Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)

More
10 Apr 2010 14:28 #70577 by Μπάμπης Χαραλάμπους
**Edit: Το βιντεο ήταν ψεύτικο**

Δεν ξερω για ποση ωρα θα μεινει αυτο στο internet, αυτο διερευσε απο το σκληρο δίσκο του Tappi Iwase (ο δημιουργος του MGS Theme) και προκειται ουσιαστικα για το intro του MGS: PeaceWalker και αυτο που παρατηρει κανεις είναι πως στην αρχη της μουσικής ακουγεται μερος του κλασικου theme του Metal Gear Solid. Αν ειναι οντως αληθινο το video θα ειναι πολυ καλο να υπάρχει αυτος ο ημνος στο παιχνιδι

[youtube:31gj3qxk]
[/youtube:31gj3qxk]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2010 11:57 #70847 by Μάνος Γρυπάρης
Το βίντεο γράφει στον τίτλο του "Faked Intro".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Apr 2010 02:54 #70909 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Το βίντεο γράφει στον τίτλο του "Faked Intro".

Ο Uploader του βιντεο ειναι ενας (ναι το ομολογω) πιο καμενος απο εμενα και πολλες φορες οτι πληροφοριες βρισκω ειναι απο αυτον. Το ονομα του χρηστη ειναι MGSMain ThemeBack και αυτος ο τυπος κανει οτι μπορει για να φερει πισω το main theme του MGS που απαγορευτικε. Το βιντεο είχε αλλο τίτλο πριν και τελικα ήταν φαρσα του χρηστη.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Apr 2010 13:26 #70917 by Γιώργος Δημόπουλος
θα ειναι παταγος οπως το portable ops που ειχα λιωσει στο online...Εχουμε να ριξουμε κ σε αυτο headshots....

More
18 Apr 2010 13:56 #70920 by Μπάμπης Χαραλάμπους

1000giorgos wrote: θα ειναι παταγος οπως το portable ops που ειχα λιωσει στο online...Εχουμε να ριξουμε κ σε αυτο headshots....

Συμφωνω με τον 1000giorgos! Αν και που δοκιμασα το demo είναι καπως δυσκολο να στοχευσεις.. :/

**Εκανα edit το ποστ μου γιατι ειχα γραψει ενα σωρο πραγματα καθως δεν ειχα διαβασει σωστα τι μου ειχες γραψει και νομιζα πως ελεγες οτι θα πατωσει και οχι οτι θα ειναι παταγος :mrgreen: **

More
23 Apr 2010 01:37 #71157 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το Peace Walker κλέβει την παράσταση στην Ιαπωνία!

Κατάφερε να αποσπάσει από τους reviewers του Famitsu 40/40! Διαβάστε εδώ περισσότερα

More
05 May 2010 09:46 #71600 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Peace Walker και για το PS3;

Διαβάστε εδώ!

Άντε, δεν τα λετε δεν τα γράφετε και αναγκάζομαι να τα λεω μόνος μου.
:P

More
15 May 2010 01:29 #72087 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ενα mp3 απο την sony για τους καμένους με το Metal Gear Solid.
Είναι 4 GB και κοστίζει μόλις 128$

Δείτε το εδώ

More
13 Jun 2010 10:06 #73798 by Άγγελος Παπαναγιώτου
Καλά εντάξει, το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο! Είναι το πρώτο παιχνίδι που μου φαινεται too much για το PSP! Ακόμα και με 800mb data install έχει πολύ loading! Και ο δευτερος αναλογικός πρώτη φορά μου λείπει!
Απο εκεί και πέρα, απο τα καλύτερα γραφικά για την πλατφόρμα, και τα ενδιάμεσα Cutscenes που μοιάζουν με Comic Book είναι απίστευτα(μερικά είναι και interactive).. 0 Day buy για εμένα για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Α και τωρα που το θυμηθηκα!
Μην συγκρίνουμε MGS με LOZ... Το METAL GEAR SOLID ειναι για πραγματικους gamer το Zelda ειναι απλα lol. Pegi Rating: 3+ τι αλλο να πω

Mou χτύπησες τη φλέβα.. Pegi Rating 3+ So what;; Εδώ τόσα χρόνια δεν ακουγα τη μάνα μου, σίγα μην ακούσω μια Πεγκυ! :rolleyes:
Σοβαρά τώρα, τα Legend Of Zelda δεν είναι τυχαία παιχνίδια, ούτε παιδικά. Βασικά παιδικό παιχνίδι είναι ο Bob o σφουγγαράκης. Θεωρείς το Mario παιδικό παιχνίδι; Γιατι; επειδή ο Mario δεν κρατάει επαναληπτικό πολυβόλο;
Ειδικά για το Zelda δε χρειάζομαι εγώ να το υπερασπιστώ.. Ψάξε 10-15 Site που να έχουν ψηφοφορίες με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και θα καταλάβεις, ή δες τις βαθμολογίες που πήρε το Ocarina Of Time σε μια τόσο αδύναμη κονσόλα όπως το N64 με τα Cartridge..

More
13 Jun 2010 13:12 #73806 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δηλαδή εισαι και εσυ από τους καμένους που το αγορασαν απο αμερική; και εγώ το πηρα και ήταν ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κανει ποτέ μου. Δεν εχω παιξει πολύ γιατι παιζω co-op με ενα φιλο μου οπότε πρεπει να τον πετυχένω για να παιξουμε. Δεν εχω δει παιχνιδι ποτέ ξανα μου με τοσο μεγαλη επαναληπτικότητα, δηλαδη και να τελιώσεις την ιστορία εχεις ακομα πολλα να κανεις (δεν θελω να σου χαλασω την εκπληξη αλλα λογικα θα εχεις ιδη ξεκλειδωσει την επιλογη) όπως για παραδιγμα να μαζεψεις κομμάτια για το δικό σου Metal Gear! Sorry για το μισοτελιωμενο post αλλα βιαζομαι θα το κανω edit Μετα :P