Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
15 Feb 2016 23:06 #176784 by Βασιλης Γαλανος
Αν και πολυς κοσμος δεν συμφωνει,θα πω S.A.O. και δεν ειχα προβλημα με την δευτερη season!Σιγουρα υπαρχουν και αλλα καλυτερα αλλα αυτα ειναι γουστα!
Ποιο παιχνιδι του 2016 περιμενετε περισσοτερο?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2016 23:10 #176785 by Νικολής Ασημάκης
Stellaris της Paradox.

Αγαπημένο turn based strategy;

More
15 Feb 2016 23:19 #176786 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν έχω δει πολλά, η αλήθεια είναι. Θα διαλέξω, όμως, το High School of the Dead γιατί είναι το μόνο που έχω παρακολουθήσει φουλ, μόνο και μόνο επειδή έχει zombies. Και το "plot", πάντως, ωραίο είναι. :P

Σε παιχνίδια στυλ Hitman, προτιμάς Stealth ή όποιον πάρει ο Χάρος;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
16 Feb 2016 01:29 - 16 Feb 2016 01:30 #176793 by Αρίστος Αθανασιάδης
Stealth

Ποιο FPS game προτιμάς ?
Last edit: 16 Feb 2016 01:30 by Αρίστος Αθανασιάδης.

More
16 Feb 2016 08:59 - 16 Feb 2016 09:00 #176798 by Omnibot

MusicGamer26 wrote: Stealth

Ποιο FPS game προτιμάς ?

Η απάντηση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε τεύχη, αν όχι σε τόμους. Πολλά και διάφορα είναι τα αγαπημένα μου. Doom 3, Bulletstorm, Resistance, Killzone, Black, Unreal, Quake, Wolfenstein, TimeSplitters αλλά το καλύτερο όλων είναι το Halo. Master Chief=Λατρεία!

Χειρότερη ταινία βασισμένη σε videogame;
Last edit: 16 Feb 2016 09:00 by Omnibot.

More
16 Feb 2016 09:00 #176799 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

MusicGamer26 wrote: Stealth

Ποιο FPS game προτιμάς ?

Τα Left 4 Dead 1,2. Πολύ διασκεδαστικά ειδικά στο versus mode.(και Counter Strike μου αρέσει αλλά το Left περισσότερο)

Με ποιο παιχνίδι έχεις ρίξει το περισσότερο "κάψιμο"; Πόσες ώρες και γιατί σε έκανε να "καείς";

More
16 Feb 2016 12:43 #176804 by Πιέρρος Φουστέρης

Omnibot wrote: Χειρότερη ταινία βασισμένη σε videogame;

Σίγουρα, το Hitman (2007). Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω δει. Ακόμα και αν είσαι τεράστιος fan της σειράς, δεν θα σου αρέσει η ταινία, guaranteed.

Shikabane_Hime7 wrote: Με ποιο παιχνίδι έχεις ρίξει το περισσότερο "κάψιμο"; Πόσες ώρες και γιατί σε έκανε να "καείς";

Η αλήθεια είναι πως έχω κάψει πολλά παιχνίδια. Θα μπορούσα να πω το League of Legends, κυρίως γιατί παίζω με παρέα και καθόμαστε με τις ώρες, όλα τα Halo γιατί, πολύ απλά, είναι τα Halo, τα GoW (για τον ίδιο λόγο με τα Halo) και τα Fallout 3-4-New Vegas γιατί αυτά θέλουν, πράγματι, πολλές ώρες για να απολαύσεις όλο το περιεχόμενό τους. Δεν συνεχίζω γιατί θα μπορούσα να γράψω κατεβατό ολόκληρο. :P

Αν έπρεπε να διαλέξεις ένα από τα δύο genres σε κονσόλα, ποιο θα διάλεγες και γιατί: MOBA (π.χ. Smite) ή στρατηγικής; Βάζω αυτά τα δύο γιατί, κατ'εμέ, είναι κατηγορίες παιχνιδιών που μπορείς να τις απολαύσεις μόνο σε PC (λόγω mouse-keyboard κτλ.) και η μεταφορά τους στις κονσόλες δεν με βρήκε και τόσο ενθουσιασμένο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
16 Feb 2016 13:16 - 16 Feb 2016 13:18 #176805 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote: Με ποιο παιχνίδι έχεις ρίξει το περισσότερο "κάψιμο"; Πόσες ώρες και γιατί σε έκανε να "καείς";

Σύμφωνα με το Raptr και αν εξαιρέσουμε online, το Sims 3 με 140 ώρες. Για μένα η σειρά είναι ο ορισμός του role playing game, καθώς κάθε χαρακτήρας που φτιάχνω είναι διαφορετικός.

(EDIT) @DoUzOs

Στρατηγικής, καθώς τα turn based strategy που γουστάρω, είχαν σχετικά καλές μεταφορές σε κονσόλες (βλέπε XCOM και Civilization)

Αγαπημένο φαγητό;
Last edit: 16 Feb 2016 13:18 by Νικολής Ασημάκης.

More
16 Feb 2016 14:17 - 16 Feb 2016 14:20 #176809 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote:

Σύμφωνα με το Raptr και αν εξαιρέσουμε online, το Sims 3 με 140 ώρες. Για μένα η σειρά είναι ο ορισμός του role playing game, καθώς κάθε χαρακτήρας που φτιάχνω είναι διαφορετικός

Αγαπημένο φαγητό;

Στο Football Manager 2009 το save που παίζω που και που ακόμα έχει γράψει 170+ μέρες χααχαχ 3 διαφορετικά save με διαφορετικές ομάδες και ένα που έπαιζα για πάρα πάρα πολύ καιρό μαζί με τον κολλητό μου και το είχαμε φτάσει στο 2045. Που και που το παίζω ακόμα το συγκεκριμένο save για συναισθηματικούς λόγους επειδή το είχαμε κυριολεκτικά κάψει, άπειρα ξενύχτια.

Μακαρόνια με τυρί, χωρίς τίποτε άλλο.
Ποιο βιντεοπαιχνίδι θα ήθελες να δεις σε ταινία; (Εγώ Mass Effect και Deus Ex)
Last edit: 16 Feb 2016 14:20 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
16 Feb 2016 15:45 #176813 by Αρίστος Αθανασιάδης
The Assassin's Creed movie

Ποιο είναι το αγαπημένο super Mario game που έχεις παίξει? :)