- Thank you received: 3
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
baldur21 wrote: Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Αν μπορέσω από οικονομικής άποψης, θα τα πάρω και τα 2. Όσον αφορά το backwards compatibility έχεις δίκιο. Γιατί έχω περίπου 75 παιχνίδια από Xbox 360.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
nikolaidis_v wrote:
baldur21 wrote: Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Αν μπορέσω από οικονομικής άποψης, θα τα πάρω και τα 2. Όσον αφορά το backwards compatibility έχεις δίκιο. Γιατί έχω περίπου 75 παιχνίδια από Xbox 360.
Φιλε μου να σου πω 2 λογια για το ps4 σε σχεσει με το x360 που το ειχα και εγω.
Θα σου λυψει η παιδικότητα του χβοχ και το συναισθημα εξοικείωσης που παρεχει αυτη η κονσολα σε σχεσει με το ps4. Ειναι ποιο σοβαρο το interface του ps4 . Το αλλο πoυ θα σου κανει λιγο ασχημη εντυπωση ειναι το χειριστηριο. Δεν λεω το χειριστηριο του ps4 ειναι ποιο ομορφο αλλα η αλαγη απο του χβοχ με του ps4 ειναι περισσοτερο απο εμφανη. Θα σου φανει ποιο μικρο, συνηθιζεται ομως του ps4.. Του χβοχ one ειναι ποιο μεγαλο και εχει αλλη αισθηση νιωθεις ωραια να το κρατας περισσοτερω απο του 360.
Αυτο που νομιζω πρεπει να κοιταξεις ειναι τα εξκλουσιβς και απο τι φαινεται του ps4 ειναι καλητερα, εκτος απο τα racing που λογικα με το χβοχ παιζεις ποιο ευχαριστα και ο μοναδικος λογος ειναι το controller.
Τι εννοείς ρόστερ? Αν εννοείς καλύτερο lineup τίτλων (τα games που θα βγουν) με τα μέχρι τώρα δεδομένα το PS4 λόγω Uncharted 4, Street Fighter 5 (console exclusive), The King of Fighters XIV, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport, Dreams, Yakuza 6 και Ratchet & Clank. Έχουν βάλει και το The Last Guardian αλλά δεν το βλέπω για 2016.Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?
Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?