Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mε αυτή τη λογική παραπληροφορείς τόσο καιρό.Οκ λοιπον κι εγω εχω το xbox two & ps5 με αυτη τη λογικη.
Φαίνεται....Οταν λεω οτι εχω και τις δυο κονσολες(Αν και με βλεπω σε λιγο καιρο να πουλαω το xbox one μου) τις εχω.
Εκείνο που είχες πει(=απόδειξη ότι δεν έχεις one),για το update του new xbox experience το ξέχασες?Και για να σου αποδειξω οτι δεν ξερεις τι λες σε προκαλω να μου πεις κατι που ειπα για το xbox one τη περιοδο που το ειπα και δεν ισχυε
Δεν το είπα ποτέ αυτό.ενω εσυ εχεις πει αρκετα με τελευταιο παραδειγμα οτι το uncharted δεν εχει multi που εννοειτε οτι δεν ισχυουν.
Αν ο κόσμος δεν ξέρει να διαβάζει δεν είναι δικό μου θέμα.Mystique wrote: Αχ Tony αυτο με το Uncharted που ειπες μπερδευει τον κοσμο ξερεις.
Αυτό που είπα αφορά όλο το ''ps'' brand!!!!Mystique wrote: Tony τα προβληματα που ανεφερες σε σχεση με το psn και την ολη αντιμετωπιση του online community μου φαινονται υπερβολικα απ'την στιγμη που δεν εχεις την κονσολα. Επειδη ηθελα να ειμαι δικαιη τηλεφωνησα στο παιδι που εχει το ps4 και τον ρωτησα σχετικα με τα προβληματα που αναφερεις και δεν μου ειπε τιποτα απ'ολα αυτα. Ειναι 100% ευχαριστημενος με το μηχανημα και δεν εχει την αναγκη να πει ψεματα πιστευω γιατι εχει την δυνατοτητα ν'αγορασει και αλλη κονσολα αν χρειαστει αφου δουλευει με καλο μισθο.