- Thank you received: 33
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Rasmo wrote: Συμφωνώ απόλυτα κι γώ αυτά τα δύο θα διάλεγα.
Άν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο Laptops το Sony Vaio που έχω εδώ και 4 χρόνια με βαριά χρήση(προγράμματα της Adobe) και με 2 φορές καθαρισμό με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο(χωρίς extra ανεμιστηράκι), οπότε διαλέγω Sony Vaio.
Rasmo wrote: Ρομαντισμός, ορθολογισμός ή κάπου ανάμεσα και γιατί?
Prince of Persia 30 wrote: Xubuntu ή Lubuntu και γιατί ;
Ξαναθέτω την ερώτησή μου, καθώς δεν απάντησε κανείς.TheReaper wrote: Υπήρξε ποτέ κατάσταση στην οποία είπες: "γ*** τα, εγώ τα παρατάω και πάω για καφέ. Είσαι εντελώς ντουβάρι!" Ή κάτι παρόμοιο;
Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα, δεν αναφερόμουν στην πολιτική(μόνο), αλλά γενικά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Πώς συμπεριφέρεστε στις διάφορες καταστάστεις που εμφανίζονται, κλπ.TheReaper wrote: Ορθολογισμός. Γιατί πολύ απλά, μέχρι τώρα όλα "ρομαντικά" τα παρουσίαζαν για να ψηφοθηρίσουν...
Απ' όσα vaio έχω δεί, βλέπω να αναγράφει και sony πάνω(όπως και στο δικό μου), δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέρειες. Apple θα έπαιρνα μόνο και μόνο για 1 σκοπό(άντε ίσως και 2), για την οθόνη τους(εύρος και απόδοση των χρωμάτων,κλπ) που ξεχνάς μια και καλή το καλιμπράρισμα.Prince of Persia 30 wrote: Νομίζω πως τώρα η μάρκα λέγεται Vaio (χωρίς το Sony).Εγώ θα προτιμούσα της Apple μελλοντικά αλλά το Lenovo που έχω με καλύπτει απόλυτα.