Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
07 Aug 2016 00:16 - 07 Aug 2016 00:18 #185953 by Alexandros Michalas
Ερμ και τα 2 φυσικά. Γιατί να χρειαστεί να διαλέξω δηλαδή; :P
Edit: Btw fps games προτιμάτε σε κονσόλα ή σε PC; (για να μη φεύγουμε απο το θέμα... :lol: )
Last edit: 07 Aug 2016 00:18 by Alexandros Michalas.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2016 09:24 #185960 by Omnibot
Κονσόλα.
Killer Instinct ή Mortal Kombat;

More
07 Aug 2016 10:35 #185963 by Γιώργος Φιλίππου
Mortal Kombat.
Ερώτηση:Αγαπημένο stealth video game ? (Metal Gear Solid 4 εμένα)

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
07 Aug 2016 10:41 #185964 by Δημήτρης Φιλίππου
Metal gear solid 5
Ερώτηση:Αγαπημένο sport game?

More
07 Aug 2016 10:45 #185965 by Γιώργος Φιλίππου
Pes 2012
Ερώτηση: Αγαπημένη αθλητική ταινία? (Rocky για εμένα)

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
07 Aug 2016 11:49 #185974 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Pes 2012
Ερώτηση: Αγαπημένη αθλητική ταινία? (Rocky για εμένα)

Δεν ειναι μόνο αθλητική, ´αλλα η Απόδραση των Έντεκα ειναι η αγαπημένη μου. Βασίζεται και σε πραγματικά γεγονότα που ομως δεν είχαν καλό τέλος οπως η ταινία.

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής; (Ραουλ και Φαινόμενο εμενα.) Τωρα μου αρέσουν οι Εμπολο και Αγκουερο.

More
12 Aug 2016 16:04 - 12 Aug 2016 16:08 #186233 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Αγαπημένος ποδοσφαιριστής; (Ραουλ και Φαινόμενο εμενα.) Τωρα μου αρέσουν οι Εμπολο και Αγκουερο.

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής για μένα είναι φυσικά ο Berg.Παλιότερα ήταν ο Βαζέχα.

Ερώτηση:Χρησιμοποιείτε headphones όταν παίζετε και αν ναι ποια ;
Εγώ για ένα χρόνο είχα τα Hama Xplode Urage αλλά επειδή μου χάλασαν (δεν ακουγόταν ο ήχος απο την μια μεριά) χθες παρέλαβα απο το eshop τα MHS-BOS της gmb.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Aug 2016 16:08 by Blood Prince.

More
12 Aug 2016 16:53 - 12 Aug 2016 16:55 #186234 by Aνέστης Αδαμίδης
Προς το παρόν έχω κάτι Microsoft Lifechat, τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως καλής ποιότητας. Τώρα θα αρχίσω να χρσιμοποιώ τα Blast Ozone Ocelote που κέρδισα από το διαγωνισμό

Ποιο είναι το ακριβότερο περιφεριακό που αγόρασες;

Εγώ είχα πάρει κάτι άλλα ακουστικά πριν τα Lifechat, αλλά κάηκαν στο δίμηνο και με τη βοήθεια φίλων κατέληξα στα φθηνότερα αλλά πιο ανθεκτικά.
Last edit: 12 Aug 2016 16:55 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
13 Aug 2016 02:19 - 13 Aug 2016 02:23 #186255 by Blood Prince

TheReaper wrote: Προς το παρόν έχω κάτι Microsoft Lifechat, τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως καλής ποιότητας. Τώρα θα αρχίσω να χρσιμοποιώ τα Blast Ozone Ocelote που κέρδισα από το διαγωνισμό

Ποιο είναι το ακριβότερο περιφεριακό που αγόρασες;

Εγώ είχα πάρει κάτι άλλα ακουστικά πριν τα Lifechat, αλλά κάηκαν στο δίμηνο και με τη βοήθεια φίλων κατέληξα στα φθηνότερα αλλά πιο ανθεκτικά.

Εγώ δεν αγοράζω κάποιο περιφερειακό με βάση το πόσο ακριβό είναι αλλά με το αν ικανοποιεί τις απαιτήσεις τις οποίες έχω και φυσικά να μην είναι πολύ φτηνό. (της πλάκας που λένε)

Το ακριβότερο είναι εκτυπωτής αλλά δεν θυμάμαι τώρα να σου πω τιμή.

Ερώτηση: Αγαπημένη αθλητική ταινία ; (Εμένα η ταινία The Damned United)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Aug 2016 02:23 by Blood Prince.

More
13 Aug 2016 13:18 #186266 by Γιώργος Φιλίππου
Rocky βέβαια.
Ερώτηση:Αγαπημένο ποδοσφαιρικό γήπεδο? (Εμένα Allianz Arena)