Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
07 Feb 2016 00:51 - 07 Feb 2016 00:51 #176438 by Αρίστος Αθανασιάδης
Diablo

RnB Η Trap Music ? B)
Last edit: 07 Feb 2016 00:51 by Αρίστος Αθανασιάδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2016 12:01 - 08 Feb 2016 12:03 #176488 by G
Αν και καθόλου φαν αυτού του είδους αν πρεπει να διαλέξω ένα απο τα δύο θα ήταν trap προφανώς μιας και έχει πολύ πιο ωραίους "΄ήχους" και μου κάθεται πιο καλά στο αυτί.
Άν ο πλανήτης μας κατασρεφόταν απο κομήτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, τι θα έκανες? (πες πως ο πανικός και ο φόβος δεν υπήρχε)
Με αιτιολόγηση παρακαλώ!
Last edit: 08 Feb 2016 12:03 by G.

More
08 Feb 2016 12:45 - 08 Feb 2016 12:49 #176491 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Rasmo wrote: Αν και καθόλου φαν αυτού του είδους αν πρεπει να διαλέξω ένα απο τα δύο θα ήταν trap προφανώς μιας και έχει πολύ πιο ωραίους "΄ήχους" και μου κάθεται πιο καλά στο αυτί.
Άν ο πλανήτης μας κατασρεφόταν απο κομήτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, τι θα έκανες? (πες πως ο πανικός και ο φόβος δεν υπήρχε)
Με αιτιολόγηση παρακαλώ!

χαχα θεική ερώτηση, ε λογικά θα αποχαιρετούσα όλους τους κοντινούς μου ανθρώπους και φίλους και θα περνούσα όσο περισσότερο χρόνο μπορούσα μαζί τους. Αν δεν μπορούσα να βρω τρόπο να ξεφύγω ή έστω να προσπαθήσω κάτι τέτοιο, θα καθόμουν κάπου ψηλά να απολαύσω τον ουρανό μια τελευταία φορά.

Αγαπημένο όπλο σε βιντεοπαιχνίδι;
Last edit: 08 Feb 2016 12:49 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
08 Feb 2016 12:56 - 08 Feb 2016 12:57 #176494 by G
Ρομαντικός μέχρι την τελευταία στιγμή :P

Το hidden blade των assassins εννοείται!

Δεν θα γράψω κάποια ερώτηση θα ήθελα να απαντήσουν και άλλοι users το ερώτημα μου(όσοι θέλουν)
Last edit: 08 Feb 2016 12:57 by G.

More
08 Feb 2016 19:16 #176509 by Tony

Rasmo wrote: Αν και καθόλου φαν αυτού του είδους αν πρεπει να διαλέξω ένα απο τα δύο θα ήταν trap προφανώς μιας και έχει πολύ πιο ωραίους "΄ήχους" και μου κάθεται πιο καλά στο αυτί.
Με αιτιολόγηση παρακαλώ!

Θα έκανα ό,τι ντρέπομαι να κάνω τώρα ( αφού θα ξέρω ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να τα κάνω στο μέλλον ) και θα άρχιζα να τρέχω όσο αντέχω (όταν λέω τρέχω , συμπεριλαμβάνω και ό,τι θεωρείται parkour μιας και ασχολούμαι εδώ και δυο χρόνια).
Θα το σηκώσει φέτος η Λέστερ?? :P ?

More
08 Feb 2016 20:03 #176517 by 001

Rasmo wrote: Άν ο πλανήτης μας κατασρεφόταν απο κομήτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, τι θα έκανες? (πες πως ο πανικός και ο φόβος δεν υπήρχε)

Λογικά θα έβγαινα με φίλους και θα έπαιζα κάνα 0-0-9000 σε κοράσια για το γιόλο. Ή θα καθόμουν σπίτι και θα ζωγράφιζα. Ή θα πήγαινα για ελεύθερη κατάδυση (έχω καιρό, αγαπημένη ασχολία). Και τα τρία θα με γέμιζαν, το καθένα διαφορετικά. Ίσως και τα 3, ένα κάθε μέρα (με τη σειρά που τα έγραψα).

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
08 Feb 2016 20:18 - 08 Feb 2016 20:19 #176519 by Blood Prince

tonyler wrote: Θα το σηκώσει φέτος η Λέστερ?? :P ?

Ναι γιατί απλά η Arsenal δεν μπορεί..είναι Losers.

Ερώτηση: Ποια σεζόν από Game of Τhrones τα έσπασε ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2016 20:19 by Blood Prince.

More
08 Feb 2016 23:44 #176530 by Νικολής Ασημάκης
Η πρώτη γιατί ήταν η πρώτη. Μετά με κούρασε.

Αγαπημένο λογοτεχνικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας;

More
09 Feb 2016 01:17 #176531 by Πιέρρος Φουστέρης
Metro 2033, μακράν. Τα περισσότερα από τα βιβλία που έχω διαβάσει ήταν επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτό ήταν από τα πρώτα που διάβασα και το αγαπημένο μου, μέχρι στιγμής. Χάρις σε αυτό έπαιξα μετά το παιχνίδι. :P

Αγαπημένος προορισμός για το καλοκαίρι;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
09 Feb 2016 09:37 - 09 Feb 2016 09:39 #176535 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

DoUzOs wrote: Metro 2033, μακράν. Τα περισσότερα από τα βιβλία που έχω διαβάσει ήταν επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτό ήταν από τα πρώτα που διάβασα και το αγαπημένο μου, μέχρι στιγμής. Χάρις σε αυτό έπαιξα μετά το παιχνίδι. :P

Αγαπημένος προορισμός για το καλοκαίρι;

Το Metro 2033 είναι στα τοπ 5 βιβλία μου, απίστευτο απλά.

Κρήτη γιατί εκτός του ότι είναι όμορφο νησί έχω και πολλούς αδελφικούς φίλους εκεί μιας και έζησα κοντά 10 χρόνια Ηράκλειο.
Χειρότερο video game που έχεις παίξει, που να σε ανάγκασε να το σταματήσεις και να το κάνεις uninstall :P (εμένα το Obscure 2 και το Assasins Creed το πρώτο)
Last edit: 09 Feb 2016 09:39 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.