Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
12 Nov 2015 22:56 #171058 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Nαι έχει συμβεί.
Αλλά σε ό,τι αφορά το xbox δεν μετανοιώνω καθόλου για την επιλογή μου ακόμα κι αν ''φοβόμουν'' να φύγω από τη sony στην αρχή(είχα ps1,ps2,ps3 Κ ps vita...Ποτέ όμως xbox)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2015 00:50 - 13 Nov 2015 00:52 #171068 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Tony, δεν σου εχει συμβει να αγορασεις κατι που διαβαζοντας τις προδιαγραφες του φαινοταν αξιολογο αλλα μετα απογοητευτηκες οταν ειδες οτι η διαφημιση δεν ηταν ακριβοδικαιη?. ;) Την εχω παθει παρα πολλες φορες με μουσικα cd που ενω ο reviewer ελεγε οτι ηταν τελειο album κ.τ.λ βγηκε μια απογοητευση αλλο πραγμα. Σαν να πηρα αλλο προιον ηταν. Βεβαια εδω παιζει ρολο η υποκειμενικη αποψη του συντακτη και οχι τα τεχνικα στοιχεια αλλα πηρες περιπου μια ιδεα τι εννοω.
Και σε τηλεορασεις εχω δει διαφημιση και προδιαγραφες αριστες και οταν την πηρα (Panasonic για την ακριβεια) μου βγηκε β' διαλογης προιον που χαλασε σ'ενα χρονο (ευτυχως μεσα στην εγγυηση της). Και σε κινητο μου εχει συμβει (ενα Sony ηταν) και απο τοτε μονο αν δω κατι με τα ματια μου το αγοραζω, δεν πιστευω σε τιποτα. ;)

Επειδη ο καθε ενας θα σου πει το κοντο και το μακρυ του(Προσωπικα εγω που εχω και τις δυο κονσολες αν δεν σ' αρεσουν καποια αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν θα σου προτεινα να πας σε xbox one και τους λογους τους εχω αναφερει σε παλιοτερα ποστ μου) θα σου προτεινω να πας σε καταστηματα που εχουν και τις δυο κονσολες να τις δουλεψεις λιγο και αν σου κανει το κλικ καποια απο τις δυο την αγοραζεις.
Αν και οτι καλυτερο θα ηταν να ειχες φιλους που να εχουν και τις δυο κονσολες ωστε να τις δεις απο κοντα οχι καποιες ωρες αλλα μερικες μερες και μετα να αποφασισεις ποια θα παρεις.
Και κατι αλλο εξισου σημαντικο ειναι ποια απο τις δυο εχουν οι φιλοι σου γιατι παιζει ρολο και το θεμα ανταλλαγη παιχνιδιων με τους φιλους μου.

Και καλως ή κακως εδω στην Ελλαδα παντα ειμασταν υπερ του playstation ακομα και στην προηγουμενη γενεια κονσολων που παγκιοσμιως ειχε περισσοτερες πωλησεις το xbox360.
Last edit: 13 Nov 2015 00:52 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
13 Nov 2015 02:37 #171072 by Γιάννης Πετρόχειλος

baldur21 wrote: Εγώ προβληματίζομαι ακόμη :unsure: Xbox One ή Ps4? Είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένος για την αγορά νέας κονσόλας. Είμαι κάτοχος 2 Xbox 360 και είμαι ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως που ακούω και διαβάζω γνώμες για τις κονσόλες νέας γενιάς, είμαι προβληματισμένος ποια να προτιμήσω. Πείτε μου την γνώμη σας όσοι είστε κάτοχοι Xbox One και PS4 και τις εντυπώσεις σας.

Κατά τη γνώμη μου αν είσαι ευχαριστημένος από το 360 θα είσαι και από το One, εκτός αυτού θα μπορείς να διατηρήσεις και κάποια από τα games σου με το backwards compatibility!
The following user(s) said Thank You: Ioannis Chatzitournos

More
13 Nov 2015 21:17 #171097 by Ioannis Chatzitournos
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Αν μπορέσω από οικονομικής άποψης, θα τα πάρω και τα 2. Όσον αφορά το backwards compatibility έχεις δίκιο. Γιατί έχω περίπου 75 παιχνίδια από Xbox 360.

More
14 Nov 2015 01:09 #171107 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Παντως στο black ops 3 και το ps4 δεν μπορει να διατηρησει τα 1080p και ορισμενες φορες πεφτει στα 1360x1080.Βεβαια το xbox πεφτει απο 900p στα 1280x900.

More
14 Nov 2015 21:49 #171139 by Κατερίνα Μαρίνου
Πηγα χθες σε σπιτι φιλου που εχει το xbox1 και ειδα την καινουρια Λαρα. Ηταν σε αρκετα εντυπωσιακη τηλεοραση LG 42' LF5610 (το σημειωσα σ'ενα χαρτακι) και πραγματι τα γραφικα και ο ηχος δεν παιζονται. Ημουν ετοιμη να παω να την αγορασω αν ειχα τα χρηματα διαθεσιμα. Ευκαιρια ειναι να παρω και μια παρομοια tv γιατι αυτη που εχω δειχνει τα χρονακια της. Ενα 400αρι το θελει η τηλεοραση και ενα 350αρι το xbox1 η το ps4 εχουμε ενα συνολο 750+ αν βαλουμε και την Λαρα. Αν αρχισω να μαζευω απο τωρα πιστευω σε 3-4 μηνες θα τα εχω ετοιμα. Δεν βλεπω να αγοραζω για pc τιποτα εως τοτε, παει το Fallout 4 δηλαδη. :(

More
14 Nov 2015 23:51 - 14 Nov 2015 23:52 #171146 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Καλο ειναι πριν αποφασισεις να δεις και ενα παιχνιδι σε ps4 π.χ. το bloodborne uncharted collection, until dawn κ.τ.λ. και μετα να αποφασισεις ποια θα παρεις.
Last edit: 14 Nov 2015 23:52 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
15 Nov 2015 21:44 #171173 by Κατερίνα Μαρίνου
Οπωσδηποτε θα δω και το ps4 αφου αυτο σκεφτομαι να παρω. Οι περισσοτεροι φιλοι εχουν το ps3 δυστυχως και μονο ενας εχει αγορασει το καινουριο μεχρι στιγμης. Εμπιστευονται ολοι την Sony κυριως λογω της πληθωρας τιτλων που βγαζει και την υποστηριξη στα μηχανηματα της. Και εγω οταν σκεφτομαι την MS μου ερχεται η κακια εμπειρια με τα windows και τα συνεχη ανουσια updates τους στο νου. Το Until Dawn θα μου αρεσει σιγουρα, ειναι το αγαπημενο μου ειδος αυτο. Δεν ξερω αν το εχει αγορασει ο αλλος, μαλλον θα το εχει επειδη ειναι αρκετα ενημερωμενος.

More
15 Nov 2015 23:08 #171178 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Η αληθεια ειναι οτι σε αυτη τη γενια,απο τοτε που ανελαβε το xbox o Spencer,η ms εχει βγαλει πολλα updates,περισσοτερα και ποιτηκοτερα αποκλειστικα κα ιγενικα το παει πολυ καλα το πραγμα.ΑΠο την αλλη η σονυ καθεται αταραχη μιας και πουλαει και για αποκλειστικα ουτε που σκαει.Βεβαια και η Σονυ σαν εταιρεια εχει οικονομια προβληματα(μονο το playstation πουλαει) και προσπαθουν να κανουν περικοπες.Σου λεει αφου τα παμε τωρα καλα μην βγαζεις πολλα αποκλειστικα.Μολις δουμε οτι το πραγμα αλλαζει τοτε βγαλε εκει 2-3.Βεβαια μην σε πολυ απασχολουν αυτα.Πανε δες τις κονσολες,τσεκαρε χειριστηρια και σκεψουν τι αποκλειστικα σε ενδιαφερουν.Επισης σκεψου οτι το xbox one προσφερει και backwards combatibility και θα μπορεις να παιξεις καποια παιχνιδια του 360 στο one.Λαθος επιλογη,για μενα,δεν υπαρχει.Και οι δυο προσφερουν πανω κατω την ιδια εμπειρια.

More
15 Nov 2015 23:41 #171179 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτο πιστευω και εγω, οτι δηλαδη οποια κονσολα και ν'αγορασει κανεις ευχαριστημενος θα ειναι. Αυτα που μετρανε ειναι οι φιλοι και τι εχουν απο την αποψη οτι θα μπορω να ανταλλασω games ευκολα χωρις να χρειαζεται να τα παιρνω ολα, και επισης σημαντικη ειναι η τεχνικη υποστηριξη που εχει καθε κονσολα. Το compatibility ειναι ενα συν για μενα που εχω το 360 και καμμια 20αρια games στην συλλογη. Σε 4 χρονια το μηχανημα εχει χαλασει μια φορα μονο αλλα δεν παιζω και με τις ωρες. Οι φιλοι που εχουν ps3 και ps4 δεν μου εχουν αναφερει τυχον προβληματα με τις κονσολες τους αρα συμπεραινω οτι μαλλον ειναι ανθεκτικα στην εκτεταμενη χρηση. Η τιμη ειναι η ιδια και για τα 2 μηχανηματα οποτε δεν υπαρχει καποια σοβαρη διαφορα που να τα χωριζει. Εχει και το καθενα τα exclusive του και την βιβλιοθηκη του απο καλους τιτλους οποτε no problem. :)