- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
An arrow in the knee wrote: Θα πω το Scary movie 3 αν και υπάρχουν πολλές τρομερές κωμωδίες που μου έρχονται στο μυαλό(Airplane 1 και 2, Deadpool)
Ποιο παιχνίδι θεωρείς πως είναι πιο πολύ "τέχνη" και ξεχωρίζει από τα κλασσικά παιχνίδια?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το χιούμορ,η ευθύτητα,ο τρόπος σκέψης,το πάθος για κάτι (πχ μουσική),η δεκτικότητα,η εφυϊα και τέλος η εμφάνιση.Μπορώ να προσθέσω και η κατανόηση η οποία δεν εξαρτάται πάντα απο την εγκεφαλική εφυϊα αλλά αυτό το βλέπεις αργότερα.Dovahkiin wrote: Γενικά δεν παίζω ένα παιχνίδι παραπάνω από μία φορά. Μόνο με ελάχιστα το έχω κάνει, αλλά το πολύ να τα παίξω για δεύτερη φορά. Όπως το Skyrim (προφανώς
) και το Onimusha 2.
Τι σε γοητεύει περισσότερο στο αντίθετο φύλο? (απότομη αλλαγή κλίματος ερωτήσεων)
Δε ξέρω....Σχεδόν ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον και βλέπω μόνο το παρόν.Σίγουρα θα παίζω παιχνίδια με κάποιο τρόποDovahkiin wrote: Το να είναι πεζός σαν χαρακτήρας, χωρίς ουσιαστικά ενδιαφέροντα και η ανωριμότητα.
Πώς βλέπεις τη ζωή σου σε 10 χρόνια από τώρα? (ούτε επαγγελματική συνέντευξη να έπαιρνα)