Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα

19 Mar 2018 16:17 - 27 Aug 2018 03:26 #213539 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φήμη: Tο νέο Assassin's Creed στην Ελλάδα


Από τις αρχές της σειράς Assassin's Creed θέλαμε να δούμε έναν τίτλο με θεματολογία την Ελλάδα. Έχουμε ακούσει διάφορες φήμες κατά καιρούς για AC στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι έμμεσα στην έχουμε δει στο Revelations αλλά και στο τελευταίο Origins. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν έχουμε δει κάποιον τίτλο αφιερωμένο στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με φήμες, κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα σύντομα.

Σύμφωνα με τον Liam Robertson, insider της βιομηχανίας, ανέφερε πως η Ubisoft προγραμματίζει τον επόμενο τίτλο της σειράς Assassin's Creed για το 2019 και ο τόπος που θα διαδραματίζονται τα γεγονότα θα είναι η αρχαία Ελλάδα. Επίσης, ο Liam αναφέρει πως η απόφαση της Ubisoft για τίτλο με θεματολογία την Ελλάδα είχε συζητηθεί ενώ το Assassin's Creed: Origins βρισκόταν ήδη υπό ανάπτυξη. Τέλος, ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2018 18:17 #215243 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Assassin’s Creed.

Οι χθεσινές διαρροές που ήθελαν τα γεγονότα του νέο Assassin’s Creed να διαδραματίζονται στην Αρχαία Ελλάδα επιβεβαιώθηκαν. Η Ubisoft, αναγκάστηκε να αποκαλύψει τον νέο της τίτλο αφού οι φήμες έκαναν ήδη τον γύρο του κόσμου και ήταν πολλοί που θεωρούσαν δεδομένο πως το Assassin’s Creed Odyssey είναι γεγονός. Έτσι η Ubisoft, δημοσίευσε ένα μικρό teaser μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, που επιβεβαιώνει την ονομασία και το setting του παιχνιδιού, ενώ υπόσχεται και την παρουσία του στην φετινή E3.
Στο σύντομο αυτό βίντεο, βλέπουμε μία διαφορετική εκδοχή της πασίγνωστης σκηνής “This is Sparta”, με έναν άγνωστο χαρακτήρα να κλωτσά στον θώρακα έναν άλλο. Επομένως, το Assassin’s Creed Odyssey αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα το κρυφό triple A game που ετοίμαζε η Ubisoft για φέτος.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2018 14:28 #215292 by A
Replied by A on topic Assassin's Creed Odyssey
να δώ τι θα πρωτοβάλουν απο την τεράστια ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2018 13:44 #215419 by Giorgos Tsolaridis
Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Assassin's Creed: Odyssey.

Θα διεξάγεται στην περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου και θα αναλύει τον πόλεμο μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Assassins Αλέξιος και Κασσάνδρα, οι οποίοι θα συζητούν ή θα πολεμούν με διάφορες εμβληματικές φιγούρες της αρχαίας Ελλάδας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2018 13:45 #215420 by Giorgos Tsolaridis
Assassin's Creed Odyssey gameplay video
Παρουσιάστηκε στην E3 2018 μαζί με ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Ubisoft έκανε το θέλημα πολλών Ελλήνων gamers πραγματικότητα καθώς θα μεταφέρει την δημοφιλή σειρά Assassin's Creed για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στην E3 2018 παρουσίασε gameplay από το Assassin's Creed Odyssey. Δείτε το σχετικό gameplay video σε 4Κ ανάλυση, το οποίο διεξάγεται στη Μύκονο.



Στην αρχή του βίντεο η Κασσάνδρα μιλάει με τον Βαρνάβα και στη συνέχεια καβαλάει ένα άλογο. Αν προσέξετε το voice acting θα δείτε ότι οι προφορές των ηθοποιών έχουν μια ελληνική χροιά, τουλάχιστον ορισμένες από αυτές. Μοιάζουν δηλαδή σαν να ακούγονται από Έλληνες ηθοποιούς. Το παιχνίδι διαθέτει RPG στοιχεία καθώς θα διαλέγετε skills ανάμεσα στα skill trees Hunter, Warrior και Assassin. Θα αποκτάτε διαρκώς καλύτερα όπλα και armor τα οποία θα σας βοηθούν στη μάχη.

Το σενάριο του παιχνιδιού διεξάγεται κατά την περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου, όπου η Αθήνα με την Σπάρτη μονομαχούν. Το σύστημα μάχης είναι παρόμοιο με αυτό του Assassin's Creed: Origins. Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα boss fight με έναν από τους ήρωες της εποχής, ενώ παρατηρούμε ακόμα και την ύπαρξη γερακιού.

Στην E3 2018 θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πόσοι και ποιοι είναι οι Έλληνες ηθοποιοί του παιχνιδιού, αλλά και το αν θα υπάρξει voice acting στα ελληνικά.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2018 13:53 #215424 by Giorgos Tsolaridis
Assassin's Creed Odyssey Collector's Editions
Με φιγούρες του Αλέξιου και της Κασσάνδρας.

Η Ubisoft ανακοίνωσε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις για το Assassin's Creed Odyssey και ένα άκρως συλλεκτικό αγαλματίδιο.

Οι συλλεκτικές εκδόσεις είναι οι Spartan, Medusa και Pantheon και καλείστε να τις επιλέξετε ανάλογα με το μπάτζετ σας. Κάθε συλλεκτική έκδοση θα έχει το παιχνίδι σε steelbook, λιθογραφία, το επίσημο soundtrack, artbook και χάρτη του παιχνιδιού. Επίσης, θα σας δίνει πρόσβαση στο Season pass και στο Deluxe Edition Pack, που περιέχει τις αποκλειστικές αποστολές Secrets of Greece και The Blind King, αλλά και αποκλειστικά in-game αντικείμενα.

Αναλυτικά οι φιγούρες κάθε συλλεκτικής:
- Η Medusa Collector's Edition θα έχει την βασική φιγούρα του Αλέξιου (33 εκατοστά).
- Μέσω του online shop της Ubisoft θα πωλούνται ξεχωριστά ο Αλέξιος και η Κασσάνδρα (φιγούρες 29 εκατοστών) χωρίς τα περιεχόμενα των συλλεκτικών εκδόσεων.
Οι τιμές των δύο απλών συλλεκτικών υπολογίζονται το λιγότερο στα 150 ευρώ, αλλά δεν τις έχουμε ακόμη επιβεβαιώσει.

Στη συνέχεια το μπάτζετ ανεβαίνει στην Spartan Collector's Edition, που θα έχει φιγούρα του Αλέξιου 39,5 εκατοστών.
Η Pantheon Collector's Edition θα έχει τον Αλέξιος 39,5 εκατοστών αλλά μήκους 65 εκατοστών, σε μονομαχία με εχθρό. Η τιμή της θα ανέρχεται στα 220 ευρώ.

Τέλος, θα υπάρξει και ένα αγαλματίδιο Legendary Resin (από ρυτίνη υψηλής ποιότητας) ύψους 68 εκατοστών. Θα κυκλοφορήσουν μόλις 1.900 παγκοσμίως σε ακόμη μεγαλύτερη τιμή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:05 #215447 by Giorgos Tsolaridis
Φλερτ στο Assassin's Creed Odyssey
Με θέα την Μύκονο.



Το Assassin's Creed Odyssey θα σας επιτρέπει να φλερτάρετε, σύμφωνα με την εικόνα που βλέπετε να έχει διαρρεύσει.

Το παιχνίδι θα έχει διάφορες επιλογές διαλόγων με NPCs και συμπολεμιστές. Ανάμεσα στις επιλογές αυτές θα υπάρχει και το φλερτ. Στην εικόνα βλέπετε την Αλέξιο να έχει την μπάλα προ κενής εστίας και να ετοιμάζει να σουτάρει. Φυσικά όλοι ξέρουμε τι θα επιλέξετε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μπορεί η BioWare να μην έβαλε φλερτ και ερωτικές σκηνές στο Anthem, τουλάχιστον όμως για το πρώτο η Ubisoft απ' ότι φαίνεται ετοιμάζει κάτι.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να φλερτάρετε είτε επιλέξετε τον Αλέξιο, είτε την Κασσάνδρα, ενώ θα είστε ελεύθεροι να κάνετε φλερτ ακόμα και με άτομα του ίδιου φύλου. Πέρα από το φλερτ, ανάλογα με τις επιλογές σας οι συμπολεμιστές σας θα ζουν ή θα πεθαίνουν, συνεπώς το gameplay θα έχει και κάποιο βάθος ως προς τα RPG στοιχεία του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:16 #215451 by Giorgos Tsolaridis
Assassin's Creed Odyssey: Επιλογή ανδρικού η γυναικείου χαρακτήρα
Ο Αλέξιος και η Κασσάνδρα.

Τα περισσότερα Assassin's Creed έχουν άντρες πρωταγωνιστές, ωστόσο στο Assassin's Creed Odyssey θα μπορείτε να επιλέξετε ανδρικό ή γυναικείο χαρακτήρα.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο Assassin's Creed Syndicate, όπου επιλέγατε τον Jacob ή την Evie. Εδώ θα έχουμε αντίστοιχα τον Αλέξιο και την Κασσάνδρα. Θα κληθείτε να κάνετε την επιλογή σας, κάτι που δεν θα έχει δυστυχώς αντίκτυπο στο σενάριο ή το gameplay. Επομένως το αν θα ξαναπαίξετε το παιχνίδι ή όχι, απλά για να δείτε τις εκφράσεις προσώπου και το voice acting του καθενός είναι δικό σας θέμα.

Η λογική είναι αυτή των Commander Sheppard (αρσενικού ή θηλυκού) από το Mass Effect, όπου απλά αλλάζει το φύλο, το μοντέλο χαρακτήρα και η φωνή του. Βέβαια αυτό μειώνει και το replayability μιας και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η Κασσάνδρα είναι η πιο αρχαία θηλυκή ηρωίδα του Assassin's Creed, αφού η ιστορία της διεξάγεται σε Προ Χριστού εποχή.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι ήρωες που υποδύονται τους assassins θα υπάρχουν και στη σημερινή εποχή. Η ιστορία της Layla Hassan θα συνεχίσει. Οι ναυμαχίες στο παιχνίδι θα κάνουν δυναμική επιστροφή μετά το Black Flag, όπως και τα στοιχεία RPG που είδαμε στο AC Origins. Όλα αυτά μαζί με νέες επιλογές διαλόγων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:17 #215452 by Giorgos Tsolaridis
Οι ναυμαχίες στο Assassin's Creed Odyssey
Σε αναλυτικό gameplay video.

Το Assassin's Creed Odyssey θα έχει ναυμαχίες (όπως και το Assassin's Creed IV: Black Flag) και σε αυτές θα μπορείτε είτε να διαλύσετε αντίπαλα πλοία, είτε να επιτεθείτε πλησιάζοντας με το δικό σας και ρίχνοντας με τους τοξότες μετά από εντολή και αντίστοιχα να εξοντώσετε εχθρούς με τον χαρακτήρα σας, με melee ή ranged επιθέσεις.

Στο παρακάτω gameplay video δείτε την Cassandra να σφάζει...Αθηναίους, προσπαθώντας να αποδεκατίσει τον στρατό τους. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι αφορά τους εμφυλίους πολέμους της Αρχαίας Ελλάδας μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης.


Στο βίντεο θα παρατηρήσετε ότι οι στρατιώτες σας φωνάζουν ανά διαστήματα ιαχές, ειδικά ανάμεσα στις μάχες, ώστε να πάρουν θάρρος και κουράγιο, κάτι που γινόταν άλλωστε και στα αρχαία χρόνια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 20:16 #215466 by Alexis
Replied by Alexis on topic Assassin's Creed Odyssey
από το megathread του Assasins creed Odyssey στο reddit αναφέρουν πως οι ηθοποιοί που παίζουν τους κεντρικούς χαρακτήρες ειναι:

Alexios, Voiced by Michael Antonakos: twitter.com/MikeAntonakos

Kassandra, Voiced by Melissanthi Mahut: twitter.com/mlssmahut
The following user(s) said Thank You: A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification