Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
01 Oct 2011 19:30 - 02 Oct 2011 08:57 #99427 by Kostas Milonas
Μπραβο Μανο πολυ βασικη αλλαγη αυτα για τα game reviews, νομιζω οτι τωρα θα μπορει να γινεται πιο ουσιαστικη συζητηση σε καθε παιχνιδι χωρις να παρατηρουνται διαφορες παραφωνιες στην βαθμολογια των χρηστων...

Ερωτηση: η αλλαγη στον τροπο υπολογισμου της βαθμολογιας των χρηστων εχει εφαρμοστει και στα παλια reviews ή μονο σε οσα γινουν απο τωρα και εμπρος?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR
Last edit: 02 Oct 2011 08:57 by Kostas Milonas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2011 02:46 #99442 by Μάνος Γρυπάρης
Σε όσα θα γίνουν από εδώ κι εμπρός.

Έχουμε στείλει email σε όλους όσους έστειλαν μηδενική βαθμολογία. Όσοι θέλουν να την αλλάξουν το έχουν κάνει ήδη. Οι υπόλοιποι απλά δεν θέλουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Oct 2011 14:02 #100159 by Άγγελος Φασούλης

Μεταφορά site σε VPS

Η μεταφορά του site ολοκληρώθηκε. Νέα στήλη με τίτλο "Epic Fail".

Το GameWorld στεγάζεται από σήμερα σε δικό του VPS (Virtual Private Server). Μετά από έξι χρόνια σε shared hosting, το site μεγάλωσε και πλέον ήταν επιτακτική η ανάγκη μεταφοράς. Το υψηλό traffic ήταν άλλωστε κι ένας από τους λόγους για τους οποίους το GameWorld ήταν ανά διαστήματα offline.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα ξεκινάει στο GameWorld μία νέα στήλη με την ονομασία "Epic Fail". Μπορείτε να την βρείτε εδώ . Σε αυτήν μεταφέρθηκαν τα ήδη υπάρχοντα κόμικ της στήλης "Users" καθώς και τα Facebook Profiles. Στο εξής, μέσω του Epic Fail θα σας έχουμε νέα επεισόδια από το κόμικ των Users αλλά και νέες σειρές κόμικ (αυτοτελείς ή μή), με χαρακτήρες που ελπίζουμε να αγαπήσετε.

Ελπίζουμε οι αλλαγές αυτές να σας ικανοποιήσουν. Αναμένουμε τα σχόλιά σας ή τα email σας για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις.

More
14 Oct 2011 18:51 #100173 by Kostas Milonas
Με γεια τον σερβερ παιδια και εις ανωτερα! :D

More
15 Oct 2011 12:50 #100206 by Μάνος Γρυπάρης
Αν έχετε θέματα με την ταχύτητα απλά ενημερώστε μας. Έχω την εντύπωση πάντως ότι το loading είναι πιο γρήγορο από πριν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Oct 2011 10:05 #100261 by Βασίλης Δρέττας
χτες μερικα παιδια μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν εγραφη στο σιτε καθως τους εμφανιζει σφαλμα. προσπαθησα και εγω να κανω ενα καινουργιο account και μου εβγαζε και εμενα οτι το email χρησιμοποιητε ενω ειμαι σιγουρος πως δεν εχω κανει account με αυτο το email

More
16 Oct 2011 13:24 #100268 by Μάνος Γρυπάρης
Δοκιμασα με ολους τους browsers και η εγγραφη γινεται κανονικα (και το validation).

Ας γραψουν ακριβως ποιους browsers χρησιμοποιουν και ποια εκδοση. Η ας ξαναπροσπαθησουν τωρα.

Και τα αλλα μελη του forum αν θελετε μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν λειτουργει η εγγραφη η οχι φτιαχνοντας 2ο account με ψευτικο email.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Oct 2011 17:29 #100276 by Kostas Milonas
Δοκιμασα με ΙΕ 9 να κανω ενα fake account και δε ειχα καποιο προβλημα...

More
19 Oct 2011 22:20 #100430 by eliminator
Μεταφορά σε Cloud Server

Το VPS αποδείχθηκε μικρό για να μας χωρέσει.

Όπως θα παρατηρήσατε τις τελευταίες ημέρες, υπήρχαν διαστήματα όπου το site εμφάνιζε λευκή οθόνη, κάτι που προκαλούνταν εξαιτίας της έλλειψης μνήμης.

Η μεταφορά μας σε πακέτο VPS (Virtual Private Server) απ' ότι φαίνεται δεν αρκούσε. Η κίνηση τις τελευταίες ημέρες συνέχισε να αυξάνεται και αναγκαστήκαμε να αναβαθμίσουμε το πακέτο σε μεγαλύτερο VPS Server (640MB). Επειδή όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό, προχωράμε από σήμερα στην λύση του Cloud Hosting που εγγυάται 100% uptime και ακόμη καλύτερες ταχύτητες.

Το GameWorld θα μεταφερθεί στο νέο του server σε 1-2 ώρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουν και οι DNS servers του domain για να αναγνωρίσουν τον νέο server, άρα θα χρειαστεί να περιμένουμε 8-24 ώρες μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι providers στην Ελλάδα (οι οποίοι ως γνωστόν...θέλουν την ώρα τους).

Υπάρχει ωστόσο ένα ενδεχόμενο το site να παραμείνει online μέχρι τα μεσάνυκτα ώστε να διαβάσετε άρθρα και να κατεβάσετε αρχεία. Από εκεί και πέρα θα πέσει offline μέχρι αύριο το μεσημέρι ώστε να ενημερωθούν οι DNS και να μην χάσετε τυχόν μηνύματα στο forum ή σχόλια.

Μέσω της παρούσας είδησης θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

GameWorld

More
24 Oct 2011 14:29 #100571 by Andr
εδω και αρκετο καιρο δεν μπορω να αφησω καποιο σχολιο στα αρθρα.οταν παταω αποστολη ενω μου φορτιζει για λιγο μετα δεν μου εμφανιζει το μηνυμα.υπαρχει καποια λυση για αυτο?χρησιμοποιω chrome(οχι τιποτα αλλο αλλα δεν μπορω να παρω μερος για το διαγωνισμο του fm)