Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Sephi wrote: Και εγώ IRL θα έγραφα. Και γενικά υπάρχουν φοβερά καρτοπαίχνιδα που δεν μπορείς να τα παίξεις online. Αλλά είναι και άλλη αίσθηση ρε παιδί μου να πιάνεις τις κάρτες στο χέρι σου.
Αν κατάλαβα καλά, εννοείς είδος; Τότε χαλαρά Role Playing Games!
“Αντρική” ερώτηση. 65' Ford Mustang Fastback η 70' Dodge Charger;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
An arrow in the knee wrote: Μεταξυ αυτων των 2 επιλογων θα πω μελαχρινες,αλλα η αληθεια ειναι οτι τρελενομαι για κοκκινομαλλες
Ποιο παιχνιδι και ποια ταινια σας εχει τρομαξει ποιο πολυ?(ή τουλαχιστον ηταν κοντα στο να το καταφερει)
Eiffel, γιατί είναι ψηλότερο. Έχω μια τρέλα με τα ύψη. Έπρεπε να βάλεις Tokyo Skytree, εκεί θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή.Prince of Persia 30 wrote: Eiffel Tower ή Tower Bridge ;
TheReaper wrote:
Eiffel, γιατί είναι ψηλότερο. Έχω μια τρέλα με τα ύψη. Έπρεπε να βάλεις Tokyo Skytree, εκεί θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή.Prince of Persia 30 wrote: Eiffel Tower ή Tower Bridge ;
Συλλογή από statue figures ή action figures;
Prince of Persia 30 wrote:
TheReaper wrote:
Συλλογή από statue figures ή action figures;
Δεν κάνω συλλογή αλλά θα προτιμούσα Statue Figures.
Ερώτηση:F.E.A.R ή F.E.A.R 2:Project Origin ; (Εγώ προτιμάω το πρώτο Fear παρά τα γραφικά)
NIER Ending D. Κι όποιος κατάλαβε. Μπορεί να μην είναι τρομακτικό με την στενή έννοια της λέξεως, αλλά εμένα με τσάκισε εκείνο το σημείο.Shikabane_Hime7 wrote: Μιας και το έφερε η κουβέντα: Τρομακτικότερη στιγμή σε παιχνίδι;