Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
15 Sep 2010 22:53 #78650 by Νικολής Ασημάκης

Manos wrote:

Nikolis wrote: Ποια είναι τα κατά της μεταφοράς;

Κανένα κατά. Μόνο υπέρ έχει. Οτι θα γλιτώσουμε από το να πέφτει ο server.

Καλώς να μας έρθει τότε! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2010 17:54 #78701 by Lalo007
Σημερα μου εμφανιστηκε το προβλημα με την δεξια μπαρα.Την πρωτη φορα που μπαινω στο site δεν εμφανιζεται!Επειτα απο μια ανανεωση το προβλημα λυνεται.Δεν με ενοχλει φυσικα,απλα ενημερωνω. :cool:

More
16 Sep 2010 20:56 #78713 by Γιάννης Ρέμας

Lalo007 wrote: Σημερα μου εμφανιστηκε το προβλημα με την δεξια μπαρα.Την πρωτη φορα που μπαινω στο site δεν εμφανιζεται!Επειτα απο μια ανανεωση το προβλημα λυνεται.Δεν με ενοχλει φυσικα,απλα ενημερωνω. :cool:

και σε μένα συμβαίνει το ίδιο έχω google chrome

More
16 Sep 2010 22:24 #78723 by Lalo007
Εγω mozilla και σημερα θα δοκιμασv και με τον explorer 9 beta.

More
21 Sep 2010 19:46 #79096 by Hercules
Βλέπω κάποια topic που είναι όχι μόνο παλιά (2009 -) αλλά δεν έχουν καμία απάντηση. Επίσης σε μερικά από αυτά δεν επιδέχεται απάντηση ή λύση...

Μήπως κάτι τέτοια topic οι συντονιστές να τα διέγραφαν; ειδικά αν αυτός που έγραψε το topic έχει να μπει καιρό.

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
21 Sep 2010 22:26 #79118 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Πολύ καλή ιδέα. Θα ήταν καλό να εφαρμοστεί

More
22 Sep 2010 11:39 #79146 by Ιβάν
Οι κανόνες είναι κανόνες! Δεν μπορούμε να διαγράψουμε τίποτα. Εγώ τώρα κάθομαι και ξεσκονίζω κάθε topic. Και ας έχει ανοίξει από το 2005. Κάθε μέρα έχουμε πολούς νέους χρήστες. Κάθε topic έχει και κάτι χρήσιμο.

More
22 Sep 2010 14:17 #79153 by Μάνος Γρυπάρης
- Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει απορία για παιχνίδι του 2005 και να ψάξει μέσω google και να την βρει εδώ. Ποιος ο λόγος να τα διαγράφουμε λοιπόν?
- Αυτό με το Graveyard παίζει να το βλέπω και σε 1/10 forums. Ποιο ο λόγος να το κάνουμε? Άμα πούμε ότι διαγράφουμε topics 3 ετών και πίσω, αυτός που θα θέλει να βρει το topic του Pro Evolution Soccer 6, αντί να πάει στην 5η σελίδα του forum "Pro Evolution Soccer" θα πρέπει να πάει στην...25η του Graveyeard μαζί με όλο τον κακό χαμό? Δεν γίνονται αυτά παιδιά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Sep 2010 14:28 #79156 by Ιβάν
Κλείδωμα? Όλο και κάποιος χρήστης θα βρεθεί που θα θέλει να σχολιάσει!

Κάποιος μπορεί να σχολιάσει ένα παιχνίδι και η συζήτηση να συνεχιστεί. Αν ασχολιόμουν με PS2 θα το είχα σχολιάσει. Και τώρα αν καθίσω και ψάξω θα μπορώ να σχολιάσω.

More
22 Sep 2010 17:59 #79180 by Μάνος Γρυπάρης

Sephiroth wrote: Πιστευω ομως οτι ενα κλειδωμα θα ηταν καλο. Το πιο σπαστικο πραγμα σε ολα τα φορουμ (και ειναι πολλα και διαφορα σε θεματολογια) που γραφω τα τελευταια οκτω χρονια ειναι τα necro post.

Αμα κάποιος θέλει να απαντήσει στο topic του Diablo I και να ρωτήσει μια απορία (γιατί το παίζει ακόμα και γουστάρει) τι θα κάνει? Θα ανοίξει νέο θέμα? Δεν υπάρχει ουτε το κλειδωμα. Αυτο πρεπει να χρησιμοποιειται μονο σε ακραιες καταστασεις, π.χ. πληροφορίες για πειρατικα.

Sephiroth wrote: Σχετικα με το σε πια σελιδα θα βρει καποιος ενα θεμα που θελει ,συγγνωμη αλλο αυτο τον ρολο δεν βαραει το Search Button ?

Μπορει να θελει να χαζεψει το forum "Pro Evolution Soccer" και να δει τι ειπωθηκε για τις προηγουμενες εκδοσεις. Θα τον αναγκασεις να παει στην Graveyard? Φυσικα και οχι. :D

Πάνω απ' ολα προέχει η ελευθερια λογου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)