Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
20 Jun 2016 23:10 #182847 by Δημήτρης Αραμπατζής
Sorry παιδιά που δεν έβαλα ερώτηση απορροφήθηκα από την απάντησή. Η ερώτηση μου είναι... αν και ή απάντηση είναι προφανής Battlefield 1 ή Call of duty infinite warfare
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2016 23:24 - 20 Jun 2016 23:27 #182849 by Tony

jimerebus wrote: Sorry παιδιά που δεν έβαλα ερώτηση απορροφήθηκα από την απάντησή. Η ερώτηση μου είναι... αν και ή απάντηση είναι προφανής Battlefield 1 ή Call of duty infinite warfare

Πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω...Kαι τα 2 μου αρέσουν πάρα πολύ και θα τα έπαιζα ευχάριστα και αλλάζω συνεχώς άποψη για το πιο προτιμώ.
Σαν gameplay προτιμώ Infinite Warfare (προτιμώ φουτουριστικά παιχνίδια : Halo,destiny,crysis,titanfall Κλπ), αλλά το ότι θα κοστίζει 70 ευρώ και λογικά θα έχει πατσαβούρα campaign και το γνωστό Un-competitive campερίστικο online , με οδηγούν στο BF ( το Hardline το λάτρεψα λόγω campaign - το μίσησα λόγω ύπαρξης DLCs - κλασική ΕΑ).
Τitanfall 2 ή Infinite Warfare?

Υ.Γ Η απάντηση που έδωσα για το ότι προτιμώ PS4 είναι σοβαρότατη . Αν δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση λόγος επιλογής κονσόλας , τότε ποιος είναι?
Δεν ήθελα να δώσω "κανονική" απάντηση μιας και είμαι γνωστός xbox-άκιας στην πιάτσα αυτή τη γενιά και λογικά θα έγραφα κατεβατό και θα ξεκίναγα πάλι το "ξύλο" με τον fits.. :P
Last edit: 20 Jun 2016 23:27 by Tony.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
20 Jun 2016 23:35 #182850 by Δημήτρης Αραμπατζής
Δεν ξέρω αν το κατάλαβατε αλλά είμαστε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα... Λοιπόν θα διαλεξω από τις δύο επιλογές φυσικά το titanfall καθώς από ότι είδα στο trailer το game σκίζει... Αν βλέπαμε gameplay και από το titanfall θα ήταν πιο αντικειμενικό αλλά υποστήριζω titanfall 2. Η ερώτηση μου είναι Overwatch για PC ή για Xbox One???

More
21 Jun 2016 00:04 #182855 by Tony
Xωρίς να έχω δει πολλά για το παιχνίδι...(μόνο την beta έπαιξα), νομίζω ότι το overwatch για pc θα ήταν καλύτερο (αν το pc το τρέχει άνετα εννοείται). Καταρχήν είναι fps , επομένως με ποντίκι θα χειρίζεσαι την κάμερα με ευκολία χωρίς απαραίτητα να είσαι pro.
Δεύτερον , τέτοια παιχνίδια στα pc νομίζω έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Επομένως το community θα είναι λογικά πιο μεγάλο , θα υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη κλπ.

MineCon ή TennoCon (άσχετα τα παιχνίδια που παρουσιάζονται , αλλά σε ποιο event θα ήθελες να πας?)?
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
04 Jul 2016 02:04 - 04 Jul 2016 02:08 #183488 by Blood Prince
TennoCon φυσικά γιατί προτιμάω το Warframe απο το Minecraft.

Ερώτηση:Battlefield:Hardline ή Tom Clancy's Ghost Recon:Wildlands και γιατί ;;; (Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί τα δύο παιχνίδια έχουν παρόμοιο σενάριο,την καταπολέμηση καρτέλ ναρκωτικών.)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Jul 2016 02:08 by Blood Prince.

More
12 Jul 2016 13:39 #184183 by Sotiris Greece
Battlefield Hardline διότι είχα αφιερώσει αρκετές ώρες στο παιχνίδι + :P και θα ξεκινήσω και τα dlc.

Θάλασσα ή πισίνα;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
12 Jul 2016 16:44 #184191 by 001

Sotiris wrote: Θάλασσα ή πισίνα;

Αναλόγως το τι θες. Ειδικά αν είσαι σε ξενοδοχείο, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πηγαίνεις στη θάλασσα γιατί μετά θα πρέπει να ξεβγάζεις ρούχα κτλ. απ' το αλάτι. Αντίστοιχα, αν θες να πας για να δεις βυθό, είναι μονόδρομος θάλασσα.

Μπορούν να υπάρξουν και συνδυασμοί αν θες να κάνεις προπόνηση για κολύμβηση ή ελεύθερη κατάδυση (πρώτα πισίνα μετά θάλασσα).

Αγαπημένη μέθοδος μαγειρέματος του χταποδιού;

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
13 Jul 2016 03:01 #184228 by Aνέστης Αδαμίδης
Δε μου αρέσει καθόλου στα κάρβουνα, γίνεται σα λάστιχο και βρωμάει. Κατσαρόλα και με κάνα κοφτό μακαρόνι.

Σποράκια ή φυστίκια;

More
13 Jul 2016 08:47 #184231 by Γιώργος Δημητρούλης
Φυστίκια γιατί είναι αγαπημένα.Καλοκαίρι η Χειμώνας;

More
13 Jul 2016 11:04 #184240 by Sotiris Greece
Προτιμώ τον χειμώνα! Το καλοκαίρι με την ζέστη είναι δύσκολα τα πράγματα από άποψη gaming.

Retail ή Digital;