Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Επειδή ασχολήθηκα λίγο με το 4 (ελάχιστα μπορώ να πω) θα πω το Hardline.
Και τώρα μια ερώτηση για παλιούς. Soundtrack Lorf of the Rings ή Last of the Mohicans;
Όποιος πει το πρώτο.... απλά δεν έχει δει το δεύτερο.
An arrow in the knee wrote: Μμμ δυσκολη επιλογη.Θα πω Mass Effect,γιατι παρολο τα ευχαριστηθηκα πραγματικα το ιδιο,το mass effect με εχουν κανει να τα ξαναπαιξω ξανα και ξανα σε αντιθεση με τα dragon age,που εχω κανει μονο ενα playthrough.
Και μιας και σημερα ειναι μερα πρεμιερας του Warcraft: Horde ή Allience?
Shikabane_Hime7 wrote:
An arrow in the knee wrote: Μμμ δυσκολη επιλογη.Θα πω Mass Effect,γιατι παρολο τα ευχαριστηθηκα πραγματικα το ιδιο,το mass effect με εχουν κανει να τα ξαναπαιξω ξανα και ξανα σε αντιθεση με τα dragon age,που εχω κανει μονο ενα playthrough.
My life for the HORDE! Δυσκολότερο video game που έχεις παίξει;
Prince of Persia 30 wrote:
Shikabane_Hime7 wrote:
My life for the HORDE! Δυσκολότερο video game που έχεις παίξει;
Το δυσκολότερο που έχω παίξει είναι το Dark Souls II:Scholar of the First Sin.Τελευταία φορά που δυσκολεύτηκα σε παιχνίδι μέχρι σήμερα ήταν τον καιρό που είχε κυκλοφορήσει το Tomb Raider:Chronicles.
Ερώτηση: Bioshock 2 ή Bioshock:Infinite και γιατί ;;;
Shikabane_Hime7 wrote: Bioshock 1 και 2 ήταν unplayable από μένα λόγο γραφικών διότι είχα θέμα με τα μάτια και μ ζάλιζαν, δε ξέρω γιατί αλλά το είχα διαβάσει και από άλλους στο steam. Οπότε Infinite γιατί έχει πάρα πολύ καλή υπόθεση, δράση, συγκίνηση, ωραίους χαρακτήρες και ωραίο φινάλε.
Εχθρός εκ φύσεως δεν είναι, αλλά ήταν μια παγίδα σε ένα παιχνίδι που είχα παίξει παλιότερα στο PC του θείου μου. Θυμάμαι να σηκώνομαι από το γραφείο και να τρέχω στη γιαγιά μου. Από μια παγίδα....Shikabane_Hime7 wrote: Τρομακτικότερος εχθρός σε παιχνίδι;