Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)

More
03 Jun 2009 12:15 #53705 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το παιχνιδι ανακοινωθηκε εχτες στην παρουσιαση της Sony που εγινε στην E3. Η ιστορια του νεου Metal Gear εξελίζεται 10 χρονια μετα τα γεγονοτα του Metal Gear Solid 3. Τα γεγονοτα του παιχνιδιου εξελιζονται στην Λατινική Αμερική και ο βασικος χαρακτηρας θα ειναι για αλλη μια φορα ο Naked Snake (Big Boss).

Διαβάστε το review εδώ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2009 14:10 #53712 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ειναι στο PSP ομως μεγαλη ξενερα. Αυτο που ειδα ηταν ενα παιχνιδι Tomb Raider και λογικο ηταν, αφου το PSP δενε χει ουτε καλες φωτοσκιασεις, ουτε τρομερα γραφικα. Φαινοταν σαν ενα fun-adventure παιχνιδι, μεσα στο δασος. Πολυ μεγαλο λαθος, επρεπε να προωθησουν το PSP με αλλο τροπο, οχι με τη συνεχεια του Metal Gear Solid.

More
03 Jun 2009 22:55 #53733 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Ειναι στο PSP ομως μεγαλη ξενερα. Αυτο που ειδα ηταν ενα παιχνιδι Tomb Raider και λογικο ηταν, αφου το PSP δενε χει ουτε καλες φωτοσκιασεις, ουτε τρομερα γραφικα. Φαινοταν σαν ενα fun-adventure παιχνιδι, μεσα στο δασος. Πολυ μεγαλο λαθος, επρεπε να προωθησουν το PSP με αλλο τροπο, οχι με τη συνεχεια του Metal Gear Solid.

Μήπως σου ξινισε που δεν εχεις PSP? :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jun 2009 00:58 #53787 by Στέφανος Τρίγγας
Το οτι ειναι στο PSP εμενα με κανει πολυ χαρουμενο γιατι εχω PSP και επειδη ειναι Co-op και μπορω να παιζω με αλλους.Επισης εχει πολυ καλητερα γραφικα απο το ΜGS Portable Ops και φενεται πιο καλοσχεδιασμενο. Και ενα αλλο που μου αρεσε πολυ ειναι η καινουργια καινοτομια του παιχνιδιου 2 ατομα μεσα σε ενα κουτι!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ :mrgreen:

More
06 Jun 2009 01:42 #53791 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: Το οτι ειναι στο PSP εμενα με κανει πολυ χαρουμενο γιατι εχω PSP και επειδη ειναι Co-op και μπορω να παιζω με αλλους.

Με ποιούς;; :mrgreen:

ThunderHawk wrote: Και ενα αλλο που μου αρεσε πολυ ειναι η καινουργια καινοτομια του παιχνιδιου 2 ατομα μεσα σε ενα κουτι!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ :mrgreen:

Εεε! Μην κλέβεις ατακες! Εγω τα κανω αυτα! :gear tounge:

More
06 Jun 2009 01:53 #53795 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote: Με ποιούς;; :mrgreen:

Με εσενα ρε ποιον αλλο, εκτος και αν παιζεται και online.

More
06 Jun 2009 02:03 #53797 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote:

BigBoss wrote: Με ποιούς;; :mrgreen:

Με εσενα ρε ποιον αλλο, εκτος και αν παιζεται και online.

Online WOW αυτο δεν το ειχα σκευτει! :armata crazy: :armata crazy:

More
06 Jun 2009 02:19 #53804 by Νικολής Ασημάκης
Ηρεμίστε ρε Masters της παραφιλολογίας! :mrgreen:

More
16 Jun 2009 15:57 #54317 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχουμε φρέσκα νέα!
Ο Hideo Kojima έκανε δηλώσεις για το MGS:Peace Walker στο περιοδικό Famitsu. Είπε πως θα εργαστει πολυ σκληρα για το Metal Gear στο PSP. Συγκεκριμένα είπε: Θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω το MGS5 στο PSP να γίνει όσο καλύτερο γίνεται και για αυτο θα δείξω τον καλυτερο μου εαυτο.! Οταν ακουσαν αυτο οι τύποι απο το Famitsu πάγωσαν! Ακουσαν καλά; MGS5? Όταν τον ρωτησαν τι εννοουσε είπε απλα οτι βλέπει το Peace Walker πολυ σοβαρα και το θεωρει πως ειναι η συνεχεια του 4 και ετσι "μπερδεύεται" και το αποκαλει Metal Gear Solid 5.
Τέλος βγήκαν αλλες 3 φωτογραφίες απο το παιχνιδι.
[img

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
[img

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
[img

More
16 Jun 2009 17:11 #54324 by Στέφανος Τρίγγας
Δηλαδη με λιγα λογια το MGS:Peace Walker ειναι το MGS5 και για αυτο ο Kojima θελει να το κανει τελειο και απο οτι βλεπω απο τις φωτογραφιες τα γραφικα ειναι πολυ καλητερα απο του MGSPO φτανουν σχεδον τα γραφικα του MGS3.