- Thank you received: 28
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
O βασικός λόγος που επέλεξα xbox one αντί του ps4 είναι ξεκάθαρα το line up παιχνιδιών.Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?
fits79 wrote: Οσο αφορα τον tonytel μην τον ακουτε σε οτι λεει σε σχεση με το ps4 γιατι μιλαει με βαση οτι εχει διαβασει/ακουσει και οτιδηποτε αλλο μιας και δεν εχει τη κονσολα για να το δει απο μονος του με αποτελεσμα απλα να λεει αερολογιες που μπορει να ετυχαν σε ενα δυο ατομα απο τα 32 εκατομυρια κονσολες που εχουν πουληθει παγκοσμιως αν και εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ακουσει κατι τετοιο, αλλα ουτε εχω δει στη παρεα μου που ειμαστε 5 ατομα και εχουμε ολοι ps4.
Διάβασε πρώτα όσα είπα πιο πάνω και μετά έλα να τα πούμε.fits79 wrote: Επειδη εσενα δεν σ' αρεσει το παιχνιδι ή οτιδηποτε αλλο δεν μπορεις να κατηγορεις ενα παιχνιδι οτι δεν εχει multi αν δεν μπαινει κατα τη δικη σου γνωμη κοσμος.
Το οτι το παιχνιδι σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις και multi σημαινει οτι το παιχνιδι εχει multi και οχι οπως εσυ θελεις να ριχνεις λασπη σε οτιδηποτε αφορα τη sony και το ps4 και να λες "2)Τα exclusives του ps είναι κυρίως single-player(Π.χ tlou,gow,uncharted,infamous)."
Το uncharted λες πως δεν εχει multi οπως ειπες πιο πανω κατι που εννοειτε πως δεν ισχυει.
fits79 wrote: Και θα συνεχισεις να περιμενεις.
Σιγα μην σου δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια επειδη εσυ εισαι δυσπιστος και δεν πιστευεις τιποτα.
Ποσος με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι δεν εχω xbox one αυτο ειναι δικο σου θεμα οχι δικο μου.