Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
12 Jun 2016 00:38 #182493 by Blood Prince

TheReaper wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Τρομακτικότερος εχθρός σε παιχνίδι;

Εχθρός εκ φύσεως δεν είναι, αλλά ήταν μια παγίδα σε ένα παιχνίδι που είχα παίξει παλιότερα στο PC του θείου μου. Θυμάμαι να σηκώνομαι από το γραφείο και να τρέχω στη γιαγιά μου. Από μια παγίδα....

Μετράει αυτό; Αν δε μετράει, μη βάλω ερώτηση και βγω άκυρος ξαφνικά

Εννοείται μετράει,βάλε ερώτηση αν θέλεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2016 15:12 #182507 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote:

Εχθρός εκ φύσεως δεν είναι, αλλά ήταν μια παγίδα σε ένα παιχνίδι που είχα παίξει παλιότερα στο PC του θείου μου. Θυμάμαι να σηκώνομαι από το γραφείο και να τρέχω στη γιαγιά μου. Από μια παγίδα....

Θυμάσαι παιχνίδι ή τι ήταν η παγίδα; Βάλε και ερώτηση μετά :p

More
12 Jun 2016 18:38 - 14 Jun 2016 00:23 #182510 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote:

TheReaper wrote:

Θυμάσαι παιχνίδι ή τι ήταν η παγίδα; Βάλε και ερώτηση μετά :p

Θυμάμαι ήταν κάτι στην Amiga500. Τώρα πρέπει να έχουν μείνει οι δισκέτες κάπου, θα τις ψάξω για να βρω και θα σας πω.

Όσο για ερώτηση: συλλογή τίτλων ή παίζουμε ότι βγαίνει;

EDIT: Dark Seed II λέγεται το παιχνίδι. Βρήκα τις δισκέτες στο υπόγειο. Όλως τυχαίως, λείπει η δισκέτα από το κουτί. Κάπου αλλού πρέπει να την έβαλαν όταν μετέφεραν τα πράγματα στο υπόγειο...
Last edit: 14 Jun 2016 00:23 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
20 Jun 2016 00:19 - 20 Jun 2016 00:34 #182806 by Blood Prince

TheReaper wrote: Όσο για ερώτηση: συλλογή τίτλων ή παίζουμε ότι βγαίνει;

Εγώ δεν συλλέγω τίτλους αλλά ούτε παίρνω ότι βγαίνει..συνήθως αγοράζω κάποιο παιχνίδι που μου αρέσει χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συλλέξω όλη την σειρά.

Ερώτηση : Doom ή Bioshock και γιατί ;;;;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Jun 2016 00:34 by Blood Prince.

More
20 Jun 2016 11:28 #182816 by Πιέρρος Φουστέρης
Έχοντας παίξει μόνο το BioShock 1, θα επιλέξω τη σειρά BioShock. Ενδιαφέρον σενάριο, ωραίο combat system και λίγο horror στοιχείο που το κάνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Με αφορμή τη νίκη των Cleveland Cavaliers και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA: ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο μπάσκετ (Ευρωλίγκα ή NBA, δηλαδή) ;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jun 2016 14:34 - 20 Jun 2016 14:36 #182828 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Έχοντας παίξει μόνο το BioShock 1, θα επιλέξω τη σειρά BioShock. Ενδιαφέρον σενάριο, ωραίο combat system και λίγο horror στοιχείο που το κάνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Με αφορμή τη νίκη των Cleveland Cavaliers και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA: ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο μπάσκετ (Ευρωλίγκα ή NBA, δηλαδή) ;

Εγώ μόνο με το Bioshock 2 έχω ασχοληθεί και μελλοντικά σκέφτομαι να ασχοληθώ και με το Infinite.

Πάντα ήμουν με το NBA και αυτός ήταν ο λόγος που μου άρεσε το Μπάσκετ.

Ερώτηση : ΧΒΟΧ ή PS4 και γιατί ;;;;

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Jun 2016 14:36 by Blood Prince.

More
20 Jun 2016 21:40 #182840 by Tony
Είπα να μπω στο topic μετά από καιρό και βλέπω ερώτηση "PS4 ή Xbox" :P ....
Θα πω ps4 γιατί έχει ωραίο σχήμα και φαίνεται πολύ όμορφο. Το xbox μπροστά στο ps4 δεν πιάνει μία σε ομορφιά...Πατσαβούρα σκέτη είναι.
Gaming tablet(π.x wikipad μιας και είναι παμφτηνο) ή 3DS/PS vita?

More
20 Jun 2016 22:22 #182842 by Δημήτρης Αραμπατζής
Καλησπέρα λοιπόν tonyler θα διαφωνισω σε αυτό που ειπες για την πατσαβουρα καθώς ο Prince of Persia 30 μπορεί να αγοράσει το Xbox One S το οποίο είναι πανέμορφο έχει HDR και το τουβλο που έπρεπε να κρύψει με κάποιο τρόπο πίσω από την οθόνη... :angry:
Στο ερώτημα σου τώρα προτινω 3ds λόγω των exclusive της Nintendo όπως το Super Mario, Pokemon και το καινούριο IP ... αυτό με την όαση τέλος πάντων. Φυσικά ή τελική απόφαση ανηκει σε εσένα...

More
20 Jun 2016 23:01 #182843 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε jimerebus, έχω μια μικρήηηηηη υποψία πως ο tonyler έκανε πλάκα. :P
Επίσης, δεν έβαλες ερώτηση. Βάλε μία για να συνεχίσει ο επόμενος.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jun 2016 23:02 #182844 by Blood Prince

tonyler wrote: Είπα να μπω στο topic μετά από καιρό και βλέπω ερώτηση "PS4 ή Xbox" :P ....
Θα πω ps4 γιατί έχει ωραίο σχήμα και φαίνεται πολύ όμορφο. Το xbox μπροστά στο ps4 δεν πιάνει μία σε ομορφιά...Πατσαβούρα σκέτη είναι.

Ελιωσα πραγματικά με την απάντηση :lol: ....εγώ απλά ενημερωτικά να πω πως προσωπικά προτιμάω το ps4 γιατί παιχνίδια όπως το uncharted 4 ή το Bloodborne δεν παίζουν στο xbox.Πάντως όντως το θέμα είναι πολύ καυτό.

Τώρα συνεχίζουμε με την ερώτηση του jimerebus αν θέλει να ρωτήσει κάτι δηλαδή.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Αραμπατζής