- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Alcatraz wrote:
Dark Azazel wrote: Old post is old.
Αλλα μου αρεσε η ιδεα του Sotaneg.
Και αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει στο site/forum.
Δεν μπορω να βρω τιποτα. Δεν ειναι ξεκαθαρο για το που βρισκονται. κακα τα ψεματα. Αναζητηση, αναζητηση, αναζητηση....
Πόσο είσαι στο site μας;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: - Από προχθές φτιάξαμε το template του site για κινητά. Μπαίνετε κανονικά από iphone, αν θέλετε το τεστάρετε και από Nokia και Sony Ericsson να δείτε αν όλα είναι οκ.
- Τα άρθρα πλέον χωρίζονται σε σελίδες όταν ξεπερνούν το όριο της μίας σελίδας. Έτσι, δεν υπάρχει ολόκληρο κατεβατό όταν διαβάζετε ένα κείμενο.
- Στα reviews το πάνω μέρος με τις βασικές πληροφορίες διατηρείται ως έχει, για να μπορείτε να ανατρέξετε γρήγορα σε αυτό αφού διαβάσετε το review, χωρίς να χρειάζονται μεγάλα scrolling.
Alcatraz wrote:
Dark Azazel wrote: Old post is old.
Αλλα μου αρεσε η ιδεα του Sotaneg.
Και αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει στο site/forum.
Δεν μπορω να βρω τιποτα. Δεν ειναι ξεκαθαρο για το που βρισκονται. κακα τα ψεματα. Αναζητηση, αναζητηση, αναζητηση....
Πόσο είσαι στο site μας;
8@no$ wrote: Παιδια το site δεν ειναι μονο για hardcore gamers αλλα και για casual αλλλα και για ολους οσους ασχολουνται με τα games.Συμφωνο απολυτα με τον Μανο.Επειδη οι περισσοτεροι ασχολουμαστε με τα games και ξερουμε καλα καποια πραγματα δεν σημαινει πως ολοι τα ξερουν.Το site αμα αλλαξει οπως λεει ο sotaneg θα δυσκολεψει πολυ τους νεους στο χωρο του gaming.Εμενα το site αυτη τη στιγμη μου φαινετε παρα πολυ καλο και δεν χρειαζετε καποια αλλαγη.
ps
Οσο για το πως θα καταλαβουν τα 13χρονα τι σημαινει multiplatform κτλ νταξει...Ισως αμα μιλουσαμε για 13 χρονα πριν 20 χρονια οκ αλλα σημερα??
Σημερα που μπορει να μην ξερουν Αγγλικα αλλα ξερουν ολα τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου (απο τα Gran tourismo) ολες τις ικανοτητες σωματικες και πνευματικες ενος ανθρωπου (απο τα RPG) κτλ κτλ... Μην ξεχναμε ρε παιδια οτι τα παιχνιδια δεν ειναι στα Ελληνικα αλλα στα Αγγλικα, οι διαλογοι, οι εντολες ΟΛΑ..Αυτο απλα σαν σημειωση.
Κανε μια αναβάθμιση στον Browser σου και ρώτα στη Samsung τι παίζει από Browsers. Ο Opera ειναι δημοφιλής σε κινητά, δες αν υπαρχει αυτος ή κάποιος άλλος καλύτερος. Αν δεν διορθωθεί άφησε πάλι ένα μήνυμα.Alcatraz wrote: Εγώ μπαίνω από Samsung Monte εδώ και αρκετό καιρό στο GameWorld χρησιμοποιόντας το WiFi του σπιτιού μου και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο GameWorld μου τα έχει όλα πολύ μικρά και άμα κάνω ζουμ μου λέει ανεπαρκής μνήμη κάτι τέτοιο (ενώ μνήμη έχω πάρα πολύ). Στο Φόρουμ όμως καμιά φορά μου το ζουμάρει και καμιά φορά όχι. Επίσης όταν π.χ. μπω στο συγκεκριμένο θέμα από κινητό δεν θα μπορώ να δω τι γράφει. Ξέρεις μήπως τι φταίει; Εγώ πιστεύω πως είναι ο browser που έχει το κινητό μου (έχει το Samsung Dolfin Browser v1.5)
Γι' αυτο και υπαρχει τομεας "Βοήθεια" πάνω δεξιά. Αν πιστεύουν κάποιοι ότι δεν αρκεί ας μας προτεινουν τι δεν διευκρινιζεται εκει να το προσθεσουμε. Νομιζω οτι ειναι σαφης, τουλαχιστον στην 1η του αυτη εκδοση. Θα προστεθει μελλοντικα κι ενα λεξικο για games με καθε πιθανη ορολογια, για να μπορειτε να βρειτε αγνωστες λεξεις χωρις να...ψαχνετε στο wikipedia.8@no$ wrote: Παιδια το site δεν ειναι μονο για hardcore gamers αλλα και για casual αλλα και για ολους οσους ασχολουνται με τα games.Συμφωνο απολυτα με τον Μανο.Επειδη οι περισσοτεροι ασχολουμαστε με τα games και ξερουμε καλα καποια πραγματα δεν σημαινει πως ολοι τα ξερουν.Το site αμα αλλαξει οπως λεει ο sotaneg θα δυσκολεψει πολυ τους νεους στο χωρο του gaming.Εμενα το site αυτη τη στιγμη μου φαινετε παρα πολυ καλο και δεν χρειαζετε καποια αλλαγη.
[/quote]Dark Azazel wrote: Και αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει στο site/forum.
Manos wrote: Κανε μια αναβάθμιση στον Browser σου και ρώτα στη Samsung τι παίζει από Browsers. Ο Opera ειναι δημοφιλής σε κινητά, δες αν υπαρχει αυτος ή κάποιος άλλος καλύτερος. Αν δεν διορθωθεί άφησε πάλι ένα μήνυμα.
Manos wrote:
Κανε μια αναβάθμιση στον Browser σου και ρώτα στη Samsung τι παίζει από Browsers. Ο Opera ειναι δημοφιλής σε κινητά, δες αν υπαρχει αυτος ή κάποιος άλλος καλύτερος. Αν δεν διορθωθεί άφησε πάλι ένα μήνυμα.Alcatraz wrote: Εγώ μπαίνω από Samsung Monte εδώ και αρκετό καιρό στο GameWorld χρησιμοποιόντας το WiFi του σπιτιού μου και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο GameWorld μου τα έχει όλα πολύ μικρά και άμα κάνω ζουμ μου λέει ανεπαρκής μνήμη κάτι τέτοιο (ενώ μνήμη έχω πάρα πολύ). Στο Φόρουμ όμως καμιά φορά μου το ζουμάρει και καμιά φορά όχι. Επίσης όταν π.χ. μπω στο συγκεκριμένο θέμα από κινητό δεν θα μπορώ να δω τι γράφει. Ξέρεις μήπως τι φταίει; Εγώ πιστεύω πως είναι ο browser που έχει το κινητό μου (έχει το Samsung Dolfin Browser v1.5)
Γι' αυτο και υπαρχει τομεας "Βοήθεια" πάνω δεξιά. Αν πιστεύουν κάποιοι ότι δεν αρκεί ας μας προτεινουν τι δεν διευκρινιζεται εκει να το προσθεσουμε. Νομιζω οτι ειναι σαφης, τουλαχιστον στην 1η του αυτη εκδοση. Θα προστεθει μελλοντικα κι ενα λεξικο για games με καθε πιθανη ορολογια, για να μπορειτε να βρειτε αγνωστες λεξεις χωρις να...ψαχνετε στο wikipedia.8@no$ wrote: Παιδια το site δεν ειναι μονο για hardcore gamers αλλα και για casual αλλα και για ολους οσους ασχολουνται με τα games.Συμφωνο απολυτα με τον Μανο.Επειδη οι περισσοτεροι ασχολουμαστε με τα games και ξερουμε καλα καποια πραγματα δεν σημαινει πως ολοι τα ξερουν.Το site αμα αλλαξει οπως λεει ο sotaneg θα δυσκολεψει πολυ τους νεους στο χωρο του gaming.Εμενα το site αυτη τη στιγμη μου φαινετε παρα πολυ καλο και δεν χρειαζετε καποια αλλαγη.
Dark Azazel wrote: Και αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει στο site/forum.
Σε άλλα sites υπάρχουν forums με κατηγορίες για games ανάλογα με την πλατφόρμα. Εκεί είναι καλύτερα που βλέπεις π.χ. το "Fifa 11" topic στα forums του PC, του Xbox 360, του Wii και του PS3 ταυτόχρονα και χωρίζονται οι συζητήσεις σε 2-4 μέρη? Η ειναι καλυτερα που σε αυτα τα forums τα topics ειναι περισσοτερα και δεν υπαρχει διαχωρισμος κατηγοριων?
Ενω με βαση την κατηγορια του παιχνιδιου, ξερεις π.χ. οτι αν ψαχνεις για ένα παλιό Strategy ή ένα περυσινό Platform, θα πας στο αναλογο forum και θα δεις 1-2 σελίδες. Αλλιως στην 1η περιπτωση, εστω οτι θες να συζητησεις για κανα MMORPG, τι θα κανεις? Θα ψαχνεις τις 60 σελιδες που μπορει να εχει ενα PC forum?
Κι αν δεν βρισκεις κατι εννοειται οτι θα κανεις αναζητηση. 5 δευτερόλεπτα δουλεια ειναι. Γραφεις το ονομα του παιχνιδιου και πριν πατησεις στην αναζητηση πας στο "Αναζητηση σε τίτλους" και σου βγαζει μονο τους τιτλους των θεματων.