1) Σίγουρα εύχομαι τα καλύτερα, γιατί τα αξίζετε, και θέλω να σας δω να φτάνετε ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο (σκεφτείτε το να κάνετε και ένα αγγλικό site - σοβαρά μιλάω

). Να τα χιλιοστήσετε.

2) Σίγουρα λατρεύω τις κριτικές σας. Είναι υπερβολικά αναλυτικές και δίνετε και τις όμορφες προσωπικές σας νότες. Δε νομίζω όμως ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας πω τι να διορθώσετε. Λόγω έλλειψης χρόνου, δε βρήκα τόσον καιρό την ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργά στην ιστοσελίδα σας, οπότε θα ήταν καλύτερα να μην εκφέρω κάποια γνώμη, έως ότου καταφέρω να συμμετάσχω ενεργά. Εκτιμώ πάντως πάρα πολύ το χιούμορ σε μια ιστοσελίδα και θα ήθελα να το χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά.
3) Κανονικά θα ήμουν μέσα για μία από τις κονσόλες (ειδικά το PS4 το ζαχάρωνα), αλλά επειδή όπως είπα δεν ήμουν ενεργό μέλος, πιστεύω ότι δεν τις αξίζω ούτε κατά διάνοια. Θα ήθελα τα ακριβά δώρα να πάνε μόνο σε ενεργά μέλη. Οπότε, το δώρο στο οποίο θα ήθελα να συμμετάσχω είναι το MotoGP για το PC (και πολύ μου είναι), που όπως είδα και στο video, είναι το MotoGP 15.