Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
28 Sep 2010 14:14 #79723 by Lalo007
Ε ναι και εγω κανω μια ανανεωση και τελειωνει η υποθεση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2010 14:04 #80556 by Μάνος Γρυπάρης
Θελω να δειτε αν υπαρχει ακομα το προβλημα κι επιπλεον αν οποτε κανετε login σας εμφανιζεται σφαλμα στο πανω μερος της οθονης.

Υπαρχει κι ενα σφαλμα "Καλώς ήλθατε στην περιοχή εγγεγραμμένων χρηστών του ιστοτόπου μας. " το οποιο επίσης πρέπει να διορθωθει.

Αναζητούμε και πάλι (για 7η-8η φορα) κάποια σοβαρή εταιρεία που να μπορεί να αναλάβει δύσκολα bugs. Κι απ' οτι φαινεται ετσι θα συνεχισουμε να ψαχνουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Oct 2010 14:59 #80567 by Ιβάν
Το bug με τους εγγεγραμμένους χρήστες μου το εμφανίζει σε υπολογιστές που δεν έχω επιλέξει το κουτάκι που λέει "να με θυμάσαι". Αυτό μόνο και το ότι κάποιες φορές δεν εμφανίζει το slide show την πρώτη φορά που μπαίνω. Αλλά αυτό μου έχει συμβεί πολύ λίγες φορές και κυρίως όταν ήμουν από κινητό.

Αυτα τα δύο έχω παρατηρήσει. Αν δω κάτι άλλο τότε θα σας ενημερώσω.

More
05 Oct 2010 15:07 #80570 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα, όταν κάνω επανεκκίνηση το μόντεμ. Με έχει signed in στο site αλλά στο φόρουμ δεν με έχει.

More
05 Oct 2010 15:15 #80573 by Ιβάν

TheReaper wrote: Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα, όταν κάνω επανεκκίνηση το μόντεμ. Με έχει signed in στο site αλλά στο φόρουμ δεν με έχει.

Καμιά φορά το παθαίνω και εγώ αυτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό, αυτό όμως μπορείς να το πάθεις και όπου δηποτε. Κυρίως είναι επειδή δεν πατάς sing out. Εγώ ποτε δεν πατάω sing out. :mrgreen:

More
05 Oct 2010 15:18 #80575 by Lalo007

Lalo007 wrote: Ευχαριστω πολυ φρανκ και ριπερ.Τελικα απο τα βοηθηματα το εκανα,γιατι για καποιο μυστηριο λογο το fn δεν μου λειτουργουσε.Οριστε το προβλημα:

Μια απο τα ιδια εχω.

More
05 Oct 2010 15:21 #80579 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα, όταν κάνω επανεκκίνηση το μόντεμ. Με έχει signed in στο site αλλά στο φόρουμ δεν με έχει.

Καμιά φορά το παθαίνω και εγώ αυτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό, αυτό όμως μπορείς να το πάθεις και όπου δηποτε. Κυρίως είναι επειδή δεν πατάς sing out. Εγώ ποτε δεν πατάω sing out. :mrgreen:

Μα εγώ δεν θέλω να κάνω sign out. Θέλω να επανεκκινήσω το μόντεμ, ώστε να αλλάξει η ΙΡ και να μπορώ να δω τη συνέχεια. Στο goganime που κάθομαι και βλέπω σειρές anime(τι άλλο;) μπορώ να δω μέχρι 72 λεπτά την ημέρα. Έτσι, αν κάνω επανεκκίνηση το μόντεμ, αλλάζει η ΙΡ και με αφήνει να δω παραπάνω από 72 λεπτά. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, να το πω πιο αναλυτικά;

More
05 Oct 2010 16:42 #80597 by rafor
Εμενα , αμα δεν πατησω να με θυμαται , απλα βαζω τον κωδικο και μετα ξανανοιγει η κεντρικη.Εαν εχω επιλεξει ''να με θυμασαι'', μου βγαζει ενα παραθυρο σαν παραθυρο error code.

More
05 Oct 2010 19:49 #80609 by Μάνος Γρυπάρης

rafor wrote: Εμενα , αμα δεν πατησω να με θυμαται , απλα βαζω τον κωδικο και μετα ξανανοιγει η κεντρικη.Εαν εχω επιλεξει ''να με θυμασαι'', μου βγαζει ενα παραθυρο σαν παραθυρο error code.

Screenshot θελουμε, για οτιδηποτε γραφετε εδώ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Oct 2010 20:26 #80611 by rafor
Δεν ξερω πως μπορει να βγει το screenshot στο Google Chrome... :(