Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
27 May 2016 16:15 - 27 May 2016 16:15 #181874 by Blood Prince
Venom γιατί είναι υπερασπιστής των αθώων ενώ ο Carnage είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος είναι μια σκοτεινότερη έκδοση του Venom.

btw Battlefield 4 ή Battlefield:Hardline και γιατί ;;; (Εγώ προτιμάω Hardline γιατί έχει πρωτότυπο σενάριο)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 May 2016 16:15 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2016 20:11 #182404 by Aνέστης Αδαμίδης
Επειδή ασχολήθηκα λίγο με το 4 (ελάχιστα μπορώ να πω) θα πω το Hardline.

Και τώρα μια ερώτηση για παλιούς. Soundtrack Lorf of the Rings ή Last of the Mohicans;

Όποιος πει το πρώτο.... απλά δεν έχει δει το δεύτερο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Jun 2016 10:30 #182424 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Επειδή ασχολήθηκα λίγο με το 4 (ελάχιστα μπορώ να πω) θα πω το Hardline.

Και τώρα μια ερώτηση για παλιούς. Soundtrack Lorf of the Rings ή Last of the Mohicans;

Όποιος πει το πρώτο.... απλά δεν έχει δει το δεύτερο.

Lord of the Rings μακράν. Τα έχω δει και τα δύο. Επική ταινία το Last of the Mohicans με μυθικό soundtrack αλλά του Άρχοντα είναι όλα κυριολεκτικά από άλλο κόσμο.
Αγαπημένο βιβλίο;

More
09 Jun 2016 23:10 #182434 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
1984

Από BioWare: Dragon Age ή Mass Effect?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
10 Jun 2016 00:19 #182437 by Βασιλης Γαλανος
Μμμ δυσκολη επιλογη.Θα πω Mass Effect,γιατι παρολο τα ευχαριστηθηκα πραγματικα το ιδιο,το mass effect με εχουν κανει να τα ξαναπαιξω ξανα και ξανα σε αντιθεση με τα dragon age,που εχω κανει μονο ενα playthrough.

Και μιας και σημερα ειναι μερα πρεμιερας του Warcraft: Horde ή Allience?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
10 Jun 2016 10:31 #182439 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Μμμ δυσκολη επιλογη.Θα πω Mass Effect,γιατι παρολο τα ευχαριστηθηκα πραγματικα το ιδιο,το mass effect με εχουν κανει να τα ξαναπαιξω ξανα και ξανα σε αντιθεση με τα dragon age,που εχω κανει μονο ενα playthrough.

My life for the HORDE! Δυσκολότερο video game που έχεις παίξει;

More
10 Jun 2016 14:02 #182443 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

An arrow in the knee wrote: Μμμ δυσκολη επιλογη.Θα πω Mass Effect,γιατι παρολο τα ευχαριστηθηκα πραγματικα το ιδιο,το mass effect με εχουν κανει να τα ξαναπαιξω ξανα και ξανα σε αντιθεση με τα dragon age,που εχω κανει μονο ενα playthrough.

Το δυσκολότερο που έχω παίξει είναι το Dark Souls II:Scholar of the First Sin.Τελευταία φορά που δυσκολεύτηκα σε παιχνίδι μέχρι σήμερα ήταν τον καιρό που είχε κυκλοφορήσει το Tomb Raider:Chronicles.

Ερώτηση: Bioshock 2 ή Bioshock:Infinite και γιατί ;;;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Jun 2016 14:15 - 10 Jun 2016 14:20 #182444 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Το δυσκολότερο που έχω παίξει είναι το Dark Souls II:Scholar of the First Sin.Τελευταία φορά που δυσκολεύτηκα σε παιχνίδι μέχρι σήμερα ήταν τον καιρό που είχε κυκλοφορήσει το Tomb Raider:Chronicles.

Ερώτηση: Bioshock 2 ή Bioshock:Infinite και γιατί ;;;

Bioshock 1 και 2 ήταν unplayable από μένα λόγο γραφικών και τα παράτησα διότι είχα θέμα με τα μάτια και με ζάλιζαν, δε ξέρω γιατί αλλά το είχα διαβάσει και από άλλους στο steam. Οπότε Infinite γιατί έχει πάρα πολύ καλή υπόθεση, δράση, συγκίνηση, ωραίους χαρακτήρες και ωραίο φινάλε.
Τρομακτικότερος εχθρός σε παιχνίδι;
Last edit: 10 Jun 2016 14:20 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
10 Jun 2016 14:21 - 10 Jun 2016 14:24 #182445 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Bioshock 1 και 2 ήταν unplayable από μένα λόγο γραφικών διότι είχα θέμα με τα μάτια και μ ζάλιζαν, δε ξέρω γιατί αλλά το είχα διαβάσει και από άλλους στο steam. Οπότε Infinite γιατί έχει πάρα πολύ καλή υπόθεση, δράση, συγκίνηση, ωραίους χαρακτήρες και ωραίο φινάλε.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία απλά να αναφέρω πως εγώ τερμάτισα το Bioshock 2 το 2010 σε κάρτα γραφικών Nvidia 8500 gt και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα μάτια.Βέβαια τώρα που θα το ξαναπαίξω σε πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών με επεξεργαστή Intel Core I5 αντί για Intel Pentium 2 θα είναι σαν να παίζω άλλο παιχνίδι.Και υπάρχει και το DLC Minerva's Den το οποίο έχω διαβάσει πως δίνει στο παιχνίδι αξιοπρεπέστατο φινάλε.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Jun 2016 14:24 by Blood Prince.

More
12 Jun 2016 00:31 #182492 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote: Τρομακτικότερος εχθρός σε παιχνίδι;

Εχθρός εκ φύσεως δεν είναι, αλλά ήταν μια παγίδα σε ένα παιχνίδι που είχα παίξει παλιότερα στο PC του θείου μου. Θυμάμαι να σηκώνομαι από το γραφείο και να τρέχω στη γιαγιά μου. Από μια παγίδα....

Μετράει αυτό; Αν δε μετράει, μη βάλω ερώτηση και βγω άκυρος ξαφνικά