Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
14 Aug 2010 20:00 #76708 by thanasis
Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και γω αλλα τελικα το ελυσα.Δες το βιντεο που γυρισα(σελιδα 2).Αμα ειναι ακριβως το ιδιο μιλα με τον Μανο και μετα κατι κολπα θα κανει ο web designer wizgrav θα εισαι μια χαρα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2010 00:11 #76711 by Alex
Δεν αρκεί που το έγραψα εδώ;...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
15 Aug 2010 15:09 #76724 by Μάνος Γρυπάρης
Σου έστειλα PM με το MSN για να λυθεί το πρόβλημα, το οποίο απ' όσο ξέρω εμφανίστηκε σε ορισμένους από παλιούς και νέους moderators. Κάναμε σύνδεση των βάσεων Joomla και Forum, για να μην υπάρχει το γνωστό πρόβλημα όπου ήσασταν συνδεδεμένοι στο site αλλά όχι στο forum.

Αν αυτό το τελευταίο παραμένει βέβαια, περιμένουμε να μας το πείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Aug 2010 15:56 #76725 by Ιβάν

Alcatraz wrote: Έτσι ρε Μάνο :icon bow: . Συμφωνώ απόλυτα.

Θέλω όμως να προτείνω και εγώ κάτι. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα, απλά θέλω να σας πω πως επειδή το σαιτ πετάει, έχει μπόλικους καμένους. Η ιδέα μου είναι να φτιάξετε ένα σύστημα στο στο "ΠαιχνιδόΚοσμο" ώστε αν κάποιος καμένος μπει από το κινητό του να μπορεί να ενημερωθεί, να μπει στο φόρουμ και τέτοια πράγματα, όπως ακριβώς έχει κάνει το facebook. Πιστεύω πως είναι καλή ιδέα, τι λέτε;

Δεν σας άρεσε η φαεινή μου ιδέα :idea: ; Κρίμα.

More
15 Aug 2010 17:43 #76729 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, η ιδέα σου είναι καλή, αλλά θα μπουν σε μπελά μέχρι να το καταφέρουν. Άσε που πιθανότατα να είναι τόσο μεγάλο το site που να μην το σηκώνει για μια έκδοση κινητού. Τόσα βίντεο και εικόνες....είναι πολλά τα byte. Tώρα αν κάνω λάθος, δεν ξέρω. Άλλος το έχει το site.

More
22 Aug 2010 17:57 #77049 by Frank

Frank16 wrote: Εγω απο το pc που ειμαι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα, μετα τις διακοπες που θα γυρισω στο αλλο pc θα σας ενημερωσω :wink:

το πρόβλημα λύθηκε για μένα στο άλλο pc, thnx :wink:

More
03 Sep 2010 01:48 #77714 by Μάνος Γρυπάρης
Bugs
- Συνδέθηκαν σωστά οι βάσεις Joomla και PhpBB ώστε να είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι και στις δύο.
- Διορθώθηκαν τα προβλήματα με τα γράμματα που εμφανίζονταν στο template.
- Η "Αποσύνδεση" στο forum λειτουργεί κατευθείαν και δεν χρειάζεται να την πατήσετε δύο φορές.
- Το link του forum είναι πλέον το www.gameworld.gr/forum και τα topics παραπέμπουν όλα κάτω από το /forum σε παρόμοια links.

Updates
- Σε κάθε άρθρο εμφανίζεται αριθμός σχολίων.
- Από προχθές φτιάξαμε το template του site για κινητά. Μπαίνετε κανονικά από iphone, αν θέλετε το τεστάρετε και από Nokia και Sony Ericsson να δείτε αν όλα είναι οκ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Sep 2010 02:16 #77718 by Dark Azazel
Old post is old.

Αλλα μου αρεσε η ιδεα του Sotaneg.

Και αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει στο site/forum.

Δεν μπορω να βρω τιποτα. Δεν ειναι ξεκαθαρο για το που βρισκονται. κακα τα ψεματα. Αναζητηση, αναζητηση, αναζητηση....

More
03 Sep 2010 07:45 #77726 by Ιβάν

Dark Azazel wrote: Old post is old.

Αλλα μου αρεσε η ιδεα του Sotaneg.

Και αυτο ειναι το μονο που με ενοχλει στο site/forum.

Δεν μπορω να βρω τιποτα. Δεν ειναι ξεκαθαρο για το που βρισκονται. κακα τα ψεματα. Αναζητηση, αναζητηση, αναζητηση....

Πόσο είσαι στο site μας;

More
03 Sep 2010 10:26 #77733 by Lalo007
Κοιτα εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε αναζητηση.Διαβαζω καθε φορα τα καινουργια θεματα και κανω και κανενα ποστ.Δεν αναζηταω συχνα παλια θεματα,οποτε δεν εχω προβλημα.Και πιστευω το ιδιο κανουν και οι περισσοτεροι. :mrgreen: