Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
09 Feb 2016 12:51 #176548 by Tony

Shikabane_Hime7 wrote:
Το Metro 2033 είναι στα τοπ 5 βιβλία μου, απίστευτο απλά.

Κρήτη γιατί εκτός του ότι είναι όμορφο νησί έχω και πολλούς αδελφικούς φίλους εκεί μιας και έζησα κοντά 10 χρόνια Ηράκλειο.
Χειρότερο video game που έχεις παίξει, που να σε ανάγκασε να το σταματήσεις και να το κάνεις uninstall :P (εμένα το Obscure 2 και το Assasins Creed το πρώτο)

Αssassin's creed IV Black Flag
Ο πιο υπερτιμημένος διάσημος χαρακτήρας σε video game?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2016 14:54 #176552 by Blood Prince

Zaratoth wrote: Η πρώτη γιατί ήταν η πρώτη. Μετά με κούρασε.

Εάν η πρώτη ήταν η καλύτερη σωθήκαμε,περιμένω να δω πιο πολλές μάχες στην συνέχεια και λιγότερους διαλόγους.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Feb 2016 15:25 #176554 by Νικολής Ασημάκης

Prince of Persia 30 wrote:

Zaratoth wrote: Η πρώτη γιατί ήταν η πρώτη. Μετά με κούρασε.

Εάν η πρώτη ήταν η καλύτερη σωθήκαμε,περιμένω να δω πιο πολλές μάχες στην συνέχεια και λιγότερους διαλόγους.

Θα περιμένεις πολύ.

Βέβαια λόγος που την έκοψα τη σειρά ήταν ότι έχω διαβάσει τα βιβλία και με κούρασε να ξέρω τι θα γίνει. Και τα σημεία που άλλαξαν με ξενέρωσαν.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Feb 2016 15:40 #176556 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η σειρά γενικά είναι καλή αλλά όχι όσο τα βιβλία. Το κακό είναι ότι σε 10 επεισόδια κάθε σεζόν και με limited budget δεν μπορουν να τα βάλουν όλα. Σε κάποια σημεία ήταν καλύτερα από το βιβλίο, σε άλλα που έκοψαν/άλλαξαν τραγικοί και σε μερικά που πρόσθεσαν ήταν εξαιρετικά(Hardhome μακράν ότι καλύτερο). Επίσης το game of thrones δεν είναι μόνο μάχες και αυτό είναι που, δεν ξέρω γιατί, έχει περαστεί σα νοοτροπία στους θεατές. Δηλαδή ότι θέλουν συνέχεια μόνο αίμα και σκοτωμούς. Και στα βιβλία δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο μάχες, έχει πάρα πολλούς και σημαντικούς διαλόγους και χαρακτήρες, που δυστυχώς δεν μπορούν να τους χωρέσουν στη σειρά.(πχ Lord Manderly)

Απαντάω στον tonyler: Kratos, πολύ μονοδιάστατος σα χαρακτήρας για μένα.

Καλύτερο soundtrack σε βιντεοπαιχνίδι; (εμένα Deus Ex και Silent Hill 4)

More
09 Feb 2016 17:10 - 09 Feb 2016 17:15 #176565 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Η σειρά γενικά είναι καλή αλλά όχι όσο τα βιβλία. Το κακό είναι ότι σε 10 επεισόδια κάθε σεζόν και με limited budget δεν μπορουν να τα βάλουν όλα. Σε κάποια σημεία ήταν καλύτερα από το βιβλίο, σε άλλα που έκοψαν/άλλαξαν τραγικοί και σε μερικά που πρόσθεσαν ήταν εξαιρετικά(Hardhome μακράν ότι καλύτερο). Επίσης το game of thrones δεν είναι μόνο μάχες και αυτό είναι που, δεν ξέρω γιατί, έχει περαστεί σα νοοτροπία στους θεατές. Δηλαδή ότι θέλουν συνέχεια μόνο αίμα και σκοτωμούς. Και στα βιβλία δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο μάχες, έχει πάρα πολλούς και σημαντικούς διαλόγους και χαρακτήρες, που δυστυχώς δεν μπορούν να τους χωρέσουν στη σειρά.(πχ Lord Manderly)

Πάντως στην δεύτερη σεζόν όπου αναμένεται η νυχτερινή φρουρά να αντιμετωπίσει τους λευκούς διαβάτες οι οποίοι δυστηχώς εμφανίστηκαν μόνο στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν θα είναι όλα τα λεφτά.Αν τελικά τους αντιμετωπίσει.

Επίσης έχω αντιπαθήσει αυτόν τον joffrey.

Anywayz...μου άρεσε το soundtrack του Mirrors Edge και του Silent Hill 2 φυσικά.

Ερώτηση: Ποιό Call of Duty ήταν καλύτερο ; Το Black Ops ή το Black Ops 2 και γιατί ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2016 17:15 by Blood Prince.

More
09 Feb 2016 18:18 #176566 by Tony

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Η σειρά γενικά είναι καλή αλλά όχι όσο τα βιβλία. Το κακό είναι ότι σε 10 επεισόδια κάθε σεζόν και με limited budget δεν μπορουν να τα βάλουν όλα. Σε κάποια σημεία ήταν καλύτερα από το βιβλίο, σε άλλα που έκοψαν/άλλαξαν τραγικοί και σε μερικά που πρόσθεσαν ήταν εξαιρετικά(Hardhome μακράν ότι καλύτερο). Επίσης το game of thrones δεν είναι μόνο μάχες και αυτό είναι που, δεν ξέρω γιατί, έχει περαστεί σα νοοτροπία στους θεατές. Δηλαδή ότι θέλουν συνέχεια μόνο αίμα και σκοτωμούς. Και στα βιβλία δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο μάχες, έχει πάρα πολλούς και σημαντικούς διαλόγους και χαρακτήρες, που δυστυχώς δεν μπορούν να τους χωρέσουν στη σειρά.(πχ Lord Manderly)

Πάντως στην δεύτερη σεζόν όπου αναμένεται η νυχτερινή φρουρά να αντιμετωπίσει τους λευκούς διαβάτες οι οποίοι δυστηχώς εμφανίστηκαν μόνο στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν θα είναι όλα τα λεφτά.Αν τελικά τους αντιμετωπίσει.

Επίσης έχω αντιπαθήσει αυτόν τον joffrey.

Anywayz...μου άρεσε το soundtrack του Mirrors Edge και του Silent Hill 2 φυσικά.

Ερώτηση: Ποιό Call of Duty ήταν καλύτερο ; Το Black Ops ή το Black Ops 2 και γιατί ;

Θα πω cod bo2 , έχοντας λιώσει το 2 και έχοντας περάσει απλά καμιά ώρα στο bo1.
Εγώ πιο πολύ παίζω multiplayer-team deathmatch . Στο bo1 τα maps μου φάνηκαν κάπως χαζά , οι γραμματοσειρές μου έσπασαν τα νεύρα (π.χ αυτό το +100 μόλις έκανες Kill μου έσκαγε πολύ άσχημα στο μάτι) και γενικώς μου φάνηκε κατώτερο του Bo2. Σημείωση : Δεν παίζω ποτέ zombies! Τα βαριέμαι!

Εκτός από καρκίνο στον εγκέφαλο , HIV και έμπολα , από τι άλλο πάσχουν οι προγραμματιστές της 343 industries?
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
09 Feb 2016 18:33 - 09 Feb 2016 18:39 #176567 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Το μειονέκτημα που βρίσκω στο Black Ops 2 είναι πως είναι μικρό σε διάρκεια στο Campaign.Το ξεκίνησα Κυριακή και έχω ασχοληθεί πολύ λίγο και ήδη έχω τερματίσει 5 στις 11 αποστολές και 3 στις 5 strikeforce missions οι οποίες δεν με ενθουσιάζουν.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2016 18:39 by Blood Prince.

More
15 Feb 2016 18:58 - 15 Feb 2016 23:16 #176767 by Αρίστος Αθανασιάδης
επειδή βλέπω πως έχει να πέσει καιρό ερωτήση και έχω χαθεί λίγο κάνω εγώ μια για συνέχεια :P

Καλύτερο Assassin's Cree game ? B)
Last edit: 15 Feb 2016 23:16 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
15 Feb 2016 20:01 #176771 by Γιάννης Μοσχονάς
Assassin's Creed IV: Black Flag ασυζητητί αν και λάτρεψα εξίσου το δεύτερο της σειράς.

Μιας και μας έρχεται επιτέλους το Street Fighter V η ερώτηση μου είναι επίκαιρη:

Street Fighter ή King of Fighters;

More
15 Feb 2016 22:58 #176783 by Αρίστος Αθανασιάδης
Street Fighter B)

Αγαπημένο Anime ?