Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
08 Jan 2016 13:53 - 08 Jan 2016 13:56 #175036 by G
Συμφωνώ απόλυτα κι γώ αυτά τα δύο θα διάλεγα.
Άν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο Laptops το Sony Vaio που έχω εδώ και 4 χρόνια με βαριά χρήση(προγράμματα της Adobe) και με 2 φορές καθαρισμό με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο(χωρίς extra ανεμιστηράκι), οπότε διαλέγω Sony Vaio.

Edit: Ξέχασα ερώτηση να κάνω. Ρομαντισμός, ορθολογισμός ή κάπου ανάμεσα και γιατί?
Last edit: 08 Jan 2016 13:56 by G.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2016 14:02 - 08 Jan 2016 14:11 #175037 by Blood Prince

Rasmo wrote: Συμφωνώ απόλυτα κι γώ αυτά τα δύο θα διάλεγα.
Άν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο Laptops το Sony Vaio που έχω εδώ και 4 χρόνια με βαριά χρήση(προγράμματα της Adobe) και με 2 φορές καθαρισμό με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο(χωρίς extra ανεμιστηράκι), οπότε διαλέγω Sony Vaio.

Νομίζω πως τώρα η μάρκα λέγεται Vaio (χωρίς το Sony).Εγώ θα προτιμούσα της Apple μελλοντικά αλλά το Lenovo που έχω με καλύπτει απόλυτα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jan 2016 14:11 by Blood Prince.

More
08 Jan 2016 15:45 - 08 Jan 2016 15:45 #175042 by Aνέστης Αδαμίδης

Rasmo wrote: Ρομαντισμός, ορθολογισμός ή κάπου ανάμεσα και γιατί?

Ορθολογισμός. Γιατί πολύ απλά, μέχρι τώρα όλα "ρομαντικά" τα παρουσίαζαν για να ψηφοθηρίσουν...

Υπήρξε ποτέ κατάσταση στην οποία είπες: "γ*** τα, εγώ τα παρατάω και πάω για καφέ. Είσαι εντελώς ντουβάρι!" Ή κάτι παρόμοιο;
Last edit: 08 Jan 2016 15:45 by Aνέστης Αδαμίδης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Jan 2016 16:49 - 08 Jan 2016 16:57 #175048 by Andrew
Ρομαντισμός και ας μην υπακούει η καρδιά το μυαλό και ας πληγώνεται

Λοιπόν, ποιο είναι το Top Game Crush που είχατε ποτέ ή ο αγαπημένος σας χαρακτήρας ή companion σε game?
Last edit: 08 Jan 2016 16:57 by Andrew.

More
08 Jan 2016 23:25 - 08 Jan 2016 23:26 #175061 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Ο αγαπημενος μου χαρακτηρας Sebastian Castellanos

AMD η Intel ?
Last edit: 08 Jan 2016 23:26 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.

More
09 Jan 2016 00:03 - 09 Jan 2016 00:39 #175063 by Blood Prince
INTEL (Μπορείς να εγκαταστήσεις τα MacOsx ακόμα και σε Laptop που δεν ανήκουν στην Apple σε υπολογιστές με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών της Intel)

Xubuntu ή Lubuntu και γιατί ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Jan 2016 00:39 by Blood Prince.

More
11 Jan 2016 17:33 - 11 Jan 2016 17:36 #175183 by Blood Prince

Prince of Persia 30 wrote: Xubuntu ή Lubuntu και γιατί ;

Λοιπόν για να απαντήσω εγώ επειδή είναι κάπως χλωμό να ξέρει κάποιος που δεν ασχολείται με Linux την απάντηση (και λογικό),το Lubuntu είναι καλύτερο γιατί είναι αρκετά ελαφρύ και αρκετά αποδοτικό σε παλιά PC.Το Xubuntu είναι και αυτό παραλλαγή του Ubuntu είναι ένα εύχρηστο λειτουργικό για αρχάριους χρήστες Linux αλλά δεν είναι το ίδιο ελαφρύ.To Lubuntu μπορεί να συγκριθεί με το Puppy Linux όσον αφορά την επιβάρυνση των PC.Είναι αρκετά ελαφρύ και γρήγορο σε παλιά PC.

Ας ρωτήσει κάποιος άλλος τώρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Jan 2016 17:36 by Blood Prince.

More
11 Jan 2016 18:04 #175185 by Aνέστης Αδαμίδης

TheReaper wrote: Υπήρξε ποτέ κατάσταση στην οποία είπες: "γ*** τα, εγώ τα παρατάω και πάω για καφέ. Είσαι εντελώς ντουβάρι!" Ή κάτι παρόμοιο;

Ξαναθέτω την ερώτησή μου, καθώς δεν απάντησε κανείς.

More
11 Jan 2016 22:42 #175204 by Κατερίνα Μαρίνου
Οχι, δεν τα παραταω ποτε, μεχρι το τελος προσπαθω να καταφερω αυτο που εχω στοχο. ;)

Η δικη μου ερωτηση (για τον Prince παλι). ;)

Nightwish με Tarja Turunen η Nightwish με την Anette Olzon front woman?. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Jan 2016 23:12 #175207 by G

TheReaper wrote: Ορθολογισμός. Γιατί πολύ απλά, μέχρι τώρα όλα "ρομαντικά" τα παρουσίαζαν για να ψηφοθηρίσουν...

Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα, δεν αναφερόμουν στην πολιτική(μόνο), αλλά γενικά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Πώς συμπεριφέρεστε στις διάφορες καταστάστεις που εμφανίζονται, κλπ.

Prince of Persia 30 wrote: Νομίζω πως τώρα η μάρκα λέγεται Vaio (χωρίς το Sony).Εγώ θα προτιμούσα της Apple μελλοντικά αλλά το Lenovo που έχω με καλύπτει απόλυτα.

Απ' όσα vaio έχω δεί, βλέπω να αναγράφει και sony πάνω(όπως και στο δικό μου), δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέρειες. Apple θα έπαιρνα μόνο και μόνο για 1 σκοπό(άντε ίσως και 2), για την οθόνη τους(εύρος και απόδοση των χρωμάτων,κλπ) που ξεχνάς μια και καλή το καλιμπράρισμα.

Σε ποιον αιώνα/χρονική περίοδο/γεγονός/μέρος/κλπ θα θέλατε να ζείτε, τι/ποιος θα θέλατε να ήσασταν και γιατί?