Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
15 Jan 2016 21:46 - 15 Jan 2016 21:54 #175464 by Blood Prince

Mystique wrote: Οχι, δεν τα παραταω ποτε, μεχρι το τελος προσπαθω να καταφερω αυτο που εχω στοχο. ;)

Η δικη μου ερωτηση (για τον Prince παλι). ;)

Nightwish με Tarja Turunen η Nightwish με την Anette Olzon front woman?. ;)

Δεν την είχα δει την ερώτηση,με είχαν ταράξει στην δουλειά την περασμένη εβδομάδα,μετά τις γιορτές,και ήμουν πτώμα το απόγευμα μετά την δουλειά και δεν είχα όρεξη για να καθίσω στο internet.Είναι φορές που ενώ πηγαίνω για να δουλέψω κάθομαι και φορές που δεν παίρνεις ανάσα.

Λοιπόν Nightwish με Anette Olzon αλλά όταν ήταν στα καλύτερα της.Πάντως αν η Anette είχε την φωνή της Tarja θα ήταν ακόμα καλύτερα.Βασικά προτιμάω την Simone ή την leader των Within Temptation.

Rasmo wrote: Apple θα έπαιρνα μόνο και μόνο για 1 σκοπό(άντε ίσως και 2), για την οθόνη τους(εύρος και απόδοση των χρωμάτων,κλπ) που ξεχνάς μια και καλή το καλιμπράρισμα.

Εγώ θα έπαιρνα για το λειτουργικό το οποίο είναι αρκετά ανθεκτικό στις επιθέσεις των ιών..τώρα για οθόνη κ.λ.π και το Lenovo G50-70 ας πούμε που έχω μια χαρά οθόνη έχει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Jan 2016 21:54 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2016 22:17 - 15 Jan 2016 22:19 #175466 by Βασιλης Γαλανος
Risk 2
Ποια χωρα θα θελατε να επισκεφθείτε και γιατι?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 15 Jan 2016 22:19 by Βασιλης Γαλανος.

More
15 Jan 2016 22:25 - 15 Jan 2016 22:33 #175467 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Risk 2
Ποια χωρα θα θελατε να επισκεφθείτε και γιατι?

Βασικά καμία σε κανένα ελληνικό νησί βασικά Σαντορίνη που δεν υπάρχουν πολλοί μαυριδεροί και είμαι μια χαρά γιατί ακόμα και Γαλλία να πάω να δω τον Πύργο του Αϊφελ θα κινδυνεύω μην μου την πέσουν με τα όπλα τρομοκράτες απο το ISIS.

Για να απαντήσω Ολλανδία γιατί το 1/4 της χώρας βρίσκεται κάτω από την στάθμη της θάλασσας και θέλω να δω τις περιοχές αυτές από κοντά.

Ερώτηση:Call of Duty ή Battlefield και γιατί ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Jan 2016 22:33 by Blood Prince.

More
15 Jan 2016 22:51 #175470 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν εχω παιξει κανενα απ'τα 2 παιχνιδια οποτε i'll pass.
Η δικη μου ερωτηση (στον Prince) ;)
Power η Doom metal??? (Hammerfall, Stratovarius, Gamma Ray, Helloween vs. Candlemass, Paradise Lost, Novembers Doom, Shape of Despair, Cathedral, While Heaven Wept, κ.λ.π) ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
15 Jan 2016 23:51 - 15 Jan 2016 23:53 #175476 by Tony
Τι να σου πω. Δηλώνω άσχετος. Το fear of the dark,trooper,dance of death,crusader,chains of misery,From here to enternity είναι τίποτα από αυτά τα 2?? Πάντως από τα λίγα Metal που ακούω αυτά είναι που μ αρέσουν
343 ή Bungie?
Last edit: 15 Jan 2016 23:53 by Tony.

More
16 Jan 2016 00:23 #175478 by Blood Prince

Mystique wrote: Δεν εχω παιξει κανενα απ'τα 2 παιχνιδια οποτε i'll pass.
Η δικη μου ερωτηση (στον Prince) ;)
Power η Doom metal??? (Hammerfall, Stratovarius, Gamma Ray, Helloween vs. Candlemass, Paradise Lost, Novembers Doom, Shape of Despair, Cathedral, While Heaven Wept, κ.λ.π) ;)

Doom Metal θα προτιμήσω γιατί είναι πιο ακραία εκδοχή του Heavy Metal.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Jan 2016 01:05 #175482 by G

Prince of Persia 30 wrote: Εγώ θα έπαιρνα για το λειτουργικό το οποίο είναι αρκετά ανθεκτικό στις επιθέσεις των ιών..τώρα για οθόνη κ.λ.π και το Lenovo G50-70 ας πούμε που έχω μια χαρά οθόνη έχει.

Αυτός θα ήταν ο δευτερέυων λόγος που θα έπαιρνα apple/mac, για την ανθεκτικότητα του λειτουργικού που αναφέρεις. Εμένα για την δουλειά μου είναι το Α και το Ω η οθόνη, που καμία άλλη δεν ξεπερνάει αυτή των mac, κακά τα ψέματα. Γι'αυτο και είναι αυτός ο βασικότερος λόγος.

More
16 Jan 2016 02:04 #175484 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Τι έγινε ρε παιδιά εδώ; Το τόπικ έχει μετατραπεί σε φιλοσοφική συζήτηση! Nice!

Τι σας ενδιαφέρει πιο πολύ σε ένα game; To σενάριο ή το gameplay; Δηλαδή, θα έπαιζες κάποιο αργό game μόνο και μόνο για το εξαιρετικό του σενάριο ή προτιμάς κάτι πιο pew pew με λιγότερο βάθος;

More
16 Jan 2016 09:27 - 16 Jan 2016 09:29 #175493 by 001
Και τα δύο έχουν τη χάρη τους. Παρ' όλα αυτά το σενάριο -και το πως βγαίνει αυτό στον σχεδιασμό προφαμώς- είναι που θα μπορέσει να στηρίξει ένα γκέημ, είτε είναι το Radiant Silvergun είτε κάποιο αργό παιχνίδι. 'νταξ, όχι το Radiant Silvergun (danmaku γενικά). Καλύτερα ταιριάζει το Hotline Miami. Θα ήταν ΟΚ και χωρίς την ιστορία κτλ., θα ήταν και περισσότερο βαρετό όμως, με την έννοια πως δεν θα είχες από κάπου να κρατηθείς όταν βαρεθείς (eventually). Γενικά, η έλλειψη σεναρίου προσφέρει λιγότερα ερεθίσματα στον παίκτη, λιγότερες αφορμές να ψαχτεί με το παιχνίδι.

Βέβαια, αν το gameplay είναι σκατά, να το χέσω το καλό σενάριο. Οπότε καταλήγουμε πως και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, καθώς αλληλοσυμπληρώνονται. Σχεδόν. Όσο καλόγραμμένο και να είναι ένα βιβλίο, αν δεν έχει βάθος, δε θα σε ιντριγκάρει. Αντίστοιχα, αν έχει πολύ lore κτλ., μπορεί να συγχωρηθεί η ατσούμπαλη γραφή μέχρι ενός σημείου. Είναι λίγο 60-40 φάση.

Youtube commentaries ή playthroughs?

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
Last edit: 16 Jan 2016 09:29 by 001.

More
16 Jan 2016 09:27 - 16 Jan 2016 09:27 #175494 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Gameplay φυσικά.
Τι να το κάνεις το σενάριο, τα γραφικά ή το pew-pew εάν δεν υπάρχει καλό gameplay!...

Fallout 1 ή Fallout 2 ; ;)
Last edit: 16 Jan 2016 09:27 by Χαράλαμπος Οικονόμου.