Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Σοβαρά για πες μου λοιπόν σε πόση ώρα από την ώρα που θα βάλεις το δισκάκι μπορείς να παίξεις το halo 5;snikefriend wrote:
fits79 wrote: Στο ps4 απ' οταν κυκλοφορησε ειχε quick installs(Κανει εγκατασταση τα βασικα αρχεια του παιχνιδιου για να μπορεις να το παιξεις στο 5-7 λεπτο και οσο παιζεις το παιχνιδι εγκαθιστατε και το υπολοιπο) και να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις να κανεις εγκατασταση το game update κατι που το xbox one λεει οτι θα προσθεσει τωρα με το update δεκεμβριου και κατα τον tonyler ειναι ανουσιο μιας και η κονσολα δεν ειναι ημιτελης.
What? Αυτό που λες το κάνει και το Xbox ήδη.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ποιος ορίζει ποιο install είναι quick και ποιο όχι; Εμένα μπορεί να μη με πειράζει να κανει και 15 λεπτά το install. Δε ξέρω για το Halo 5 αλλά υπάρχουν παιχνίδια που στο 10λεπτο παίζεις και νομίζω το MCC είναι ένα από αυτά. Και εν πασει περιπτώσει προτιμώ να έχω backwards compatibility και ας κάνουν και 15 λεπτά παραπάνω τα installs. Αυτό δεν καθιστά μια κονσόλα ημιτελή. Λες και δε θυμόμαστε στην αρχή τι προβλήματα είχε το 360. Όλα αυτά είναι υποκειμενικά και ανούσια να τα συζητάμε λες και θα δικάσουμε. Είναι καθαρά τι features θέλει να χει ο καθένας. Πλήρεις είναι και οι 2 κονσόλες, η προσθήκη features δεν είναι ένδειξη ημιτελούς κονσόλας αλλά διεύρυνσης των δυνατοτήτων τους.fits79 wrote:
Σοβαρά για πες μου λοιπόν σε πόση ώρα από την ώρα που θα βάλεις το δισκάκι μπορείς να παίξεις το halo 5;snikefriend wrote:
fits79 wrote: Στο ps4 απ' οταν κυκλοφορησε ειχε quick installs(Κανει εγκατασταση τα βασικα αρχεια του παιχνιδιου για να μπορεις να το παιξεις στο 5-7 λεπτο και οσο παιζεις το παιχνιδι εγκαθιστατε και το υπολοιπο) και να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις να κανεις εγκατασταση το game update κατι που το xbox one λεει οτι θα προσθεσει τωρα με το update δεκεμβριου και κατα τον tonyler ειναι ανουσιο μιας και η κονσολα δεν ειναι ημιτελης.
Αν είναι πάνω από 5 με 6 λεπτά τότε όχι δεν έχει quick installs το xbox one.
Αν εχει update το κανει ταυτοχρονα και θελει πολυ ωρα το install.Και στο ps4 νομιζεις πιο γρηγορα γινεται?Απλα εκει κατεβαζει το update ξεχωριστα.Τωρα στα install χωρις updates κανει κανα 10λεπτο το πολυ τεταρτο ενω το ps4 5 λεπτακια.fits79 wrote:
Αν είναι πάνω από 5 με 6 λεπτά τότε όχι δεν έχει quick installs το xbox one.
Συγκρινεις 2 παντελως μα παντελως ανομοια πραγματα.zer0c00l wrote: να μην το ξεχασω (καθως βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας)
λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στις κονσολες αγαπητοι μου φιλοι και συνομιλητες
αλλα δεν βλεπω να λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στα παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα "ημιτελη" και χρειαζονται αλλα λιγα αλλα πολλα updates για να στρωσουν και να μπορειτε να παιξετε αξιοπρεπως και να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι
γιατι μου φαινεται οτι εχετε ξεχασει οτι αγοραζετε ενα προιον το οποιο η εταιρεια οφειλει να το εχει ολοκληρωσει και να μην ειναι BETA γιατι αν συμβαινει αυτο καμια νομοθεσια δεν την καλυπτει σε ενδεχομενη αγωγη απο καταναλωτη (βαλτε το στο μυαλο σας την επομενη φορα που θα δωσετε τα 60-70 ευρω)
δεν νομιζω να εχετε ξεχασει το BATTLEFIELD 4 της EA/DICE που για να στρωσει επρεπε να βγουν διψηφιο νουμερο updates
η το καινουργιο BATTLEFIELD HARDLINE
μην σχολιασω για την UBISOFT και την σειρα ASSASSIN CREED η για το αναμενομενο RAINBOW SIX SIEGE
να μην σχολιασω για την KONAMI και το PES η το MGS
η την EA για το FIFA
ουτε βλεπω να σχολιαζετε τα θετικα και τα αρνητικα του διαδικτυου μας και των παροχων συνδεσης στην ελλαδα
γιατι δεν νομιζω κανεις σας να μπορει να παιξει παιχνιδι ειδικα FPS με Ping 100+ms και να μην βριζει γιατι θα τον εχουν ξαπλωσει απειρες φορες καποιοι αγγλοι/γαλλοι/ισπανοι/ιταλοι ακομα και γειτονες μας που εχουν καλυτερες συνδεσεις.