- Thank you received: 539
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Ευτυχώς όσες σειρές έχω δει, συνεχίζουν να μου αρέσουν στην πορεία και δεν έχω σιχαθεί κάποια. Μόνο με το Penny Dreadful, το οποίο είχα αγαπήσει απίστευτα στη 2η σεζόν, με απογοήτευσε σε τεράστιο βαθμό στην 3η και τελευταία.
Απολαμβάνεις περισσότερο να παρακολουθείς ταινίες ή σειρές? Ή ανάλογα τη διάθεση?
Dovahkiin wrote: Σερί? Άπαπα... Αν τις έβλεπα όλες σε μία μέρα δε θα τις απολάμβανα το ίδιο και θα κουραζόμουν χωρίς λόγο. Για παράδειγμα με την τριλογία του Άρχοντα (έφτασε ο καιρός να την ξαναδώ
), βλέπω ή από μία κάθε μέρα ή αν δεν προλαβαίνω, τις τελειώνω το πολύ σε μια εβδομάδα.
Αν μπορούσες να επιλέξεις ένα μέρος απ' τη Μέση Γη για να ζήσεις, ποιο θα ήταν αυτό?
Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει και πολλά που να βασίζονται στο LOTR. Παρόλα αυτά είχα ευχαριστηθεί πολύ το The Battle for Middle Earth 2, οπότε επιλέγω αυτό.
Αγαπημένο quote απ' το LOTR?
Shikabane_Hime7 wrote:
Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει και πολλά που να βασίζονται στο LOTR. Παρόλα αυτά είχα ευχαριστηθεί πολύ το The Battle for Middle Earth 2, οπότε επιλέγω αυτό.
Αγαπημένο quote απ' το LOTR?
You shall not pass! Ρίγος.
Επίσης το "For Frodo"
Σε ποια φυλή θα ήθελες να ανήκεις αν ζούσες στη Μέση-Γη;