Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Επειδη ο καθε ενας θα σου πει το κοντο και το μακρυ του(Προσωπικα εγω που εχω και τις δυο κονσολες αν δεν σ' αρεσουν καποια αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν θα σου προτεινα να πας σε xbox one και τους λογους τους εχω αναφερει σε παλιοτερα ποστ μου) θα σου προτεινω να πας σε καταστηματα που εχουν και τις δυο κονσολες να τις δουλεψεις λιγο και αν σου κανει το κλικ καποια απο τις δυο την αγοραζεις.Mystique wrote: Tony, δεν σου εχει συμβει να αγορασεις κατι που διαβαζοντας τις προδιαγραφες του φαινοταν αξιολογο αλλα μετα απογοητευτηκες οταν ειδες οτι η διαφημιση δεν ηταν ακριβοδικαιη?.
Την εχω παθει παρα πολλες φορες με μουσικα cd που ενω ο reviewer ελεγε οτι ηταν τελειο album κ.τ.λ βγηκε μια απογοητευση αλλο πραγμα. Σαν να πηρα αλλο προιον ηταν. Βεβαια εδω παιζει ρολο η υποκειμενικη αποψη του συντακτη και οχι τα τεχνικα στοιχεια αλλα πηρες περιπου μια ιδεα τι εννοω.
Και σε τηλεορασεις εχω δει διαφημιση και προδιαγραφες αριστες και οταν την πηρα (Panasonic για την ακριβεια) μου βγηκε β' διαλογης προιον που χαλασε σ'ενα χρονο (ευτυχως μεσα στην εγγυηση της). Και σε κινητο μου εχει συμβει (ενα Sony ηταν) και απο τοτε μονο αν δω κατι με τα ματια μου το αγοραζω, δεν πιστευω σε τιποτα.
baldur21 wrote: Εγώ προβληματίζομαι ακόμη
Xbox One ή Ps4? Είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένος για την αγορά νέας κονσόλας. Είμαι κάτοχος 2 Xbox 360 και είμαι ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως που ακούω και διαβάζω γνώμες για τις κονσόλες νέας γενιάς, είμαι προβληματισμένος ποια να προτιμήσω. Πείτε μου την γνώμη σας όσοι είστε κάτοχοι Xbox One και PS4 και τις εντυπώσεις σας.