και η τελευταία, σε μία σειρά από αλλαγές που κάναμε στο GameWorld, λόγω της αυξημένης κίνησης από το φθινόπωρο του 2011 και έπειτα.

Σε περίπτωση που μελλοντικά η κίνηση αυξηθεί κι άλλο, τότε δεν θα υπάρξει μεταφορά αλλά γρήγορο και άμεσο upgrade στον ήδη υπάρχοντα server.

Μάνος Γρυπάρης

More
05 Jan 2012 18:46 #103534 by Παναγιώτης Σεντουκάς
μολις σηναντησα ενα προβληματακι.δεν μποω να κανω comment σε αρθρα.μου λεει οτι πρεπει να κανω πρωτα log, in και οπως βλεπετε....

edit: Με ενα refresh που δοκιμασα εμφανιζεται το comment section