Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
22 Jul 2016 12:28 #185030 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote:

Το πρώτο Metal Gear φυσικά. Είχε το καλύτερο σενάριο της σειράς και τα γραφικά για την εποχή τους έφταναν στα όρια τους κονσόλες και pc.

Για εμένα το καλύτερο ήταν το 4.Ήμουν ανάμεσα σε 4 και 5.Επέλεξα το 4 επειδή το story του ήταν καθαρά ανώτερο εμώ στο gameplay ήταν καλύτερο το 5.

Επόμενη ερώτηση:Grand theft auto ή Metal gear solid 5?

Grand Theft Auto προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο γιατί έχεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα, ατελείωτες ώρες καψίματος και χαβαλέ.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, Αγαπημένο GTA;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2016 13:05 #185032 by Γιώργος Φιλίππου

Shikabane_Hime7 wrote:

GeoRaragh wrote:

Το πρώτο Metal Gear φυσικά. Είχε το καλύτερο σενάριο της σειράς και τα γραφικά για την εποχή τους έφταναν στα όρια τους κονσόλες και pc.

Για εμένα το καλύτερο ήταν το 4.Ήμουν ανάμεσα σε 4 και 5.Επέλεξα το 4 επειδή το story του ήταν καθαρά ανώτερο εμώ στο gameplay ήταν καλύτερο το 5.

Grand Theft Auto προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο γιατί έχεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα, ατελείωτες ώρες καψίματος και χαβαλέ.

Gta san andreas γιατί ο Cj κατά την γνώμη μου ήταν ο πιο επικός χαρακτήρας σε Gta.Επίσης είχε και το καλύτερο gameplay.
Πάμε λίγο σε ταινίες.Braveheart ή Gladiator? Για εμένα Braveheart.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
22 Jul 2016 13:34 #185033 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Το πρώτο Dead Space ήταν τρομακτικότερο γιατί δεν ήξερες τι να περιμένεις και φαντάσου το παίζαμε 3 άτομα μαζί όπως και τα F.E.A.R. Το πρώτο του F.E.A.R. είναι το παιχνίδι που με έχει τρομάξει περισσότερο.

Οπότε μετά απο αυτό που μου είπες δεν θα μπω στην διαδικασία καθόλου να αγοράσω άλλο παιχνίδι. Ηδη έχω ξοδέψει ένα σωρό λεφτά σε παιχνίδια και καλά έκανα αλλά δεν θέλω να τα πετάξω για να αγοράσω πάλι παιχνίδι (εδώ δεν έχω τερματίσει το Dark Souls 2) και αφού είναι λιγότερο τρομακτικό και απο το πρώτο,το οποίο εμένα προσωπικά δεν μου φάνηκε καθόλου τρομακτικό,θα πετάξω λεφτά τσάμπα.Thanks.

Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά αφού δε σε τρόμαξε τόσο το 1ο δε νομίζω πως θα σου προσφέρει κάτι περισσότερο σε αυτό το κομμάτι το 2ο, τώρα στο στορυ πρέπει να το παίξεις για να δεις τι παίζει. Από ότι βλέπω μιας και το FEAR δε σε τρόμαξε τόσο δοκίμασε το Outlast αν θες να δεις κάτι τρομακτικό και φρικιαστικό, αν σου αρέσουν βέβαια τέτοιου στυλ.

Μιας που το ανέφερες τσέκαρα το review του outlast αλλά θα προτιμήσω να ξανασχοληθώ μετά απο καιρό με το amnesia:the dark descent να δω πως θα μου φανεί το οποίο είχα αγοράσει πριν καμία 5ετία αν θυμάμαι καλά.

Μπούρδα μεγάλη το Amnesia, καθόλου τρομακτικό. Είναι τρομακτικό και ατμοσφαιρικό μέχρι να συναντήσεις τον πρώτο εχθρό. Έχουν τόσο κακό ΑΙ που αντί να τρέχω να σωθώ τους τρόλλαρα γύρω γύρω πετώντας τους αντικείμενα, παγιδεύοντας τους ανάμεσα σε κουτιά κλπ. Άσε που αν δεν έχουν οπτική επαφή μαζί σου δεν σου επιτίθονται. Μη χάσεις το χρόνο σου, γενικά είναι μετριότατο παιχνίδι. Αν δεν τρόμαξες από Dead Space και FEAR τότε όυτε που θα συγκινηθείς από το Badmnesia.

Οντως το badmnesia δεν είναι καθόλου τρομακτικό...την πρώτη φορά που είχα έρθει σε επαφή με αντίπαλο ούτε που τον είδα..γι'αυτό το έχω παρατήσει και δεν παίζω τόσα χρόνια με το παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Jul 2016 13:40 #185034 by Blood Prince

GeoRaragh wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

GeoRaragh wrote:

Gta san andreas γιατί ο Cj κατά την γνώμη μου ήταν ο πιο επικός χαρακτήρας σε Gta.Επίσης είχε και το καλύτερο gameplay.

Braveheart προτιμάω και εγώ αντί για το Gladiator.

Ερώτηση:Μιας που έχουμε κάνει τόσα ποστ γι'αυτό το θέμα μέχρι τώρα,ποιο είναι το τρομακτικότερο παιχνίδι (survival horror) που έχετε παίξει ποτέ ;;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Jul 2016 14:04 #185036 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

GeoRaragh wrote:

Ερώτηση:Μιας που έχουμε κάνει τόσα ποστ γι'αυτό το θέμα μέχρι τώρα,ποιο είναι το τρομακτικότερο παιχνίδι (survival horror) που έχετε παίξει ποτέ ;;

Το πρώτο Silent Hill, ειδικά όσοι το έπαιζαν πρώτη φορά είχε πολλές δυνατές στιγμές. Γενικά τα Silent Hill 1-2-4 έχουν τρομερή ατμόσφαιρα και πολύ ψυχολογικό τρόμο και είναι τρομερά φτιαγμένα σε πλοκή και εξέλιξη..
Αγαπημένη ταινία τρόμου;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 Jul 2016 14:31 #185039 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

GeoRaragh wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

GeoRaragh wrote:

Το πρώτο Silent Hill, ειδικά όσοι το έπαιζαν πρώτη φορά είχε πολλές δυνατές στιγμές. Γενικά τα Silent Hill 1-2-4 έχουν τρομερή ατμόσφαιρα και πολύ ψυχολογικό τρόμο και είναι τρομερά φτιαγμένα σε πλοκή και εξέλιξη..
Αγαπημένη ταινία τρόμου;

Το Silent Hill 2 το έχω τερματίσει και το είχα βρει αρκετά αξιόλογο (αν και καθόλου τρομακτικό,με την έννοια να το βάλω στα πόδια ή να ανάψω το φως το βράδυ),όπως και για το Silent Hill 3 έχω ακούσει τα καλύτερα.

Απο ταινίες τρόμου έχω δει πάρα πολλές και δεν έχω ξεχωρήσει κάποια που να θεωρώ αγαπημένη.Είτε με φαντάσματα είτε με σφαγές,εξορκισμούς,καρχαρίες κ.λ.π Αλλά θα πω την Νορβηγική Cold Prey.Μου άρεσε αρκετά η τριλογία. Οποιος δεν την έχει δει,να την δει.

Ερώτηση: Battlefield 3 ή Battlefield 4 και γιατί ;;; (εγώ προτιμάω το Battlefield 3 για τον λόγο πως το παιχνίδι είναι αρκετά ρεαλιστικό και μεγαλύτερο σε διάρκεια)

[IMG

Peter Baylish

More
22 Jul 2016 17:14 - 22 Jul 2016 17:15 #185046 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το 2 έχει τρομερό σενάριο. Το 3 μαζί με το homecoming τα χειρότερα. Κοίτα τα silent hill δεν βασίζονται στον απλοικό τρόμο, δηλαδή jumpscares, αλλά σε ψυχολογικό τρόμο. Σου προκαλούν τρόμο με τους ανατριχιαστικούς ήχους, την μουσική και την επιβλητική ατμόσφαιρα + τους φρικιαστικούς εχθρούς. Ωραία φαίνεται το Cold Play θα το δω γιατί γενικά αν και τρομάζω εύκολα το έχω φετιχ και βλέπω/παίζω οτιδήποτε με horror.

Δεν έχω παίξει κανένα Battlefield οπότε ας απαντήσει άλλος για να συνεχίσει τις ερωτήσεις
Last edit: 22 Jul 2016 17:15 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
22 Jul 2016 17:37 - 22 Jul 2016 17:40 #185047 by Πιέρρος Φουστέρης
Battlefield 3. Έχω ξοδέψει 100+ ώρες στο PC και ήταν, απλά, καταπληκτικό!

Αν βγεi Digimon GO, ποιο θα προτιμάς: Digimon ή Pokemon GO ;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 22 Jul 2016 17:40 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
22 Jul 2016 18:53 #185057 by Βασιλης Γαλανος
Αν και τα ειχα προλαβει στα τελευταια τους τα Digimon,μου αρεσαν πολυ και ακομα εχω παιχνιδια Digimon απο μικρος.Παροτι μου αρεσουν το ιδιο και τα 2,θα πω Digimon Go,γιατι τους αξιζει να αναβιωθουν. :cheer:
Αγαπημενος προορισμος ταξιδιου?(Εξωτερικο-Εσωτερικο)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
23 Jul 2016 00:14 #185075 by 001
Για εσωτερικό Ίο (ή Κέρκυρα), εξωτερικό Γαλλία (ειδικά σε ορισμένα προάστια είναι και γαμώ).

Αν έπρεπε να κόψεις ένα μέρος τού σώματός σου, ποιο θα διάλεγες (όχι κάτι μικρότερο/λιγότερο από ένα χέρι); Μετράνε και τα στήθη.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)