Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)

More
13 Jun 2010 13:29 #73807 by Άγγελος Παπαναγιώτου

Δηλαδή εισαι και εσυ από τους καμένους που το αγορασαν απο αμερική;

Αυτό ακριβώς:P και μάλιστα επειδή το amazon για κάποιο λόγο μου έριχνε συνεχόμενα stop(κάτι έχουν με την Ελλάδα, δεν εξηγείται διαφορετικά) έβαλα μια φίλη μου που έχει συγγενείς στην αμερική, να το πάρουν και να μας το στείλουν.. Ολόκληρη επιχείρηση! Αλλα το πήρα 30 ευρώ και μου το στείλανε και τσάμπα με ταχυμεταφορά οι ανθρώποι!

Καμια 10αριά αποστολές έχω παίξει, και δικαιώνεται ο Kojima που έλεγε οτι το παιχνίδι έχει στοιχεία απο Simcity μέχρι Pokemon!
Έπος, Έπος!
Και έρχεται και KH Birth By Sleep και δε βλέπω πάλι να σταυρώνω μάθημα στην εξεταστικη του Σεπτέμβρη..ολο το καλοκαίρι θα καίγομαι..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2010 02:47 #74055 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ που αγόρασα το Metal Gear Solid: Peace Walker μαζί με τον Μπάμπη απο το Amazon θελώ να πω οτι το παιχνίδι ειναι απλά εντηπωσιακό, τα γραφήκα είναι υπερβολήκα βελτιώμενα και εχουν προσέξει ιδικά τα γραφικά στο πρόσωπο του Big Boss.Επίσης θα ήθελα να προσθέσω οτι το Co-Op mode είναι πάρα πολυ ΤΟΥΜΠΑΝΟ και αναγκαίο γιατί όταν φτάνεις στους πρώτους αρχηγούς είναι πολύ δύσκολοι άμα είσαι μόνος σου γιατί δεν έχεις δυνατά όπλα.

Υ.Γ Υπάρχει ένα σημείο στο game που έρχονται υπερβοληκά πολύ αντίπαλοι και εκεί αρχίζει να παίζει το τραγούδι Heavens Divide που ανατρίχιασα μιλάμε πολυ πορώση δεν ήθελα να σταματίσω να ρίχνω ξύλο. Επίσης δεν ήθελα να πω τίποτα από την ιστορία γιατί θα την γράψει ο Μπάμπης στο review.

METAL GEAR SOLID : PEACE WALKER :icon bow: :icon bow: :icon bow:

More
17 Jun 2010 02:54 #74056 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τελειο το review σου Στεφανε... Τελειο, μακαρι να μπορουσα και εγω να γραψω μεσα στο Review την λεξη TOYΜΠΑΝΟ :cannon anim:

~Παρεπιπτοντως αναμενετε συντομα το review, θελω να τερματισω το παιχνιδι πρωτα με αυτον τον χλεμπονιαρη για να εχω πληρη εικονα~

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jun 2010 01:37 #74237 by Νικολής Ασημάκης
Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.

More
20 Jun 2010 01:48 #74238 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Διαβάστε εδώ το αναλυτικό review για να μαθετε τα πάντα για το νέο θαύμα του Hideo Kojima.

Nikolis wrote: Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.

Πολλά, χιλιάδες ψάρια! Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα MGS που έχουν κυκλοφόρισει ποτέ! Ίσως είναι και αμαρτία που κυκλοφόρησε μόνο στο PSP καθώς θα το πετσοκόψει η πειρατεία και εκτός αυτού δεν είναι και πολυς ο κοσμος που εχει την φορητη κονσόλα της Sony.

σ.σ. Ευχαριστώ πολύ τον ThunderHawk για την μεγάλη βοηθεια που μου εδωσε παίζοντας co-op με εμένα για να τερματίσουμε αυτό τον υπέροχο τίτλο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jun 2010 01:55 #74239 by Νικολής Ασημάκης
:o Γκρεμίστηκε κανένας φούρνος; Μόνο 9.2 σε MGS από εσένα; :o

More
20 Jun 2010 02:06 #74240 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote: σ.σ. Ευχαριστώ πολύ τον ThunderHawk για την μεγάλη βοηθεια που μου εδωσε παίζοντας co-op με εμένα για να τερματίσουμε αυτό τον υπέροχο τίτλο.

Ναι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το κάνω αλλά κάποιος έπρεπε να το κάνει, είμαι περήφανος που θυσιάστηκα εγώ για το Metal Gear.

Eπιπλέον θα ήθελα να παραπονεθώ για την χαμηλή βαθμολογία που μπήκε στο
Metal Gear Solid:Peace Walker που είναι τόσο χαμηλά.Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα του PSP από τεχνικής πλεύρας και από πλεύρας ιστοριάς ειναι τόσο καλό που αξήζει να βρήσκετε δίπλα στα υπόληπα Metal Gear. Μήπως εισαι υπερβολικά αυστηρός προσπαθώντας να γίνεις αντικειμενικός; Για θυμίσου τις συγκινίσεις που ζήσαμε αυτές τις 3 μέρες που το λιώσαμε. Θυμήσου τα ανάμεικτα συναισθήματα ποροσίλας και δέους όταν αντιμετωπίσαμε το τελευταίο boss ακούγοντας το main theme.
Εδώ κατάφερε από το famitsu να πάρει άριστη βαθμολογία . Και πολλά άλλα ξένα site βαθμολόγησαν απο 9,5 και πάνω

uk.psp.ign.com/articles/109/1095291p2.html
cheatcc.com/psp/rev/metalgearsol ... view2.html
impulsegamer.com/pspmetalgearsol ... alker.html

Όπως και να έχει το Metal Gear Solid: Peace Walker είναι ένας από τους καλύτερους τίτλους για PSP και από τα καλύτερα Metal Gear που έχουν βγει.Τι να πω απογοητεύτηκα πλήρως απο την βαθμολογία. :cry:

Warning: Spoiler!

More
20 Jun 2010 16:01 #74261 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το Peace Walker όπως το εχω χιλιογραψει είναι μια παιχνιδάρα. Η γενική βαθμολογία του είναι 9,2 και είναι μια -αν οχι η υψηλότερη- απο τις καλυτερες βαθμολογίες σε παιχνίδι για το PSP. Η ελλειψη των κινηματογραφικών βίντεο αλλά και καποια μικροπροβλήμματα στην καμερα ειναι αυτα που το προκαλουν αυτο. Μην στηρίζεστε στο νουμερο αλλα στα λεγόμενα!

Πάντως αν και ήταν Metal Gear το εκρινα αυστηρα και το εχω ξαναποδείξει πως δεν φοβαμαι να το κανω αυτο :mrgreen:

More
06 Aug 2010 03:20 #76353 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ο Hideo Kojima είναι απλά τρελός... Πριν απο μερικά λεπτά κατάλαβα πως το Peace Walker είχε γίνει teased μέσω του MGS: Portable Ops και το πήρα τώρα χαμπάρι! ](*,)

More
06 Aug 2010 12:16 #76370 by Στέφανος Τρίγγας
BigBoss":1qegvmt7]Ο Hideo Kojima είναι απλά τρελός... Πριν απο μερικά λεπτά κατάλαβα πως το Peace Walker είχε γίνει teased μέσω του MGS: Portable Ops και το πήρα τώρα χαμπάρι! ](*,) [/quote]

Σε πιο σημείο στο PO έκανε tease to PW? ο Kojima? Α και κάτι ξέμπαρκο στο MGS 3 αναφέρει τον Huey από το PW.