Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Αssassin's creed IV Black FlagShikabane_Hime7 wrote:
Το Metro 2033 είναι στα τοπ 5 βιβλία μου, απίστευτο απλά.
Κρήτη γιατί εκτός του ότι είναι όμορφο νησί έχω και πολλούς αδελφικούς φίλους εκεί μιας και έζησα κοντά 10 χρόνια Ηράκλειο.
Χειρότερο video game που έχεις παίξει, που να σε ανάγκασε να το σταματήσεις και να το κάνεις uninstall(εμένα το Obscure 2 και το Assasins Creed το πρώτο)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zaratoth wrote: Η πρώτη γιατί ήταν η πρώτη. Μετά με κούρασε.
Prince of Persia 30 wrote:
Zaratoth wrote: Η πρώτη γιατί ήταν η πρώτη. Μετά με κούρασε.
Εάν η πρώτη ήταν η καλύτερη σωθήκαμε,περιμένω να δω πιο πολλές μάχες στην συνέχεια και λιγότερους διαλόγους.
Shikabane_Hime7 wrote: Η σειρά γενικά είναι καλή αλλά όχι όσο τα βιβλία. Το κακό είναι ότι σε 10 επεισόδια κάθε σεζόν και με limited budget δεν μπορουν να τα βάλουν όλα. Σε κάποια σημεία ήταν καλύτερα από το βιβλίο, σε άλλα που έκοψαν/άλλαξαν τραγικοί και σε μερικά που πρόσθεσαν ήταν εξαιρετικά(Hardhome μακράν ότι καλύτερο). Επίσης το game of thrones δεν είναι μόνο μάχες και αυτό είναι που, δεν ξέρω γιατί, έχει περαστεί σα νοοτροπία στους θεατές. Δηλαδή ότι θέλουν συνέχεια μόνο αίμα και σκοτωμούς. Και στα βιβλία δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο μάχες, έχει πάρα πολλούς και σημαντικούς διαλόγους και χαρακτήρες, που δυστυχώς δεν μπορούν να τους χωρέσουν στη σειρά.(πχ Lord Manderly)
Απαντάω στον tonyler: Kratos, πολύ μονοδιάστατος σα χαρακτήρας για μένα.
Καλύτερο soundtrack σε βιντεοπαιχνίδι; (εμένα Deus Ex και Silent Hill 4)
Shikabane_Hime7 wrote: Η σειρά γενικά είναι καλή αλλά όχι όσο τα βιβλία. Το κακό είναι ότι σε 10 επεισόδια κάθε σεζόν και με limited budget δεν μπορουν να τα βάλουν όλα. Σε κάποια σημεία ήταν καλύτερα από το βιβλίο, σε άλλα που έκοψαν/άλλαξαν τραγικοί και σε μερικά που πρόσθεσαν ήταν εξαιρετικά(Hardhome μακράν ότι καλύτερο). Επίσης το game of thrones δεν είναι μόνο μάχες και αυτό είναι που, δεν ξέρω γιατί, έχει περαστεί σα νοοτροπία στους θεατές. Δηλαδή ότι θέλουν συνέχεια μόνο αίμα και σκοτωμούς. Και στα βιβλία δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο μάχες, έχει πάρα πολλούς και σημαντικούς διαλόγους και χαρακτήρες, που δυστυχώς δεν μπορούν να τους χωρέσουν στη σειρά.(πχ Lord Manderly)
Πάντως στην δεύτερη σεζόν όπου αναμένεται η νυχτερινή φρουρά να αντιμετωπίσει τους λευκούς διαβάτες οι οποίοι δυστηχώς εμφανίστηκαν μόνο στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν θα είναι όλα τα λεφτά.Αν τελικά τους αντιμετωπίσει.
Επίσης έχω αντιπαθήσει αυτόν τον joffrey.
Anywayz...μου άρεσε το soundtrack του Mirrors Edge και του Silent Hill 2 φυσικά.
Ερώτηση: Ποιό Call of Duty ήταν καλύτερο ; Το Black Ops ή το Black Ops 2 και γιατί ;
tonyler wrote:
Πάντως στην δεύτερη σεζόν όπου αναμένεται η νυχτερινή φρουρά να αντιμετωπίσει τους λευκούς διαβάτες οι οποίοι δυστηχώς εμφανίστηκαν μόνο στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν θα είναι όλα τα λεφτά.Αν τελικά τους αντιμετωπίσει.
Επίσης έχω αντιπαθήσει αυτόν τον joffrey.
Anywayz...μου άρεσε το soundtrack του Mirrors Edge και του Silent Hill 2 φυσικά.
Ερώτηση: Ποιό Call of Duty ήταν καλύτερο ; Το Black Ops ή το Black Ops 2 και γιατί ;
Θα πω cod bo2 , έχοντας λιώσει το 2 και έχοντας περάσει απλά καμιά ώρα στο bo1.
Εγώ πιο πολύ παίζω multiplayer-team deathmatch . Στο bo1 τα maps μου φάνηκαν κάπως χαζά , οι γραμματοσειρές μου έσπασαν τα νεύρα (π.χ αυτό το +100 μόλις έκανες Kill μου έσκαγε πολύ άσχημα στο μάτι) και γενικώς μου φάνηκε κατώτερο του Bo2. Σημείωση : Δεν παίζω ποτέ zombies! Τα βαριέμαι!
Εκτός από καρκίνο στον εγκέφαλο , HIV και έμπολα , από τι άλλο πάσχουν οι προγραμματιστές της 343 industries?