- Thank you received: 28
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Rasmo wrote: Αν και καθόλου φαν αυτού του είδους αν πρεπει να διαλέξω ένα απο τα δύο θα ήταν trap προφανώς μιας και έχει πολύ πιο ωραίους "΄ήχους" και μου κάθεται πιο καλά στο αυτί.
Άν ο πλανήτης μας κατασρεφόταν απο κομήτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, τι θα έκανες? (πες πως ο πανικός και ο φόβος δεν υπήρχε)
Με αιτιολόγηση παρακαλώ!
Θα έκανα ό,τι ντρέπομαι να κάνω τώρα ( αφού θα ξέρω ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να τα κάνω στο μέλλον ) και θα άρχιζα να τρέχω όσο αντέχω (όταν λέω τρέχω , συμπεριλαμβάνω και ό,τι θεωρείται parkour μιας και ασχολούμαι εδώ και δυο χρόνια).Rasmo wrote: Αν και καθόλου φαν αυτού του είδους αν πρεπει να διαλέξω ένα απο τα δύο θα ήταν trap προφανώς μιας και έχει πολύ πιο ωραίους "΄ήχους" και μου κάθεται πιο καλά στο αυτί.
Άν ο πλανήτης μας κατασρεφόταν απο κομήτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, τι θα έκανες? (πες πως ο πανικός και ο φόβος δεν υπήρχε)
Με αιτιολόγηση παρακαλώ!
Rasmo wrote: Άν ο πλανήτης μας κατασρεφόταν απο κομήτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, τι θα έκανες? (πες πως ο πανικός και ο φόβος δεν υπήρχε)
tonyler wrote: Θα το σηκώσει φέτος η Λέστερ??
?
DoUzOs wrote: Metro 2033, μακράν. Τα περισσότερα από τα βιβλία που έχω διαβάσει ήταν επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτό ήταν από τα πρώτα που διάβασα και το αγαπημένο μου, μέχρι στιγμής. Χάρις σε αυτό έπαιξα μετά το παιχνίδι.
Αγαπημένος προορισμός για το καλοκαίρι;