Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ενταξει βρε φιλε,δεν αλλαζει το νοημα αυτου που θελω να πω..snikefriend wrote: Δεν έπεσε η τιμή του PS4, Χριστουγεννιάτικη προσφορά είναι. Έχει διαφορά!
Και ποιος σου ειπε οτι οι κατοχοι ps4 δεν θα μπορουν να παιξουν το rise of the tomb raider?aims wrote: Επεσε η τιμη του ps4 στα 299..
μαλιστα ειναι το αθορυβο μοντελο..
Και παρα το οτι εχω τα χρηματα να το παρω,δεν θα το κανω διοτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το ΟΝΕ μου..
Παιδια,ολα ειναι θεμα προτιμησεων..
Ας πουμε εγω θα εδινα ακομα και 3000 να εκανε μια κονσολα για να την παρω εαν ειχε βγει για παραδειγμα αποκλειστικο σε αυτη το alan wake.
Το ΟΝΕ σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων αλλα αυτο που θελω εγω το κανει μια χαρα..και παιζω τα παιχνιδια που προτιμω.Ποτε δεν μου αρεσαν παιχνιδια τυπου Bloodborne..
Σιγουρα ενα παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω ειναι το uncharted 4 αλλα κατι αντιστοιχο ειναι το νεο romb raider.Με τη μορφη που εχει πλεον το παιχνιδι,ειναι πιο πολυ προς το εξερευνητικο action κομματι...
Ειναι οι λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.
Για παραδειγμα στο φιφα(που ολοι ειμαστε φαν του παιχνιδιου) οι legends ειναι μονο στο ΟΝΕ..
Για εμας που ολη μερα παιζουμε φιφα,ειναι κατι σημαντικο..
Για εναν που παιζει μονο παιχνιδια τυπου bloodborne,θα παει διχως σκεψη στο ps4
Οποτε,ολα ειναι θεμα προσωπικου γουστου και τελος.