Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
18 Mar 2017 13:24 #195444 by Αγγελική Γοργορίνη
Δεν κατάλαβες τότε την ερώτησή μου. Εννοούσα να είσαι χιλιόμετρα μακριά από οποιονδήποτε οικισμό, γι' αυτό είπα "μακριά απ' τον πολιτισμό", οπότε πώς αλλιώς θα επιβιώσεις αν δεν παράγεις εσύ ο ίδιος την τροφή σου? Μ' άλλα λόγια, να είσαι στο πουθενά, αλλά στο πανέμορφο πουθενά. :cheer: Γι' αυτό κι έκανα αυτήν την ερώτηση, να δω αν θα μπορούσε κάποιος να το κάνει αυτό.

Είχα απαντήσει και πρόσφατα στην ερώτηση περί ράτσας. Δεν έχω αγαπημένη, απλά λίγο περισσότερο μου αρέσουν οι ποιμενικοί.

Σε ποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου δε θα πήγαινες ούτε με σφαίρες και γιατί?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2017 14:35 #195449 by Βασιλης Γαλανος
Από Ελλάδα δεν έχω θέμα με κάποιον προορισμό, από εξωτερικό θα πω Ινδία, γιατί πρέπει να κάνεις εμβόλια, να προσέχεις τι τρως και πίνεις.Θα ήθελα να δω το Ταζ Μαχάλ πολύ, αλλά δεν θα έμενα για πάνω από 1-2 μέρες.

Αν σου χάριζαν ένα άλογο σήμερα, πως θα το ονόμαζες?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
18 Mar 2017 14:50 #195453 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Από Ελλάδα δεν έχω θέμα με κάποιον προορισμό, από εξωτερικό θα πω Ινδία, γιατί πρέπει να κάνεις εμβόλια, να προσέχεις τι τρως και πίνεις.Θα ήθελα να δω το Ταζ Μαχάλ πολύ, αλλά δεν θα έμενα για πάνω από 1-2 μέρες.

Αν σου χάριζαν ένα άλογο σήμερα, πως θα το ονόμαζες?

Εντάξει πανεύκολη ερώτηση, Shadowmere φυσικά!

Έχεις κάνει ποτέ ιππασία;

More
18 Mar 2017 15:06 #195457 by Αγγελική Γοργορίνη
Δυστυχώς όχι, αλλά θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να ιππεύσω άλογο. Ζηλεύω πολύ όταν βλέπω σε ταινίες ανθρώπους που ξέρουν και ιππεύουν, και τρέχουν με τα άλογά τους σε λιβάδια κλπ. :lol:

Ποιο χρώμα προτιμάς σε άλογο?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 Mar 2017 15:13 #195458 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Δυστυχώς όχι, αλλά θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να ιππεύσω άλογο. Ζηλεύω πολύ όταν βλέπω σε ταινίες ανθρώπους που ξέρουν και ιππεύουν, και τρέχουν με τα άλογά τους σε λιβάδια κλπ. :lol:

Ποιο χρώμα προτιμάς σε άλογο?

Μαύρο.

Αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου ; (Για μένα Lamborghini)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Mar 2017 15:23 #195460 by Αγγελική Γοργορίνη
Όντας μη γνώστρια του αντικειμένου περί τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων κλπ αυτοκινήτων και κρίνοντας μόνο απ' την εμφάνιση, θα πω Alfa Romeo.

Τι στυλ μηχανής προτιμάς?

More
18 Mar 2017 15:30 - 18 Mar 2017 15:35 #195461 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Όντας μη γνώστρια του αντικειμένου περί τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων κλπ αυτοκινήτων και κρίνοντας μόνο απ' την εμφάνιση, θα πω Alfa Romeo.

Τι στυλ μηχανής προτιμάς?

Ούτε εγώ είμαι γνώστης αλλά τα μοντέλα αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν απο εμφάνιση ή και ταχύτητα είναι ευρέως γνωστά πιστεύω. edit:Κατάλαβα τι θες να πεις. :P

Απο μηχανή προτιμώ τον τύπο μηχανής αυτής στην φωτογραφία.Αλλά δεν έχω δίπλωμα οδήγησης για δίκυκλα.

Ερώτηση:Αγαπημένο Call of Duty ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Mar 2017 15:35 by Blood Prince.

More
18 Mar 2017 16:17 #195465 by Βασιλης Γαλανος
Έχω τιμήσει ελάχιστες φορές αλλά θα πω το 4 που μαζί με την παρέα μου, το είχαμε λιώσει στο online.

Ποιο είναι το πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι που έχεις παίξει?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Mar 2017 16:21 #195466 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Έχω τιμήσει ελάχιστες φορές αλλά θα πω το 4 που μαζί με την παρέα μου, το είχαμε λιώσει στο online.

Ποιο είναι το πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι που έχεις παίξει?

Το Silent Hill 2 το είχα βρει αρκετά ατμοσφαιρικό.

Ερώτηση : Linux,Windows ή MacOs ; Ποιο λειτουργικό θα θέλατε να είχατε ;

[IMG

Peter Baylish

More
18 Mar 2017 16:39 #195468 by Αγγελική Γοργορίνη
Windows προφανώς, για πάρα πολλούς λόγους.

Αγαπημένο PS1 game? (όχι απαραίτητα exclusive, απλά να το έχεις παίξει εκεί)