Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
10 Apr 2012 12:45 #106679 by Μάνος Γρυπάρης
Η λίστα των συντακτών ανανεώθηκε (Topmenu/GameWorld/Οι συντάκτες).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2012 13:21 #106683 by Νικολής Ασημάκης

Manos wrote: Η λίστα των συντακτών ανανεώθηκε (Topmenu/GameWorld/Οι συντάκτες).

Παρακαλούνται τα άτομα που δεν έχουν βάλει ήδη, να προσθέσουν δίπλα από το όνομά τους το nickname τους στο φόρουμ, για να καταλαβαίνουμε και εμείς ποιος είναι ποιος. :P

More
11 Apr 2012 03:31 #106718 by Μάνος Γρυπάρης
Στις 5 Απριλίου σας στείλαμε ένα ενημερωτικό e-mail για τα Video Reviews, που έλεγε και τις κυκλοφορίες Απριλίου.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το λάβατε όλοι. Τσεκάρετε την e-mail διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο site (και φυσικά τα Spam mails μήπως έχει πάει εκεί).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Apr 2012 15:49 #106732 by Kostas Milonas
Μανο μου ηρθε κανονικα το email το βρηκα πολυ καλη κινηση για να γνωστοποιησετε τις ενεργειες σας στον κοσμο.

Επι της ευκαιριας θα ηθελα να κανω μια αισθητικη προταση, σε επομενα newsletters ισως θα ηταν καλυτερα το χρωμα γυρω απο το λογοτυπο να ειναι το ιδιο με το background του newsletter ωστε να δενει καλυτερα, εμενα τουλαχιστον ετσι φαινεται στο email μου και δε μου αρεσε τοσο:

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
10 May 2012 17:23 #107665 by Βασίλης Σπετσιέρης
Κάτι τρέχει με το site.Σαν να έχουν στενέψει τα περιθώρια δεξιά

More
14 May 2012 18:14 #107833 by 1
Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στην παρέα έχω μια δυο παρατηρήσεις και μια δυο απορίες..

Δυνατότητα [οfftopic][/offtopic] δεν υπάρχει στο forum;

Eπίσης για κάθε νέο μήνυμα σε ένα topic που παρακολουθούμε ή απλά έχουμε γράψει κάτι, πρέπει να έρχεται νέο mail; Δεν γίνεται κάπως μέσω του πίνακα ελέγχου να βλέπουμε που υπάρχουν νέα μηνύματα στα θέματα που έχουμε διαλέξει για παρακολούθηση χωρίς να πέφτει spamarisma; :P

Οι υπογραφές των μελών θεωρώ ότι πρώτον πιάνουν πάρα πολύ μεγάλο μέρος κάθε ποστ με το αποτέλεσμα να είναι κάπως κουραστικό η ανάγνωσή τους και δεύτερον δεν ξεχωρίζουν εύκολα από το κυρίως μήνυμα.

Τα emoticons μου φαίνονται κάπως άσχημα και δυσνόητα ως προς τη σημασία τους. Mπορεί να ακούγεται μικρής σημασίας ή χαζό, αλλά θεωρώ πως σε τέτοιου είδους φόρουμ όπως εδώ, όπου συμμετέχουν νέοι και νέες, τα emoticons συμβάλλουν στις συνομιλίες και στο καλό κλίμα μεταξύ των μελών, δημιουργώντας πιο εύθυμες και χιουμοριστικές συζητήσεις. Άρα ο χρήστης απολαμβάνει περισσότερο την συμμετοχή του στο φόρουμ και συνεπώς αυξάνει τον χρόνο παραμονής, το ποσοστό μηνυμάτων κτλ κτλ κτλ. ;)

More
14 May 2012 19:54 #107844 by Μάνος Γρυπάρης

Sephiroth25 wrote: Κάτι τρέχει με το site.Σαν να έχουν στενέψει τα περιθώρια δεξιά

Ήταν πρόβλημα 5 λεπτών όταν συνέβη οπότε οκ.

senkradvii wrote: Δυνατότητα [οfftopic][/offtopic] δεν υπάρχει στο forum;

Υπάρχει το spoiler button. Γράψε μια πρόταση, επέλεξέ την και πάτα το άσπρο κουμπάκι "spoiler", αριστερά από το "youtube". Το ονομάσαμε έτσι για τα spoilers των games όπου συνήθως χρησιμοποιείται.

senkradvii wrote: Eπίσης για κάθε νέο μήνυμα σε ένα topic που παρακολουθούμε ή απλά έχουμε γράψει κάτι, πρέπει να έρχεται νέο mail; Δεν γίνεται κάπως μέσω του πίνακα ελέγχου να βλέπουμε που υπάρχουν νέα μηνύματα στα θέματα που έχουμε διαλέξει για παρακολούθηση χωρίς να πέφτει spamarisma; :P

Κλικ εδώ και πάτα "Όχι" στην τελευταία επιλογή. Και για κάθε email που έρχεται κάνεις Unsubscribe.

senkradvii wrote: Οι υπογραφές των μελών θεωρώ ότι πρώτον πιάνουν πάρα πολύ μεγάλο μέρος κάθε ποστ με το αποτέλεσμα να είναι κάπως κουραστικό η ανάγνωσή τους και δεύτερον δεν ξεχωρίζουν εύκολα από το κυρίως μήνυμα.

Το αντίθετο θα σου πει κάποιος που σε άλλα forums δεν τον αφήνουν να έχει μεγάλη υπογραφή.

senkradvii wrote: Τα emoticons μου φαίνονται κάπως άσχημα και δυσνόητα ως προς τη σημασία τους. Mπορεί να ακούγεται μικρής σημασίας ή χαζό, αλλά θεωρώ πως σε τέτοιου είδους φόρουμ όπως εδώ, όπου συμμετέχουν νέοι και νέες, τα emoticons συμβάλλουν στις συνομιλίες και στο καλό κλίμα μεταξύ των μελών, δημιουργώντας πιο εύθυμες και χιουμοριστικές συζητήσεις. Άρα ο χρήστης απολαμβάνει περισσότερο την συμμετοχή του στο φόρουμ και συνεπώς αυξάνει τον χρόνο παραμονής, το ποσοστό μηνυμάτων κτλ κτλ κτλ. ;)

7 χρόνια που υπάρχει το site αυτό πρώτη φορά το ακούμε (και μπορείς να τσεκάρεις και τις προηγούμενες σελίδες αυτού του topic). Συγκεκριμένες προτάσεις. Ποιο emoticon δεν καταλαβαίνεις, ποιο πιστεύεις ότι πρέπει να αφαιρεθεί και ποιο να προστεθεί. Είμαστε ανάμεσα στα forums με τις μεγαλύτερες ποικιλίες στα emoticons. Αν σε ενοχλούν απλά δεν τα χρησιμοποιείς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 May 2012 20:07 #107847 by 1
Υποθέτω τα αστεράκια και τα σημαδάκια πάνω από τα κεφάλια είναι αυτά που έχω εγώ γράψει κάτι, έτσι;

Πάντως δεν φαίνεται να δουλεύει και πολύ σωστά γιατί μου εμφανίζει πολλά νήματα ως αναγνωσμένα, που σίγουρα δεν έχω διαβάσει. Έχει να κάνει με το πόσο χρόνο είναι ενεργά;

More
14 May 2012 20:14 #107849 by Μάνος Γρυπάρης

senkradvii wrote: Υποθέτω τότε τα αστεράκια και τα σημαδάκια πάνω από τα κεφάλια είναι αυτά που έχω εγώ γράψει κάτι, έτσι;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Στείλε screenshot και βάλε σε κόκκινο κύκλο αυτό που εννοείς.

senkradvii wrote: Πάντως δεν φαίνεται να δουλεύει και πολύ σωστά γιατί μου εμφανίζει πολλά νήματα ως αναγνωσμένα, που σίγουρα δεν έχω διαβάσει. Έχει να κάνει με το πόσο χρόνο είναι ενεργά;

Αν εννοείς "νήματα" τα posts, σωστά λειτουργεί.
Αν διαβάσεις κάτι θα σταματήσει να το βγάζει ως αναγνωσμένο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 May 2012 20:30 #107851 by 1

Manos wrote:
Υπάρχει το spoiler button. Γράψε μια πρόταση, επέλεξέ την και πάτα το άσπρο κουμπάκι "spoiler", αριστερά από το "youtube". Το ονομάσαμε έτσι για τα spoilers των games όπου συνήθως χρησιμοποιείται.

Άλλο το spoiler (απόκρυψη κειμένου) άλλο το offtopic (σχόλιο άσχετο με τη συζήτηση) βέβαια αλλά οκ.

Manos wrote: Κλικ εδώ και πάτα "Όχι" στην τελευταία επιλογή. Και για κάθε email που έρχεται κάνεις Unsubscribe.

Τhanks!

Manos wrote: Το αντίθετο θα σου πει κάποιος που σε άλλα forums δεν τον αφήνουν να έχει μεγάλη υπογραφή.

Σεβαστό. Απλά θεωρώ πως οι πολύ μεγάλες υπογραφές κουράζουν τον αναγνώστη. Ενώ όπως είπα δεν ξεχωρίζουν εύκολα από το ίδιο το κείμενο. ;)

Manos wrote: 7 χρόνια που υπάρχει το site αυτό πρώτη φορά το ακούμε (και μπορείς να τσεκάρεις και τις προηγούμενες σελίδες αυτού του topic). Συγκεκριμένες προτάσεις. Ποιο emoticon δεν καταλαβαίνεις, ποιο πιστεύεις ότι πρέπει να αφαιρεθεί και ποιο να προστεθεί. Είμαστε ανάμεσα στα forums με τις μεγαλύτερες ποικιλίες στα emoticons. Αν σε ενοχλούν απλά δεν τα χρησιμοποιείς.

Σωστός. Δεν πρόσεξα την συλλογή και έβλεπα μόνο αυτά που εμφανίζονται αριστερά του κειμενογράφου. :oops:

Υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης αυτών που εμφανίζονται εκεί για άμεση πρόσβαση; Πάντως τα πλέον βασικά " :lol: " & " :P " είναι κάπως παλιά, ενώ το 2ο φαίνεται σαν smile με κόκκινο στόμα και περιγράφετε ως "Εxcited".

Σαν νέος ακόμα στην παρέα, μαθαίνω το περιβάλλον (εξού και οι απορίες μου) και λέω τις πρώτες εντυπώσεις μου με όλη την καλή διάθεση! :D