Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
07 Sep 2010 15:12 #78025 by Ιβάν
Δεν νομίζω Φρανκ! Γιατί μπορώ να μπω στο YouTube και να δω ότι βίντεο θέλω. Αντίθετος στο gameworld το παραλείπει, αφήνει απλά ένα κενό.

Υ.Γ Αν θες λεγε με Ιβάν! οκ Φρανκ;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2010 20:00 #78054 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ, το δουλεύουμε για να κάνουμε το site συμβατό με το iphone. Θα αργήσει λίγο αλλά ελπίζω μέχρι το τέλος της χρονιάς να το έχουμε υλοποιήσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Sep 2010 20:20 #78055 by Νικολής Ασημάκης
Είμαι μέλος σε ένα λογοτεχνικό forum, το www.sff.gr και παρατήρησα ένα ωραίο στοιχείο. Σε κάθε τόπικ πολλών σελίδων, όταν αλλάζεις σελίδες το πρώτο ποστ παραμένει πάντα το αρχικό ποστ που δημιούργησε το τόπικ. Πιστεύω θα ήταν καλή προσθήκη στο site, γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές να θέλω να απαντήσω σε τόπικ πολλών σελίδων και με το διάβασμα των υπολοίπων ποστ να ξεχάσω την αρχική ερώτηση.

More
07 Sep 2010 22:08 #78061 by Ιβάν

Manos wrote: Οκ, το δουλεύουμε για να κάνουμε το site συμβατό με το iphone. Θα αργήσει λίγο αλλά ελπίζω μέχρι το τέλος της χρονιάς να το έχουμε υλοποιήσει.

Εντάξει Μάνο! Παντός το έχετε βελτιώσει παρά πολύ το site. Πάρτε το χρόνο σας, μην βιάζεστε! Καλύτερα να αργήσει λιγο ώστε να έχετε χρόνο να τα επεξεργαστείτε!

Nikolis wrote: Είμαι μέλος σε ένα λογοτεχνικό forum, το www.sff.gr και παρατήρησα ένα ωραίο στοιχείο. Σε κάθε τόπικ πολλών σελίδων, όταν αλλάζεις σελίδες το πρώτο ποστ παραμένει πάντα το αρχικό ποστ που δημιούργησε το τόπικ. Πιστεύω θα ήταν καλή προσθήκη στο site, γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές να θέλω να απαντήσω σε τόπικ πολλών σελίδων και με το διάβασμα των υπολοίπων ποστ να ξεχάσω την αρχική ερώτηση.

Πολύ καλή σκέψη Νικολή! Αλλά να διαχωρίζεται από τα αλλά, να διαφέρει κάπως ώστε να μην το μπερδεύουμε!

More
08 Sep 2010 05:13 #78075 by Μάνος Γρυπάρης
Τα subforums "Mobiles & Mobile Games" και "Εικόνες/Βίντεο" μεταφέρθηκαν στο Game Zone.
Τα subforums "Αγγελίες", "Events" και "Web Design-Προγραμματισμός" μεταφέρθηκαν στα Διάφορα forums, στο τέλος.

Το forum "Unreal Tournament" μεταφέρθηκε στο "Άλλα FPS". Τα topics του βρίσκονται πλέον εκεί.
Το forum "Internet, Hardware & Software" μετονομάστηκε σε "Τεχνολογία" (έχει τα ίδια ακριβώς θέματα).

Αλήθεια, παίζει κανείς ακόμα Counter-Strike/Half-Life ? Μήπως να μεταφέραμε τα topics του στο "Άλλα FPS"? :-k

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Sep 2010 08:03 #78076 by Ιβάν
Εγώ προσωπικα δεν παίζω και πολύ συχνά CSS. Καλό θα ήταν να το μεταφέρετε Μάνο και να βάλετε στην θέση του τον βασιλιά τον FPS, το Crysis!

More
08 Sep 2010 13:40 #78083 by Νικολής Ασημάκης
Λες και μιλάνε πολλοί για Crysis. Θα πρότεινα να μεταφερθεί στο "Άλλα FPS" όπως είναι γιατί παίζουν μεν άτομα, αλλά οι ερωτήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα στο φόρουμ. Αν είναι, δημιουργείτε αργότερα καμιά καινούργια κατηγορία με κανένα FPS που έχει γίνει πιο πολύ της μόδας.

More
08 Sep 2010 16:13 #78090 by Ιβάν
Γιατί ρε Νικολή; Έχεις κανένα παράπονο για το Crysis; Παιχνιδάρα! Αξέζει κάποιος να περιμένει 1 χρόνο για αυτό το παιχνίδι. Απλά δεν ασχολούνται και πολοί με το Crysis.

More
08 Sep 2010 16:28 #78093 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Γιατί ρε Νικολή; Έχεις κανένα παράπονο για το Crysis; Παιχνιδάρα! Αξέζει κάποιος να περιμένει 1 χρόνο για αυτό το παιχνίδι.

Δεν μου αρέσει η όλη λογική του Crysis. Ένα παιχνίδι βασισμένο στα γραφικά.

Alcatraz wrote: Απλά δεν ασχολούνται και πολοί με το Crysis.

Και φτάνουμε στο ψητό. Είπες το λόγο μόνος σου. Δεν ασχολούνται πολλοί με το Crysis, άρα αν φτιαχτεί sub-forum για Crysis δεν θα έχει κίνηση, οπότε είναι σαν να κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

More
08 Sep 2010 16:39 #78095 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Γιατί ρε Νικολή; Έχεις κανένα παράπονο για το Crysis; Παιχνιδάρα! Αξέζει κάποιος να περιμένει 1 χρόνο για αυτό το παιχνίδι. Απλά δεν ασχολούνται και πολοί με το Crysis.

Πολλοι περισσότεροι ομως ασχολούνται με το Metal Gear Solid και παλι δεν υπάρχει sub-forum για αυτο! Ποσο μαλλον για το crysis που οπως ειπε και ο Nikolis είναι μονο γραφικά!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.