Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Dovahkiin wrote: Windows προφανώς, για πάρα πολλούς λόγους.
Αγαπημένο PS1 game? (όχι απαραίτητα exclusive, απλά να το έχεις παίξει εκεί)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει πολλά Tomb Raider, 4 ή 5. Το Rise of the Tomb Raider μου άρεσε πιο πολύ, κι ας είχε εντελώς διαφορετικό ύφος.
Αγαπημένο παιχνίδι της σειράς Total War?
Shikabane_Hime7 wrote:
Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει πολλά Tomb Raider, 4 ή 5. Το Rise of the Tomb Raider μου άρεσε πιο πολύ, κι ας είχε εντελώς διαφορετικό ύφος.
Αγαπημένο παιχνίδι της σειράς Total War?
Με πρόλαβε ο Blood King, Resident Evil 2 ήθελα να πω και εγώ χαχα
Το πρώτο Rome είναι το αγαπημένο μου. Κάψιμο με τη παρέα σε internet cafe αλλά και σπίτι μου με 2 PC + laptop!
Αγαπημένο φαγητό για να παραγγείλεις απ'έξω;
Καλά το πάτε παιδιάAn arrow in the knee wrote: Napoleon Total War και Shogun 2 στην πρώτη θέση μαζί.
*Edit:Με πρόλαβε ο παναγιώτης και θα πω κλασσικά σουβλάκια.
Αγαπημένη ανατροπή σε παιχνίδι?
Shikabane_Hime7 wrote: Με πρόλαβε ο Blood King, Resident Evil 2 ήθελα να πω και εγώ χαχα
Blood Prince wrote:
4 ή 5 δεν είναι πολλά ;Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως εμένα μου άρεσε αρκετά το Tomb Raider του 2013 και όχι το Rise of the tomb raider.Αμέσως μετά ακολουθεί το the last revelation για τα γούστα μου, απλά φοβερό.
Ναι ήταν πολύ πιο cool και στυλάτος ο Dante στο 4.Zaratoth wrote: Για να επανέλθουμε στο θέμα, θα πω το DMC 4, αν και έπαιξα πρώτο το 3, το οποίο ήταν αρκετά πιο αστείο και κουλ σαν ιστορία. Το 4 όμως έχει καλύτερα γραφικά, πιο καλό χειρισμό (στο pc πάντα) και ο 25+ Dante είναι πιο κουλ από το πιτσιρίκι.
Αγαπημένο action παιχνίδι;