Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
24 Dec 2015 17:20 #173973 by Πιέρρος Φουστέρης
Εγώ απλά πάτησα το link και το game clip δούλεψε κανονικότατα. Να σημειώσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, δηλαδή login με το gamertag κτλ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2015 18:22 - 24 Dec 2015 18:25 #173983 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Τελικα βρηκα τι εφταιγε.
Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το microsoft Silverlight στον υπολογιστη σου αλλιως δεν δουλευει.
Last edit: 24 Dec 2015 18:25 by Grigoris.

More
24 Dec 2015 21:40 #174007 by Κατερίνα Μαρίνου
Ευτυχως, αν μπορεις να παιξεις offline και να κανεις save τα παιχνιδια του 360 στο xbox1 τοτε οκ. Δεν υπαρχει προβλημα.

More
24 Dec 2015 23:41 #174024 by Grigoris
Αν μιλας σε εμενα δεν μιλαω για τη κονσολα xbox one αλλα για το pc μου που δεν νπορουσα να δω το λινκ που ειχε ποσταρει το παιδι ποιο πανω.

Οσο αφορα το xbox one αυτο που περιγραφα οτι δεν μπορουσες να να κανεις save/load τα xbox360 παιχνιδια οσο ησουν ofline ευτυχως το διορθωσαν στο νεοτερο dashoard update γιατι παλιοτερα δεν ηταν ετσι.

More
24 Dec 2015 23:47 #174025 by Κατερίνα Μαρίνου
Ναι αυτο εννοουσα, δηλαδη οτι διορθωσαν το προβλημα με καποιο update και ετσι μπορεις να κανεις save στα παλια παιχνιδια του 360 ενω εισαι offline. ;)

More
25 Dec 2015 03:11 #174043 by Grigoris
Μπραβο στην ms που καταλαβε το λαθος της και το διορθωσε.

More
26 Dec 2015 10:26 #174110 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One
Επεσε η τιμη του ps4 στα 299..
μαλιστα ειναι το αθορυβο μοντελο..

Και παρα το οτι εχω τα χρηματα να το παρω,δεν θα το κανω διοτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το ΟΝΕ μου..
Παιδια,ολα ειναι θεμα προτιμησεων..

Ας πουμε εγω θα εδινα ακομα και 3000 να εκανε μια κονσολα για να την παρω εαν ειχε βγει για παραδειγμα αποκλειστικο σε αυτη το alan wake.
Το ΟΝΕ σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων αλλα αυτο που θελω εγω το κανει μια χαρα..και παιζω τα παιχνιδια που προτιμω.Ποτε δεν μου αρεσαν παιχνιδια τυπου Bloodborne..
Σιγουρα ενα παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω ειναι το uncharted 4 αλλα κατι αντιστοιχο ειναι το νεο romb raider.Με τη μορφη που εχει πλεον το παιχνιδι,ειναι πιο πολυ προς το εξερευνητικο action κομματι...

Ειναι οι λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.
Για παραδειγμα στο φιφα(που ολοι ειμαστε φαν του παιχνιδιου) οι legends ειναι μονο στο ΟΝΕ..
Για εμας που ολη μερα παιζουμε φιφα,ειναι κατι σημαντικο..
Για εναν που παιζει μονο παιχνιδια τυπου bloodborne,θα παει διχως σκεψη στο ps4

Οποτε,ολα ειναι θεμα προσωπικου γουστου και τελος.

More
26 Dec 2015 11:28 #174113 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν έπεσε η τιμή του PS4, Χριστουγεννιάτικη προσφορά είναι. Έχει διαφορά!

More
26 Dec 2015 11:40 #174114 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote: Δεν έπεσε η τιμή του PS4, Χριστουγεννιάτικη προσφορά είναι. Έχει διαφορά!

ενταξει βρε φιλε,δεν αλλαζει το νοημα αυτου που θελω να πω..

More
26 Dec 2015 19:09 - 26 Dec 2015 19:10 #174145 by Grigoris

aims wrote: Επεσε η τιμη του ps4 στα 299..
μαλιστα ειναι το αθορυβο μοντελο..

Και παρα το οτι εχω τα χρηματα να το παρω,δεν θα το κανω διοτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το ΟΝΕ μου..
Παιδια,ολα ειναι θεμα προτιμησεων..

Ας πουμε εγω θα εδινα ακομα και 3000 να εκανε μια κονσολα για να την παρω εαν ειχε βγει για παραδειγμα αποκλειστικο σε αυτη το alan wake.
Το ΟΝΕ σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων αλλα αυτο που θελω εγω το κανει μια χαρα..και παιζω τα παιχνιδια που προτιμω.Ποτε δεν μου αρεσαν παιχνιδια τυπου Bloodborne..
Σιγουρα ενα παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω ειναι το uncharted 4 αλλα κατι αντιστοιχο ειναι το νεο romb raider.Με τη μορφη που εχει πλεον το παιχνιδι,ειναι πιο πολυ προς το εξερευνητικο action κομματι...

Ειναι οι λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.
Για παραδειγμα στο φιφα(που ολοι ειμαστε φαν του παιχνιδιου) οι legends ειναι μονο στο ΟΝΕ..
Για εμας που ολη μερα παιζουμε φιφα,ειναι κατι σημαντικο..
Για εναν που παιζει μονο παιχνιδια τυπου bloodborne,θα παει διχως σκεψη στο ps4

Οποτε,ολα ειναι θεμα προσωπικου γουστου και τελος.

Και ποιος σου ειπε οτι οι κατοχοι ps4 δεν θα μπορουν να παιξουν το rise of the tomb raider?
Μην ξεχνας ειναι time exclusive του xbox one και οχι μόνιμο console exclusive ετσι.
Λογικα μεσα του 2016 θα βγει και για ps4 και θα πεσει το απιστευτο γελιο αν δειχνει καλυτερα στο ps4 απ' οτι στο xbox one το παιχνιδι ετσι μα το απιστευτο γελιο.
Last edit: 26 Dec 2015 19:10 by Grigoris.