Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
16 Nov 2015 02:02 - 17 Nov 2015 13:06 #171183 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One

baldur21 wrote: Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Αν μπορέσω από οικονομικής άποψης, θα τα πάρω και τα 2. Όσον αφορά το backwards compatibility έχεις δίκιο. Γιατί έχω περίπου 75 παιχνίδια από Xbox 360.

Φιλε μου να σου πω 2 λογια για το ps4 σε σχεσει με το x360 που το ειχα και εγω.

Θα σου λυψει η παιδικότητα του χβοχ και το συναισθημα εξοικείωσης που παρεχει αυτη η κονσολα σε σχεσει με το ps4. Ειναι ποιο σοβαρο το interface του ps4 . Το αλλο πoυ θα σου κανει λιγο ασχημη εντυπωση ειναι το χειριστηριο. Δεν λεω το χειριστηριο του ps4 ειναι ποιο ομορφο αλλα η αλαγη απο του χβοχ με του ps4 ειναι περισσοτερο απο εμφανη. Θα σου φανει ποιο μικρο, συνηθιζεται ομως του ps4.. Του χβοχ one ειναι ποιο μεγαλο και εχει αλλη αισθηση νιωθεις ωραια να το κρατας περισσοτερω απο του 360.

Αυτο που νομιζω πρεπει να κοιταξεις ειναι τα exclusives και απο τι φαινεται του ps4 ειναι καλητερα, εκτος απο τα racing που λογικα με το χβοχ παιζεις ποιο ευχαριστα και ο μοναδικος λογος ειναι το controller.
Last edit: 17 Nov 2015 13:06 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Ioannis Chatzitournos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2015 20:44 #171204 by Ioannis Chatzitournos

nikolaidis_v wrote:

baldur21 wrote: Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Αν μπορέσω από οικονομικής άποψης, θα τα πάρω και τα 2. Όσον αφορά το backwards compatibility έχεις δίκιο. Γιατί έχω περίπου 75 παιχνίδια από Xbox 360.

Φιλε μου να σου πω 2 λογια για το ps4 σε σχεσει με το x360 που το ειχα και εγω.

Θα σου λυψει η παιδικότητα του χβοχ και το συναισθημα εξοικείωσης που παρεχει αυτη η κονσολα σε σχεσει με το ps4. Ειναι ποιο σοβαρο το interface του ps4 . Το αλλο πoυ θα σου κανει λιγο ασχημη εντυπωση ειναι το χειριστηριο. Δεν λεω το χειριστηριο του ps4 ειναι ποιο ομορφο αλλα η αλαγη απο του χβοχ με του ps4 ειναι περισσοτερο απο εμφανη. Θα σου φανει ποιο μικρο, συνηθιζεται ομως του ps4.. Του χβοχ one ειναι ποιο μεγαλο και εχει αλλη αισθηση νιωθεις ωραια να το κρατας περισσοτερω απο του 360.

Αυτο που νομιζω πρεπει να κοιταξεις ειναι τα εξκλουσιβς και απο τι φαινεται του ps4 ειναι καλητερα, εκτος απο τα racing που λογικα με το χβοχ παιζεις ποιο ευχαριστα και ο μοναδικος λογος ειναι το controller.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ κονσόλα της Sony κι επειδή θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος, θα τεστάρω και τις 2 κονσόλες και βλέπουμε ποια θα πάρω. Με τα 2 Xbox 360 που έχω, δεν είχα ποτέ προβλήματα και ας τα έχω λιώσει στο παιχνίδι. Πάντως θα προσπαθησω να πάρω και τις 2 με τον καιρό. Βέβαια επειδή με ξέρω πολύ καλά, θ' αναρωτιέμαι "αυτό το παιχνίδι να το πάρ σε Xbox ή σε Ps4;". Πάντως ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια!

More
16 Nov 2015 23:05 #171208 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν μπορεις να παρεις και τις 2 ακομα καλυτερα. Ενα πραγμα που δεν μου πολυαρεσει στα μηχανηματα της MS ειναι το design τους. Κατι χοντροκομμενα μηχανηματα που γεμιζουν τον χωρο ειναι. Η Sony φτιαχνει πιο φινετσατες κονσολες αλλα αυτο δεν παιζει και μεγαλο ρολο για πολλους (για μενα ολα παιζουν ομως) gamers. Η ουσια ειναι το παν και αυτη υπαρχει σε απολυτη ισορροπια στις 2 κονσολες. ;)

More
25 Nov 2015 13:11 - 25 Nov 2015 13:12 #171542 by Τάσος Νικολακόπουλος
Λέτε να ξεπεράσει εν τέλει το PS2; Πάντως, 30 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε δύο χρόνια είναι μεγάλος αριθμός. Αναμένουμε επίσημα στατιστικά απο την Microsoft. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ρεκόρ του PS4
Last edit: 25 Nov 2015 13:12 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
13 Dec 2015 22:50 #173367 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?

More
14 Dec 2015 22:27 #173434 by Μάνος Γρυπάρης

Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?

Τι εννοείς ρόστερ? Αν εννοείς καλύτερο lineup τίτλων (τα games που θα βγουν) με τα μέχρι τώρα δεδομένα το PS4 λόγω Uncharted 4, Street Fighter 5 (console exclusive), The King of Fighters XIV, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport, Dreams, Yakuza 6 και Ratchet & Clank. Έχουν βάλει και το The Last Guardian αλλά δεν το βλέπω για 2016.

Αν θες να αγοράσεις τώρα κονσόλα τότε το Xbox One σήμερα που μιλάμε έχει καλύτερα exclusives. Επίσης δεν ξέρουμε τι θα ανακοινώσουν Sony και Microsoft στην E3 2016 τον Ιούνιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Dec 2015 22:44 #173437 by Κατερίνα Μαρίνου

Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?

Για τα δικα μου γουστα το καλυτερο "roster" (δεν ξερω αν ταιριαζει αυτη η λεξη σε μια κονσολα) το εχει το ps4. Πρεπει να εχεις υποψη σου τι ακριβως παιχνιδια σου αρεσουν και αναλογα να κοιταξεις και την κονσολα που διαθετει τα περισσοτερα. Δεν εχουν ακριβως τους ιδιους τιτλους, υπαρχουν τα exclusives και εκει θα πρεπει να δωσεις προσοχη. ;) Αν υπολογιζεις και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα των μηχανηματων τοτε θελει ακομα περισσοτερο ψαξιμο και κυριως δοκιμη σε καποιον φιλο που εχει την κονσολα που σ΄ενδιαφερει. ;)

More
15 Dec 2015 08:06 #173450 by vasilis
Φιλε μου το PS4.

More
15 Dec 2015 13:47 #173468 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Υπηρξαν ποτε θεματα υπερθενμασνης στο ps4?

More
15 Dec 2015 16:09 - 15 Dec 2015 20:27 #173476 by vasilis
Εγω που εχω απο τα πρωτα μοντελα με τον πρωτο κωδικο, διαπίστωσα οτι μου παρουσιασε το έξεις προβλημα. Εκει που ξαφνικα επαιζα το ΝΒΑ2Κ ξαφνικα μου πετουσε το cd εξω, δεν νομιζω να ηταν θεμα υπερθέρμανσης γιατι αφου μου το εκανε μια φορα μου το ξανα εκανε για πλακα ακομα και κρυο..
τελικα το πηγα στη sony και μου το αλαξαν με αλλο μοντελο ιδιου κωδικου, δλδ μου εδωσαν παλι απο τα πρωτα αλλα δεν μου το ξανα εμφανιησε το προβλημα. παιζει καλα και δεν υπερθερμαίνεται... να σου πω την αληθεια δεν το παίζω και παρα πολυ.. τωρα εαν τύχη παλι κατι τέτοιο θα ξενερώσω.
Last edit: 15 Dec 2015 20:27 by vasilis.