Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
11 Jul 2015 04:12 #164637 by Νικος Ζαβερδινος
1)Χρονια πολλα στο Gameworld.gr και τους Συντακτες του!!!!

2)Μου αρεσουν πολυ τα reviews και θα ηθελα και αλλα αν μπορουσατε και αν ειναι να παιζατε πιο παλια παιχνιδια οπως pokemon!!!!

3)Θα ηθελα την κονσολα του PS4!!!!Καλη τυχη σε ολους!!!!
The topic has been locked.
More
11 Jul 2015 04:25 #164638 by Αχιλλεας
1)Χρονια πολλα στο Gameworld.gr και τους Συντακτες του και keep it up.

2)Γενικα υπαρχει αρκετη καλη δουλεια στο καναλι, θα προτιμουσα λιγο περισσοτερο nintendo αλλα με τα μαντατα καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο οποτε κανα gameplay απο τα games τις blizzard για να ξεχαστουμε.

3)Θα ηθελα να λαβω μερος στην κληρωση για το Roccat Lua mouse.
More
11 Jul 2015 04:45 - 14 Jul 2015 22:47 #164639 by Apostolis
1) Χρονια πολλα αντε και ας ελπισουμε και στα 20 χρονια. Σας εμαθα απο τον DragoMan
2) Με τα reviews και τα livestream ειμαι ευχαριστιμενος με τα games που εχω δει στο site σας
3) Λεω να παω για το : PS4
Last edit: 14 Jul 2015 22:47 by Μάνος Γρυπάρης.
More
11 Jul 2015 04:51 #164640 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
1) Σίγουρα εύχομαι τα καλύτερα, γιατί τα αξίζετε, και θέλω να σας δω να φτάνετε ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο (σκεφτείτε το να κάνετε και ένα αγγλικό site - σοβαρά μιλάω :P ). Να τα χιλιοστήσετε. :D
2) Σίγουρα λατρεύω τις κριτικές σας. Είναι υπερβολικά αναλυτικές και δίνετε και τις όμορφες προσωπικές σας νότες. Δε νομίζω όμως ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας πω τι να διορθώσετε. Λόγω έλλειψης χρόνου, δε βρήκα τόσον καιρό την ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργά στην ιστοσελίδα σας, οπότε θα ήταν καλύτερα να μην εκφέρω κάποια γνώμη, έως ότου καταφέρω να συμμετάσχω ενεργά. Εκτιμώ πάντως πάρα πολύ το χιούμορ σε μια ιστοσελίδα και θα ήθελα να το χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά.
3) Κανονικά θα ήμουν μέσα για μία από τις κονσόλες (ειδικά το PS4 το ζαχάρωνα), αλλά επειδή όπως είπα δεν ήμουν ενεργό μέλος, πιστεύω ότι δεν τις αξίζω ούτε κατά διάνοια. Θα ήθελα τα ακριβά δώρα να πάνε μόνο σε ενεργά μέλη. Οπότε, το δώρο στο οποίο θα ήθελα να συμμετάσχω είναι το MotoGP για το PC (και πολύ μου είναι), που όπως είδα και στο video, είναι το MotoGP 15.
More
11 Jul 2015 04:52 #164641 by Akis
Χρονια πολλα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια και κυριως την αγαπη που διχνεται σε μια παρεξηγημενη ενασχοληση! Συνεχιστε την καλη δουλεια με μερακι και επιμονη και οι κοποι σας θα ανταμειφθουν ( αν δεν ανταμειβονται ηδη ;-) ) ! Και του χρονου με υγεια και πολλες επιτυχιες!
More
11 Jul 2015 05:02 #164642 by Asklipios Barbakos
1) Προσωπικά δεν θα με χαρακτήριζα φανατικό gamer στο θέμα ενεργής παρακολούθησης του χώρου, πέρα από franchices και game για τα οποία τρέφω μεγάλη αγάπη...αλλά βλέποντάς σας να το κάνετε αυτό με τόση αγάπη δεν μπορώ παρά να παροτρύνομαι να ασχοληθώ περισσότερο και με νέα πράγματα! So, thank you guys & girls for existing!
2) Κανένα παράπονο ή παρατήρηση. Και μόνο το ότι ένας τόσο μεγάλος όγκος πληροφοριών είναι free και το οτι τόσα δώρα προσφέρονται διαρκώς, αρκούν με το παραπάνω...!
3) Hmmm...υποθέτω το PS4...από του λίγους κι εγώ... :P
More
11 Jul 2015 05:56 - 14 Jul 2015 22:47 #164643 by Geroge Ligopsychakis
1. Σας εύχομαι να τα χιλιάσετε και πραγματικά να συνεχίσετε την καλή δουλειά.
2. Το ξέρουμε ότι είστε οι πρώτοι, απλά δείξτε ότι είστε οι καλύτεροι στην πράξη.
3. Xbox One η Logitech G502 mouse η PS4 (μιας και δεν κατάλαβα αν πρέπει να επιλέξω 3 δωρα κλήρωσης xD )
Last edit: 14 Jul 2015 22:47 by Μάνος Γρυπάρης.
More
11 Jul 2015 07:33 #164644 by Manolis Marolias
1) First χρόνια πολλά στο gameword και στους συντάκτες του για την τέλεια δουλειά που κάνουν εδώ και 10 χρόνια και απλά συνεχίστε έτσι
2) Δεν έχω κάποιο παράπονο ή παρατήρηση αντιθέτως είμαι πολύ ικανοποιημένος από εσάς αλλά πιο πολύ μου αρέσουν τα live streaming στο twitch, οι διαγωνισμοί κ.α
3) Επειδή είμαι καινούργιος στο site αλλά παλιός στο youtube λόγω της μεγάλης ανταγωνιστικότητας για το ps4 θα προτιμήσω το Shadow of Mordor για το Xbox 360
More
11 Jul 2015 07:41 - 11 Jul 2015 17:21 #164645 by D. M.
1) Χρόνια πολλά στο portal σας, καινούργιος εδώ πέρα αλλά πολύ ικανοποιημένος από όσα έχω διαβάσει και δει.
2) Περιμένω να δω περισσότερα reviews για παλιά παιχνίδια γιατί είμαι φανατικός Amigaς και γενικά old school retro gaming.
3) Με ενδιαφέρει το Alien Isolation του Xbox One.
Last edit: 11 Jul 2015 17:21 by D. M..
More
11 Jul 2015 08:11 - 11 Jul 2015 16:35 #164646 by Grigoris
1)Παιδιά αρχικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά που κάνετε στον χώρο του gaming(Και με βάση τα σημερινά γεγονότα όχι μόνο στο χώρο του gaming) μιας και τουλάχιστον όσο αφορά την Ελλάδα είναι πολύ φτωχή και με εσάς στο χώρο βοηθάτε έμπρακτα να τον εμπλουτίσουμε.
2)Η άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση όσο αφορά το χώρο του gaming
3) Θα ήθελα δώρο κλήρωσης playstation 4 ή xbox one.
Last edit: 11 Jul 2015 16:35 by Grigoris.