Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
11 Jul 2015 02:16 #164614 by Άγγελος Γιάννακας
1) Χρόνια πολλά Gameworld και να συνεχίσεις με όρεξη για ακόμα καλύτερα πράγματα.
2)Αν και παρακολουθώ συχνά-πυκνά το site σας έγινα μέλος λόγω της κλήρωσης..από αυτά λοιπόν που έχω δει μου αρέσουν τα review σας γύρω από games!!Θα ήθελα να επιστρέψει και πάλι η εκπομπή gamemaniacs (από εκεί σας έμαθα)
3)Θέλω την console του Xbox One :cheer:
The topic has been locked.
More
11 Jul 2015 02:17 #164615 by panos diamadopoulos
Χρονια πολλα στο Gameworld και συγχαρητήρια για την εξαιρετικη δουλεια που γινεται ολα αυτα τα χρονια!!
Απο δωρα θα ηθελα να μπω στην κληρωση για την Φιγούρα 14" Koala από το One Piece by Otakustore.gr
More
11 Jul 2015 02:29 #164618 by Χρήστος
1)Χρόνια πολλά στο gameworld.gr και να τα χιλιάσετε .
2)Τα gaming review σας είναι φοβερά και θα ήθελα να μην ξεχάσετε ποτέ να έχετε καλή σχέση με το κοινό σας.
3) Για τον διαγωνισμό θα ήθελα να συμμετάσχω για τα Roccat Syva in-ear headset.
More
11 Jul 2015 02:43 #164623 by Μάκης Στεφανής
1) Χρονια πολλα στο gameworld.gr ευχομαι να συνεχισετε για πολυ ακομη τη εξαιρετικη δουλεια σας και να μας παρουσιασετε πολλα ακομη!! :)
2) Τα game maniacs ειναι τα αγαπημενα μου διοτι μου αρεσει να παρακουλουθω συλλογες απο τις οποιες μορφοθηκα και εμπνευστικα πολλα
3) Θα ηθελα να μπω στην κληρωση για το ps4
More
11 Jul 2015 03:04 #164626 by Xristøs Giøftsøs
1) Χρόνια πολλά στο gameworld.gr για τα 10 χρόνια (ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα)
2) Μου άρεσου πάρα πολύ τα stream σας στο Twitch όταν συζητάτε με εμάς και μας απαντάτε στις ερωτήσεις μας
3)Θα ήθελα το 1 Logitech G502 mouse
More
11 Jul 2015 03:23 #164629 by Αλέξανδρος Κιουτσίκης
1) Θα σας πω και γω με τη σειρά μου χρόνια πολλά με πολλές χαρές και διασκέδαση και προς τους συντάκτες να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να μην το σταματήσουν ποτέ.
2) Στο gameworld λατρεύω την επικαιρότητα και παρακολουθώ κάθε "φρέσκο" άρθρο, αλλά ήθελα κανά product review παραπάνω, ιδιαίτερα αν αφορά PC.
3) Για την κλήρωση επιλέγω την Logitech G27.
More
11 Jul 2015 03:33 - 11 Jul 2015 03:37 #164631 by Nick Charitos
1)Χρόνια πολλά και με πολύ Gaming!
2)Το gaming review είναι φοβερό αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι τα products review για pc
3)Υπέροχα δώρα... το δώρο που θέλω είναι τιμονιέρα Logitech G27
Last edit: 11 Jul 2015 03:37 by Nick Charitos.
More
11 Jul 2015 03:39 #164634 by tasos
1) Χρόνια πολλά στο Gameworld.gr εύχομαι να κάνετε αυτό που αγαπάτε για πολλά χρόνια ακόμα :* .
2)Πιο πολύ μου αρέσουν οι κυκλοφορίες του μήνα και τα reviews.
3) Για τον διαγωνισμο ε κλήρωση θα ήθελα το ps4 (i love sony).
More
11 Jul 2015 03:42 #164635 by George Alexopoulos
1)Χρονια πολλα στο Gameworld και σε ολους τους συντακτες που μας χαριζουν καθε μερα ενημερωση.
2)Μου αρεσουν πολυ τα reviews.Θελω να δω νεα Game maniacs η εστω (αν τελειωσαν οι συλλογες) Battle.Να συνεχισει ο Παντελης τα live και ακομη καλυτερα με capture card για φουλ ποιοτητα.
3)Ενα Speedlink NX gamepad PC/PS4.Δεν εχω PS4 αλλα αν το κερδισω θα το χρησιμοποιησω στο PC.
More
11 Jul 2015 03:49 #164636 by Angel
1)Χρόνια σας πολλά παιδιά και συνεχίστε την καλή δουλειά.Συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε κάνει μέχρι τώρα και ελπίζω να συνεχίσετε να μας προσφέρετε διαγωνισμούς,γέλιο,streaming και οτιδήποτε άλλο σας κάνει κέφι.
2)Γενικά είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάτι αλλά μιας και πρέπει...Θα πω ότι ξεχωρίζω περισσότερο τα reviews,κυκλοφορίες του μήνα καθώς και οι παρουσιάσεις περιφερειακών.
3)Ενδιαφέρομαι να πάρω μέρος στην κλήρωση για το PS4.
Καλή τύχη σε όλους and keep playing!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.