Καλά εντάξει, το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο! Είναι το πρώτο παιχνίδι που μου φαινεται too much για το PSP! Ακόμα και με 800mb data install έχει πολύ loading! Και ο δευτερος αναλογικός πρώτη φορά μου λείπει!
Απο εκεί και πέρα, απο τα καλύτερα γραφικά για την πλατφόρμα, και τα ενδιάμεσα Cutscenes που μοιάζουν με Comic Book είναι απίστευτα(μερικά είναι και interactive).. 0 Day buy για εμένα για πρώτη φορά στη ζωή μου.
Α και τωρα που το θυμηθηκα!
Μην συγκρίνουμε MGS με LOZ... Το METAL GEAR SOLID ειναι για πραγματικους gamer το Zelda ειναι απλα lol. Pegi Rating: 3+ τι αλλο να πω
Mou χτύπησες τη φλέβα.. Pegi Rating 3+ So what;; Εδώ τόσα χρόνια δεν ακουγα τη μάνα μου, σίγα μην ακούσω μια Πεγκυ!

Σοβαρά τώρα, τα Legend Of Zelda δεν είναι τυχαία παιχνίδια, ούτε παιδικά. Βασικά παιδικό παιχνίδι είναι ο Bob o σφουγγαράκης. Θεωρείς το Mario παιδικό παιχνίδι; Γιατι; επειδή ο Mario δεν κρατάει επαναληπτικό πολυβόλο;
Ειδικά για το Zelda δε χρειάζομαι εγώ να το υπερασπιστώ.. Ψάξε 10-15 Site που να έχουν ψηφοφορίες με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και θα καταλάβεις, ή δες τις βαθμολογίες που πήρε το Ocarina Of Time σε μια τόσο αδύναμη κονσόλα όπως το N64 με τα Cartridge..