Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
13 Jul 2016 12:01 #184248 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Sotiris wrote: Προτιμώ τον χειμώνα! Το καλοκαίρι με την ζέστη είναι δύσκολα τα πράγματα από άποψη gaming.

Retail ή Digital;

Digital. Έτσι το έχεις για πάντα φυλαγμένο :p Retail θα πάρω μόνο αν το παιχνίδι είναι από τα αγαπημένα μου, όπως πχ το Deus Ex Mankind Divided που παράγγειλα την collectors edition.

Αγαπημένο anime;(που να έχει ολοκληρωθεί όμως)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2016 14:59 - 13 Jul 2016 15:01 #184260 by Βασιλης Γαλανος
Αν και εχω πολλα στο μυαλο μου,θα πω Fullmetal Alchemist: Brotherhood που το τελειωσα και προσφατα (και Alex Armstrong,πιο γαματος χαρακτηρας ever!)

Αγαπημενο Total War?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 13 Jul 2016 15:01 by Βασιλης Γαλανος.

More
13 Jul 2016 16:01 #184266 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Αν και εχω πολλα στο μυαλο μου,θα πω Fullmetal Alchemist: Brotherhood που το τελειωσα και προσφατα (και Alex Armstrong,πιο γαματος χαρακτηρας ever!)

Αγαπημενο Total War?

Από τα καλύτερα anime ever το Fullmetal.

Το Rome είναι το αγαπημένο μου. Η απίστευτη μουσική, το σύστημα μάχη αλλά και οι λαοί που μπορείς να επιλέξεις(με κάτι κολπάκια στα αρχεία του παιχνιδιού μπορείς να τους ελέγχεις σχεδόν όλους).

Με πιο παιχνίδι έχεις κάνει το μεγαλύτερο ξενύχτι, δηλαδή συνεχόμενες ώρες μέχρι τα ξημερώματα :p

More
13 Jul 2016 17:48 - 13 Jul 2016 17:52 #184273 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

An arrow in the knee wrote: Αν και εχω πολλα στο μυαλο μου,θα πω Fullmetal Alchemist: Brotherhood που το τελειωσα και προσφατα (και Alex Armstrong,πιο γαματος χαρακτηρας ever!)

Αγαπημενο Total War?

Από τα καλύτερα anime ever το Fullmetal.

Το Rome είναι το αγαπημένο μου. Η απίστευτη μουσική, το σύστημα μάχη αλλά και οι λαοί που μπορείς να επιλέξεις(με κάτι κολπάκια στα αρχεία του παιχνιδιού μπορείς να τους ελέγχεις σχεδόν όλους).

Με πιο παιχνίδι έχεις κάνει το μεγαλύτερο ξενύχτι, δηλαδή συνεχόμενες ώρες μέχρι τα ξημερώματα :p

Με αρκετά sports games,έχω ασχοληθεί πολλές ώρες όπως τα παιχνίδια FIFA,NBA κυρίως αλλά και με το NHL (Hockey στον Πάγο)

Ερώτηση:Σας ενδιαφέρει καθόλου το παιχνίδι NHL της Ea Sports ;;; Εγώ έχω ασχοληθεί με τον τίτλο του 2009 και μου άρεσε αρκετά,έχοντας παίξει πολλές ώρες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Jul 2016 17:52 by Blood Prince.

More
15 Jul 2016 12:08 #184425 by Sotiris Greece
@Prince of Persia 30

Με τα sports games δεν ασχολούμαι και πολύ αλλά όμως έχουν περάσει από τα χέρια μου όπως Fifa, Pes, Ufc, Wwe. Tώρα όσον αφορά το Nhl δεν έχει τύχει να ασχοληθώ και το θέμα είναι ότι στο ελληνικό κοινό είναι πολύ ελάχιστοι που ασχολούνται με αυτήν την σειρά, αλλά γούστα είναι αυτά. ;)

Need For Speed ή Midnight Club;

More
15 Jul 2016 12:34 #184428 by Omnibot
Need for Speed.
Gran Turismo ή Forza Motorsport;

More
15 Jul 2016 13:38 #184438 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Omnibot wrote: Need for Speed.

Gran Turismo, αγαπημένα παιχνίδια!
Πιο Pokemon παιχνίδι προτιμάς;

More
15 Jul 2016 18:03 - 15 Jul 2016 18:08 #184456 by Blood Prince

Sotiris wrote: @Prince of Persia 30
Με τα sports games δεν ασχολούμαι και πολύ αλλά όμως έχουν περάσει από τα χέρια μου όπως Fifa, Pes, Ufc, Wwe. Tώρα όσον αφορά το Nhl δεν έχει τύχει να ασχοληθώ και το θέμα είναι ότι στο ελληνικό κοινό είναι πολύ ελάχιστοι που ασχολούνται με αυτήν την σειρά, αλλά γούστα είναι αυτά. ;)

Μπορεί να είναι ελάχιστοι σε μένα όμως μου αρέσει πιο πολύ και απο το Fifa.Αφού σκέφτομαι να πάω κάποια φορά τουρισμό στις ΗΠΑ ή στον Καναδά και να παρακολουθήσω απο κοντά αγώνα Hockey επί Πάγου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Jul 2016 18:08 by Blood Prince.

More
18 Jul 2016 19:02 #184711 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Omnibot wrote: Need for Speed.

Gran Turismo, αγαπημένα παιχνίδια!
Πιο Pokemon παιχνίδι προτιμάς;

Pokemon GO εννοείται...

btw Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Dead Space 2,θέλω να κάνω την εξής ερώτηση και όποιος απαντήσει.

Ποιο παιχνίδι θεωρείται πως έχει πιο πολλά horror στοιχεία και είναι πιο τρομακτικό ; Το Dead Space 2 ή η σειρά Dark Souls ;;;;

[IMG

Peter Baylish

More
20 Jul 2016 14:05 #184869 by Aνέστης Αδαμίδης
Κατα την άποψή μου, το Dead Space. Dark Souls ίσως έχει στοιχεία τρόμου, αλλά έχει μείνει για τη δυσκολία του. Ενώ το Dead Space για τον τρόμο.

Βότσαλο ή άμμο;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince