Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
geololj wrote: Δυστυχώς έγινε μόδα το patching και των console games και βλέπουμε αυτή την κατάσταση με τα ημιτελή games και τα day-1 patches. Βέβαια, δεν είναι όλα τα games προβληματικά, αλλά όπως και να το κάνουμε συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά τα installs, είναι και αυτό ένα θέμα που το είχα θίξει πολλές φορές όταν πρωτοβγήκαν τα Xbox One/PS4. Αναγκαστικά, πρέπει να γίνονται εγκατάσταση όλα τα games γιατί η ταχύτητα μεταφοράς/ανάγνωσης δεδομένων από τον σκληρό δίσκο γίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με τα bluray drives.
Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει εώς τώρα αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κονσολών διότι τα games που έχω έως τώρα στο Xbox One είναι όλα digital ελέω games with gold και EA Access. Πού λεφτά για αγορά άλλων games τώρα. Ευελπιστώ πάντως όταν (και αν ποτέ) έχω την οικονομική δυνατότητα, να αγοράσω και τα PS4/Wii U για τα exclusives τους. Πάντως, αυτό που με ενοχλεί στην ιδέα των αναγκαστικών εγκαταστάσεων των games, δεν είναι ο χρόνος που απαιτείται, όσο το ότι γεμίζουν οι δίσκοι γρήγορα λόγω μεγάλου όγκου των παιχνιδιών. Είμαι περίεργος εγώ βέβαια, κρατάω στον δίσκο ακόμα και games που έχω ολοκληρώσει μήπως και μου την δώσει καμιά μέρα να τα ξαναπαίξω, αλλά... και για να βλέπω γεμάτο το games library χεχε
tonyler wrote: Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει γκρινιάξει καθόλου για την χωρητικότητα των νέων κόνσολών...
έχω εγκατεστημένα τα :
MCC
Warframe , Gigantic, Fable Legends , , Pes 2016 Demo , Fifa 2016 Demo , Battle Islands , Frozen Snowball fight(κάπως έτσι λέγεται),
Metal gear ground zeroes,smite , killer instinct ,pneuma breath of life , walking dead Season 1 ,so many me
Assassin's creed Black flag
Tomb raider
Happy wars και εγκατεστημένα διασκάκια forza motosport 5 Και destiny
πολλά από αυτά δεν τα παίζω καν ή τα έχω τερματίσει(tomb raider,pneuma κλπ)
όλα αυτά πιάνουν το 80% περίπου των 500gb. Αν αρχίσω να διαγράφω ό,τι δεν παίζω θα μου μείνουν άνετα 250 gb.
Και στο κάτω κάτω με 50 ευρώ παίρνεις εξωτερικό σκληρό 1TB.
Θα δούμε και ΄τωρα με το backwards compatibility τι ΄χωρος θα μένει( R.I.P free space).
Σε αυτή τη γενιά πάντως δε δίνω καμία σημασία πια για το αν θα πάρω digital ή retail - όπου πιο φθηνά εκεί είναι και καλύτερα!
Δεν ισχύει αυτό που λες.Mystique wrote: Ο καθενας (και λογικο ειναι) θεωρει την κονσολα του the best thing βλεποντας τα αρνητικα της αντιπαλης αλλα οχι τα δικα της.