Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
22 Sep 2010 18:03 #79185 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάτνως ένα έχω να πω. Τόσο καιρό σε αυτό το φόρουμ, κανένας δε σκέφτηκε να παραπονεθεί για αυτό το θέμα. Προφανώς όλους τους βολεύει αυτό το σύστημα. Ανρωτιέμαι φίλε Sephiroth, εσένα τι ακριβώς είναι που δεν σε βολεύει στο σύστημα αυτό; Γιατί όπως είπα, κανένας άλλος δεν παραπονέθηκε ότι δεν είναι λειτουργικό ή ότι δεν δουλεύει σωστά αυτό το σύστημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2010 18:21 #79192 by Aνέστης Αδαμίδης

Sephiroth wrote: 1. Δεν νομιζω να εκανα εγω το Topic ,αρα ακυρωνει κατευθειαν αυτο που λες οτι δεν ενοχλησε κανεναν. Εγω την γνωμη μου ειπα ,υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο ?

1. Sorry δεν το πρόσεξα. Απλά επειδή έβλεπα ότι εσύ έκανες τις πιο πολλές δημοσιεύσεις με το θέμα σκέφτηκα να ρωτήσω.

2. Χαλάρωσε λίγο. Δεν σε έπιασα κι απ'τα μούτρα. Ευγενικά ρώτησα.

More
22 Sep 2010 20:05 #79203 by Μάνος Γρυπάρης
Αρα, στα 5 χρόνια που είναι ενεργό το site βρέθηκαν 3 άτομα και είπαν να φτιαχτεί forum Graveyard για τα παλιά topics.

Κι άλλοι 17.500 που πιστεύουν ότι όλα είναι Οκ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Sep 2010 20:27 #79206 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι, ο Μάνος εννοεί ότι βρέθηκαν 3 άτομα που να πιστεύουν πως πρέπει να δημιουργηθεί topic που να λέγεται Graveyard. Αν το κατάλαβα κι εγώ σωστά.

More
22 Sep 2010 20:41 #79208 by Frank
ρε Sephiroth δεν επεμβαινω τοση ωρα γιατι συμφωνω με τους αλλους αλλα τωρα το τραβας πολυ το θεμα, εγω εμαθα το site καπου το 2006-2007 μετα απο καιρο εγινα μελος και μετα απο 2+ χρονια εκανα το πρωτο μου post τι θα πει αυτο ?

και σε αλλα forums που ειμαι τωρα δεν ποσταρω ποτε αλλα τα εχω ανοιχτα ολη μερα ή κατα διαστηματα αναλογα με τα θεματα που παρακολουθω εκει τι ειναι αυτα που λες τωρα? τα 150 τελευταια μελη εχουν 3 ποστ ε και ? σημασια εχει οτι διαβαζουν/ ασχολουνται με το site/forum γι αυτο και εγιναν και μελη εξαλλου.

τελος ξερεις οτι καποιος εχει την δυνατοτηα να γινει μελος και να σχολιαζει μονο αρθα της κεντρικης σελιδας και να μην εχει κανει κανενα ποστ στο forum ε ? γιατι σε βλεπω ψαγμενο αλλα το τελευταιο επιχειρημα σου μην το πεις παραεξω θα γελανε και τα smilies :wink:

More
22 Sep 2010 22:18 #79218 by Ιβάν
Είσαι πολύ προκλιτικός Sephiroth. Σου εξιγούμε κάτι και εσύ δεν λες να το καταλάβεις. Πάρε παράδειγμα εμένα. Σχεδόν 1 χρόνο ΔΕΝ εμπαινα στο Φόρουμ. Είχα πολύ διάβασμα. Αλλά επανήλθα. Έτσι και αυτοί. Μπορεί να επανέλθουν οποιαδήποτε στιγμή. Πέντε ολόκληρα χρόνια που είναι ανοιχτό το σαιτ κανείς δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο.Γιατί? Γιατί έτσι τους άρεσε. Δεν θα αλλάξουμε ολόκληρο το Φόρουμ για 3 από τα 16134 μέλη. Ότι και αν είναι. Και δεν είναι μόνο 150 μέλη ενεργά. Έχεις δει κάτω κάτω στο Φόρουμ που λέει ποσα μέλη είναι ενεργά? Λέει επίσης πως το 2010 ήταν 3917 μέλη ενεργά (Most users ever online was 3917 on Sat May 29, 2010 4:09 pm). Και ας ήταν οι 1000 guests. Που μετά από τους 1000 τουλάχιστον οι μισοί έγιναν members!

More
22 Sep 2010 22:42 #79220 by lavezzi7
Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε!

Ο φίλος ο Sephiroth απλά έκανε μια παρατήρηση,έδωσε μια ιδέα που απορρίφθηκε.ΤΕΛΟΣ!

Τώρα τι ψάχνετε και τσακώνεστε για τα μέλη που έχει το φόρουμ δεν μπορώ να καταλάβω.Από τη μία είναι τα 16.000+ που έχουν γραφτεί στο site που ισχύει.Από την άλλη το πολύ 30 από αυτά έχουν επαφή με το site τουλάχιστον μια φορά τον μήνα (εννοώ αν ποστάρουν,κάνουν σχόλια σε review κτλ.) που είπε ο Sephiroth και τα χαρακτήρισε ενεργά κάτι που επίσης ισχύει.Ακόμη είναι άτομα που χρησιμοποιούν το site για διάφορα downloads και να δουν τι νέες κυκλοφορίες υπάρχουν τα οποία δεν τους υποχρεώνει κανείς να κάνουνε ποστ.Μην ξεχνάμε και όσους μπαίνουν στο site μόνο και μόνο για να μπουν σε κάποιον διαγωνισμό(πρέπει να είναι πολλοί αυτοί... :mrgreen: ).

Γενικά λέτε πράγματα που είναι σωστά αλλά παρεξηγιέστε εύκολα.

More
22 Sep 2010 23:22 #79238 by Lalo007
Και εγω ημουν μελος για 1 μηνα και εβλεπα μονο ειδησεις.Ωσπου αποφασισα να συμμετεχω ενεργα και σε καθημερινη βαση στο φορουμ.

More
27 Sep 2010 14:26 #79642 by Μάνος Γρυπάρης
Πείτε μου τα εξής:
1)Σας εμφανίζεται error σελίδας οταν ξανανοιγετε τον Firefox κι έχετε φορτώσει το GameWorld από πριν?
2)Όταν ξανανοίγετε τον Firefox και φορτώνει την κεντρική σελίδα ή κάποιο άρθρο, σας κόβεται το Slideshow και η δεξιά στήλη ή εμφανίζονται όλα κανονικά?

Για ότι σφάλμα σας εμφανίζεται στο εξής στέλνετε screenshot.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Sep 2010 16:45 #79659 by Lalo007
Την πρωτη φορα που συνδεομαι στο gameworld απο το firefox,μου κοβεται η δεξια στυλη.