Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
01 Aug 2011 16:40 #96988 by Μάνος Γρυπάρης
Updates
1)Προστέθηκε button για να κάνετε κοινοποίηση στο Google+
2)Στην κατηγορία "Πλατφόρμα" τώρα πια κάθε κονσόλα έχει διαφορετικά χρώματα.
3)Στα reviews τώρα γράφετε σχόλιο με το avatar σας (το κάναμε για τα παλιά comments, το ολοκληρώνουμε για τα νέα comments).

Forum Αγγελίες
1)Επέστρεψαν τα tags ("Πωλείται", "Ζητείται" κτλ.)
2)Τώρα πια ειδοποιείστε σωστά μέσω e-mail και μεταφέρεστε στο τελευταίο post για την τελευταία δημοσίευση στο topic που επιλέξατε. Επιβεβαιώστε ότι ισχύει.
3)Ο αριθμός σελίδων τώρα δεν ξεφεύγει στο template.

Σε λίγες ώρες θα διορθωθούν και τα spoiler buttons στο forum

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2011 17:00 #96989 by Kostas Milonas
Χρησιμες αλλαγες και προσθηκες για αλλη μια φορα :-)

Μια παρατηρηση μονο, τα χρωματα στην κατηγορία "Πλατφόρμα" ισως πρεπει να εξισορροπηθουν λιγο, πχ στο Xbox ειναι πολυ εντονο το πρασινο, ενω πχ στο PC ή PSP ειναι τοσο σκουρα που δεν ξεχωριζουν οι τιτλοι στην navigation bar...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
01 Aug 2011 17:58 #96992 by Μάνος Γρυπάρης
Update
Στα Downloads προστέθηκε κατηγορία "Adventures" και τα παλιά Demos και Patches μεταφέρθηκαν εκεί.

asmilon wrote: Χρησιμες αλλαγες και προσθηκες για αλλη μια φορα :-)

Μια παρατηρηση μονο, τα χρωματα στην κατηγορία "Πλατφόρμα" ισως πρεπει να εξισορροπηθουν λιγο, πχ στο Xbox ειναι πολυ εντονο το πρασινο, ενω πχ στο PC ή PSP ειναι τοσο σκουρα που δεν ξεχωριζουν οι τιτλοι στην navigation bar...

Το κάνουμε ήδη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Aug 2011 21:57 #97470 by Βασίλης Βασιλός
Μια προταση θελω να κανω.Ειναι γνωστο πως ενας μεγαλος αριθμος χρηστων ασχολουνται με Trophies/Achievements αντιστοιχα.Γι'αυτο τον λογο εχουν δημιουργηθει πολλα sites που εξηγουν π.χ τον τροπο για να παρεις το ταδε trophy.Εκτος απο αυτο,ειναι και ενας τροπος να ασχοληθει κανεις περισσοτερο με ενα παιχνιδι,οπως επισης,μεσα απο την χρηση των λεγομενων Boosting Threads,να γινει το παιχνιδι πιο κοινωνικο,με στοχο παντα το 100% στο παιχνιδι.Πολλοι Ελληνες ασχολουνται με αυτο,ομως δεν υπαρχει ελληνικο site που να στηριζει κατι τετοιο.Γιατι λοιπον να μην αναλαβει κατι τετοιο το Gameworld?Για μενα π.χ που ασχολουμαι με trophies στο psn,θα μαρεσε να βρισκω ενα Trophy Guide στην γλωσσα μου,που να εξηγει οσο απλουστερα γινεται τι πρεπει να κανω,αλλα να γνωρισω και αλλους Ελληνες gamers μεσω αυτου!Ξερω πως δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη,και ο τιτλος των παιχνιδιων με Trophies ειναι τεραστιος,ωστοσο την προταση οφειλα να την κανω.

More
18 Aug 2011 01:00 #97474 by Μάνος Γρυπάρης
Εδω δεν έχουμε καλά καλά PS3 editor. Τα reviews του PS3 εγώ τα γράφω κι εχω ηδη εναν πακο με games που δεν μπορω να παιξω και ψαχνουν νέο συντάκτη να τα γραψει. Ειναι το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει αυτη τη στιγμη. Οπως τελευταιο βαζω οτιδηποτε τρωει χρονο απο συντακτη.

Οταν θα φτασουμε να εχουμε 5 συντακτες για καθε κονσολα και απο 3 για καθε genre τοτε θα το σκεφτω! Προς το παρόν το ενδιαφέρον των console συντακτων ειναι μηδαμινο και η συντακτικη ομαδα εχει μικρυνει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Sep 2011 02:16 #98155 by Μάνος Γρυπάρης
Συγχώνευση των forums:
- Battlefield
- Call of Duty

στο "First-Person Shooters" το οποίο υπάρχει πλέον στην κατηγορία "Game Zone".

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Sep 2011 16:46 #98250 by Άγγελος Φασούλης

GameWorld Upgrade v2.6

Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο πακέτο αλλαγών του site.
Το GameWorld πραγματοποίησε ένα μικρό upgrade, το οποίο εισάγει τις παρακάτω απαραίτητες προσθήκες:
- Εγκατάσταση συστήματος CAPTCHA στο registration, ώστε να αποφευχθεί το spamming.
- Το όριο στην αναζήτηση του site αυξήθηκε στους 50 χαρακτήρες.
- Τα ειδικά χρωματιστά fonts στην κατηγορία "Πλατφόρμα" έχουν αλλάξει για κάθε κονσόλα κι είναι πλέον πιο ορατά.
- Όλες οι κατηγορίες ειδήσεων του site τροποποιήθηκαν, ώστε πλέον να μπορείτε να δείτε τις παλιότερες ειδήσεις μέσω μικρών εικόνων (thumbnails).
- Fix: Το avatar σας εμφανίζεται πλέον κανονικά στο προφίλ σας, στα αριστερά της οθόνης.

More
10 Sep 2011 10:58 #98287 by Marilena Kat
Πολυ καλες αλλαγες!!Μπραβο σας!

More
14 Sep 2011 13:28 #98406 by Μάνος Γρυπάρης
Θα ήθελα να ρωτήσω αν λάβατε όλοι το μαζικό email που στείλαμε για την Gamescom.

1)Τσεκάρετε στην email διεύθυνση με την οποία έχετε κάνει register στο site.
2)Αν δεν το βρείτε στο Inbox, ψάξτε και στον Spam folder σας. Αν το βρείτε εκεί, σημειώστε το ως "No Spam".

Απλά πείτε μας αν το λάβατε.

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Sep 2011 14:15 #98409 by Βασίλης Δρέττας
εγω το ελαβα σε ενα αλλο μου προφιλ. με αυτο που μπαινω τωρα δεν ελαβα το email