Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
DoUzOs wrote: Αν και δεν το κάνω συχνά (μάλιστα, πρόσφατα συζήτησα κάτι σχετικό με την κοπέλα μου, η οποία βλέπει τις ίδιες σειρές και διαβάζει τα ίδια βιβλία πάνω από 3 φορές το καθένα, ενώ της λέω να ξεκινήσει καινούρια), μπορώ να πω, με μεγάλη ευκολία, την τριλογία του LotR. Όσες φορές και να τις δω αυτές τις ταινίες, το επικό συναίσθημα και η συγκίνηση παραμένουν ίδιες!
Ο Μάριος το συγκεκριμενοποίησε, εγώ θα το κάνω πιο γενικό: αγαπημένο όπλο σε ζομποαποκάλυψη;
Blood Prince wrote:
Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει πολλά Tomb Raider, 4 ή 5. Το Rise of the Tomb Raider μου άρεσε πιο πολύ, κι ας είχε εντελώς διαφορετικό ύφος.
4 ή 5 δεν είναι πολλά ;Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως εμένα μου άρεσε αρκετά το Tomb Raider του 2013 και όχι το Rise of the tomb raider.Αμέσως μετά ακολουθεί το the last revelation για τα γούστα μου, απλά φοβερό.
Shikabane_Hime7 wrote: Με πρόλαβε ο Blood King, Resident Evil 2 ήθελα να πω και εγώ χαχα
Blood Prince θες να πεις..χαχα..γιατί έχουμε και Blood King στο forum..εγώ είμαι Prince.
Σου έκανα upgrade!Please Log in or Create an account to join the conversation.
Shikabane_Hime7 wrote: Αγαπημένη, γενικά, πρωταγωνίστρια από ταινίες;
Tekken.Το Stree Fighter δεν μου έκανε ποτέ εντύπωση.Blood Prince wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Αγαπημένη, γενικά, πρωταγωνίστρια από ταινίες;
Emma Watson
Ερώτηση:Street Fighter ή Tekken ;