Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Dovahkiin wrote: Ίσως η πιο δύσκολη ερώτηση για μένα. Δεν έχω ένα αγαπημένο, έχω αρκετά είναι η αλήθεια. Αλλά σαν πιο πρόσφατο που έχω διαβάσει και μου είχε κάνει μεγάλη θετική εντύπωση, συγκαταλέγοντάς το στα αγαπημένα μου, ήταν η "Πείνα" του Κνουτ Χάμσουν.
Το πιο απογοητευτικό βιβλίο που έχεις διαβάσει?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Κι αυτή δύσκολη ερώτηση.
Έχω μια μεγάλη αγάπη για τα κλασικά αστυνομικά, τύπου Αγκαθα Κρίστι. Αλλά επίσης τον τελευταίο χρόνο διαβάζω κυρίως διηγήματα κλασικής λογοτεχνίας ή νεότερης του 20ού αιώνα, που έχουν σαν θέμα τους την ψυχοσύνθεση ανθρώπων και κινούνται ρεαλιστικά στο χωροχρόνο. Οπότε σαν αγαπημένα θα πω αυτά τα δύο, χωρίς να σημαίνει ότι δε διαβάζω κι άλλα είδη.
Ποια είναι τα βασικότερα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις να αγοράσεις ένα βιβλίο?
Dovahkiin wrote: Κι εμένα με τραβάει περισσότερο αν έχει μια ωραία ζωγραφιά παρά να έχει μια φωτογραφία. Προσθέτει αρκετά παραπάνω το πρώτο. Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με το εξώφυλλο απ' το βιβλίο "Το Άρωμα" του Πάτρικ Ζίσκιντ της έκδοσης του 2001 που είναι πολύ artistic.
Πού και πώς απολαμβάνεις περισσότερο την ανάγνωση ενός βιβλίου?
An arrow in the knee wrote: Μιας και τα περισσότερα βιβλία που διαβάζω είναι γραμμένα στα Αγγλικά, θα προτιμώ πάντα τις πρώτες μη μεταφρασμένες εκδόσεις.Αφενός γλυτώνεις κάνα δεκάρικο αφού δεν είναι μεταφρασμένο, αφετέρου Ονόματα, αντικείμενα και περιοχές καθώς και το ύφος του κειμένου δεν αλλοιώνονται και σου προσδίδει καλύτερα την εικόνα του συγγραφέα.Επίσης σε βοηθάει να εξασκείς τα Αγγλικά σου.
Αγαπημένο παιδικό παραμύθι ή ανάγνωσμα?
An arrow in the knee wrote: Ο κακός λύκος.Να επιβιώσει προσπαθούσε ο δύσμοιρος
Χειρότερο είδος μουσικής(για σένα)?