Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Transport Fever 2' στο φόρουμ. 14 hours 34 minutes ago

Μ’αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς.[[ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!]/b]
transport-fever-2-review.jpg
Αποχαιρετήσαμε με χαρά τις εποχές όπου η λέξη Indie στον χαρακτηρισμό ενός Video Game σήμαινε πιξελιασμένα γραφικά, ελάχιστα και απαίσια πολύγωνα, μικρή διάρκεια, παραγωγή με την λέξη φθήνια γραμμένη σε όλο το “μήκος” της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πολλά Indie games στην εποχή μας δεν περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά. Σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός από Indie games συναγωνίζεται σε όλα τα επίπεδα τους πλουσιότερους τίτλους της βιομηχανίας. Ένα τρανό παράδειγμα είναι και το Transport Fever 2, το sequel του ομώνυμου game από την ελβετική Urban Games.

Βρίσκουμε κάπως υπερβολική την λέξη sequel αφού το game πατά ακριβώς πάνω στα χνάρια του πρωτότυπου με αρκετές διακριτικές ρυθμίσεις στο gameplay και ένα σωρό καινούργια missions. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι το εξαιρετικό gameplay που απολαμβάνουμε, η ποικιλία των συστημάτων και η φανταστική εξομοίωση είναι αποτέλεσμα της εργασίας μιας ντουζίνας σχεδόν ατόμων. Παραμερίζουμε την ευχάριστη έκπληξη που μας προκαλεί το αποτέλεσμα και αφοσιωνόμαστε στον σκοπό του Transport Fever 2, την δημιουργία μιας αυτοκρατορίας στον χώρο των μεταφορών η οποία θα λειτουργήσει σαν ρολόι.


Διαβάστε εδώ την συνέχεια του review.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Disintegration' στο φόρουμ. 14 hours 37 minutes ago

Ο συνδημιουργός του Halo έφυγε από την Bungie εξαιτίας των μεγάλων περιόδων εξαντλητικής εργασίας
Ο Marcus Lehto επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του και ο ίδιος δουλεύουν πολύ σκληρά.

lehto-28-1579775862.jpg


Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto αποχώρησε από την Bungie ήταν οι πολύ μεγάλες περίοδοι υπεροριών που επηρέαζαν αρνητικά την ζωή του. Μιλώντας για αυτό σε συνέντευξή του για το νέο του project με τίτλο Disintegration, ο Lehto αναφέρει ότι στην V1 Interactive δεν υπάρχει πίεση για υπερωρίες και ότι η εταιρεία προσπαθεί να διατηρήσει την υγεία και την ευτυχία των εργαζομένων της.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Ένας από τους λόγους που έφυγα από την Bungie, είναι ότι πολλοί από εμάς είδαμε την άσχημη πλευρά των περιόδων που υπήρχε ανάγκη για υπερωρίες και σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι περίοδοι συνεχίζονταν για μήνες και μήνες. Δεν θέλουμε να βιώνουμε τέτοια πίεση, ούτε να αναπαράγουμε αυτήν την κατάσταση. Οπότε στην V1 Interactive, ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να είμαστε σίγουροι ότι δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι συμμετέχουν ενεργά σε ότι δουλεύουμε, οπότε και υπάρχει μεγάλη ευθύνη στους ώμους όλων. Επίσης εκτιμάμε πολύ την υγεία όλων, τόσο σωματικά αλλά και πνευματικά. Βεβαιωνόμαστε ότι έχουν χρόνο έξω από το γραφείο για να περάσουν με την οικογένεια τους και τους ενθαρρύνουμε να βρίσκονται σπίτι όταν πρέπει να είναι στο σπίτι, για να πάνε π.χ. στις σχολικές παραστάσεις των παιδιών τους και να έχουν τα σαββατοκύριακα ελεύθερα για την προσωπική τους ζωή. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και είναι κάτι που έχουμε επεκτείνει σε όλους εδώ.”

Ο Lehto επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του και ο ίδιος δουλεύουν πολύ σκληρά όπως επίσης αναγνώρισε τις μεγαλύτερες προσπάθειες που κάνει η ομάδα στις κρίσιμες περιόδους. Πάραυτα οι πιεστικές περίοδοι είναι σύντομες και διαρκούν το πολύ μια εβδομάδα.

Συνέχισε: “Αυτό δε σημαίνει ότι δε δουλεύουμε σκληρά, δουλεύουμε πολύ σκληρά. Στο τέλος κάθε κρίσιμης περιόδου μπορεί να περάσει εβδομάδα δουλεύοντας υπερωρίες.”

Αυτού του είδους η έντονη εργασία, εφόσον δεν οδηγεί σε υπερκόπωση, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό, αναφέρει ο ίδιος. Η συλλογική προσπάθεια με κοινό στόχο φέρνει την ομάδα πιο κοντά. Οπότε εφόσον οι περίοδοι εξαντλητικής εργασίας είναι λίγες και μακριά η μια από την άλλη, μπορούν να δώσουν διάφορα οφέλη σε όλους.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Half-Life: Alyx' στο φόρουμ. 14 hours 39 minutes ago

Half-Life: Alyx: Περίοδος κυκλοφορίας
Έρχεται τον Μάρτιο και "δεν θα καθυστερήσει" σύμφωνα με την Valve.

half-life-alyx-release-period-58-1579731610.jpg
Η Valve απάντησε σήμερα σε ένα AMA (Ask Me Anything) μέσω του Reddit σχετικά με το Half-Life: Alyx.

Οι Robin Walker και Erik Wolpaw δήλωσαν ότι ο μήνας κυκλοφορίας θα είναι σίγουρα ο Μάρτιος του 2020 και ότι είναι βέβαιοι πως "δεν θα υπάρξει καθυστέρηση καθώς το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί".

Το μόνο που γίνεται τώρα είναι κάποιες τελικές αλλαγές και επιπλέον playtesting.

Η ομάδα της Valve που ήταν παρόν στο AMA ήταν οι Robin Walker, Jamaal Bradley, David Feise, Greg Coomer, Corey Peters, Erik Wolpaw, Tristan Reidford, Chris Remo, Jake Rodkin και Kaci Aitchison Boyle, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, ότι δηλαδή απλά τελειοποιούν το Half-Life: Alyx.

Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες, ανακοινώθηκε ότι ο χειρισμός όπλων θα γίνεται με το ένα χέρι και το δεύτερο θα είναι ελεύθερο. Τα πυρομαχικά θα ελέγχονται από ένα inventory στο ύψος του ώμου, ενώ στο βασικό χέρι θα γίνεται και η επιλογή όπλων.

Το Half-Life: Alyx θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο του 2020.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'NBA 2K18' στο φόρουμ. 14 hours 40 minutes ago

Τέλος οι online servers του NBA 2K18
Θα τεθούν εκτός λειτουργίας μέσα στο μήνα.

nba-2k18-offline-servers-3-1577994666.jpg
Η 2K Games ανακοίνωσε ότι οι online servers του NBA 2K18 θα τεθούν εκτός λειτουργίας μέσα στο μήνα.

Από τον Φεβρουάριο κι έπειτα δεν θα μπορείτε να παίξετε online multiplayer. Θα επηρεαστούν όσα modes χρησιμοποιούν VC. Ωστόσο, θα μπορείτε να παίξετε offline στα modes MyGM και MyCareer. Εκεί θα κερδίζετε SP αντί για VC.

Αν έχετε δημιουργήσει ή σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα online save file στα MyCareer ή στο myGM, τα δεδομένα σε αυτό δεν θα είναι διαθέσιμα και θα πρέπει να κάνετε Start New Game στα δύο αυτά modes.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'NBA 2K20' στο φόρουμ. 14 hours 41 minutes ago

NBA 2K20 gameplay video
Ο Γιάννης είναι OP!


Μιας και ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με ελάχιστα καλά games, στο σημερινό μας gameplay video παίξαμε NBA 2K20, σε ένα βίντεο που σας χρωστάμε.

Εννοείται ότι η μία ομάδα που θα επιλέγαμε θα ήταν οι Milwaukee Bucks. Η άλλη ήταν η Boston Celtics. Στα gamepad ο Γιώργος Τζίτζιφας και guest ο Στέλιος Βαροτσάκης αντίστοιχα. Όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο, ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο...είναι απλά OP!
youtu.be/VkLx7S-QKTE

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Mortal Kombat Trilogy Remaster' στο φόρουμ. 14 hours 42 minutes ago

Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection
Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση PEGI.

mortal-kombat-remaster-screenshot-62-1555441945.jpg
Σύμφωνα με το Gematsu , καταχωρήθηκε ηλικιακή αξιολόγηση με τίτλο "Mortal Kombat Kollection", κάτι που σημαίνει ότι η remastered τριλογία ίσως να μην ακυρώθηκε!

Η καταχώρηση αφορά τα Mortal Kombat 1, 2 και 3. Η συλλογή έχει λάβει ηλικιακή αξιολόγηση PEGI για PC, PS4, Xbox One και Switch. Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Blind Squirrel Games που εδρεύει στο Austin των ΗΠΑ και έχει αναλάβει ports, όπως τα BioShock: The Collection και Borderlands: Game of the Year Edition.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Cyberpunk 2077' στο φόρουμ. 14 hours 43 minutes ago

Φήμη: Το Cyberpunk 2077 καθυστέρησε γιατί δεν έτρεχε καλά σε PS4 και Xbox One
Το μεγαλύτερο θέμα το είχε το Xbox One.


Το Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red έχει δεχθεί αρκετές καθυστερήσεις. Αρχικά το περιμέναμε μέσα στο 2019, προς τα τέλη, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε για τις 16 Απριλίου 2020. Πριν από μερικές μέρες όμως έλαβε νέα αναβολή για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ποιος είναι ο λόγος; Ο Πολωνός Insider Borys Niespielak ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πως η CD Projekt Red καθυστέρησε για άλλη μια φορά το Cyberpunk 2077 επειδή το παιχνίδι δεν μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά στις κονσόλες PS4 και Xbox One. Λογικά το optimization είναι κάπως...δύσκολο καθώς πλησιάζουμε προς την δύση της όγδοης γενιάς κονσολών.
youtu.be/6VunwbHa_HQ

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις αρχικές εκδόσεις των δύο αυτών κονσολών και όχι στις 4K εκδοχές τους. Μάλιστα ο Borys γνωρίζει εκ των έσω, ότι υπήρχε ενημέρωση προς τους developers ότι αν μέχρι τον Ιανουάριο δεν λυθεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που υπήρχε (σ.σ. για το Xbox One εν προκειμένω) τότε το παιχνίδι θα έπαιρνε αναβολή.

Θυμίζουμε ότι το The Witcher 3: Wild Hunt είχε υποστεί downgrade σε PS4 και Xbox One όσο πλησίαζε η κυκλοφορία του. Πιθανόν η CD Projekt Red να θέλει αρκετή υπολογιστική ισχύ για τα games της, μιας και όλα είναι open world. Μένει να δούμε και την επίσημη δήλωση της Πολωνικής εταιρείας για το παραπάνω θέμα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται να μην θέλει να προσβάλει τις κατασκευάστριες εταιρείες κονσολών, οπότε αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'League of Legends: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. 14 hours 44 minutes ago

Η Riot Games θα δώσει 10 εκατομμύρια ως αποζημίωση για σεξιστικές διακρίσεις
Η Καλιφόρνια αξιώνει 400 εκατομμύρια δολάρια.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια στην Αμερική αξιώνει 400 εκατομμύρια δολάρια από την Riot Games, για την υπόθεση σεξιστικών διακρίσεων, σύμφωνα με την Los Angeles Times.

Το Τμήμα Δίκαιης Απασχόλησης και Στέγασης της Καλιφόρνια, έστειλε αίτηση στις 8 Ιανουαρίου 2 020, προτείνοντας ότι οι γυναίκες που αξίωσαν αποζημίωση δικαιούνται πολύ περισσότερα. Από την πλευρά της Riot Games, ο Joe Hixson δήλωσε ότι η Riot Games διαπραγματεύτηκε σκληρά με δικηγόρους για αυτή την εξωδικαστική συμφωνία και πρόσθεσε ότι θα υπερασπίσει την θέση του στο δικαστήριο.

Η αγωγή της πολιτείας της Καλιφόρνια θα εκδικαστεί στις 31 Ιανουαρίου και η τελική απόφαση θα παρθεί στις 3 Φεβρουαρίου. Για να δούμε αν τελικά η Riot Games θα πληρώσει το παρόν ποσό ή αν το τελικό ποσό θα αυξηθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Xbox Game Pass' στο φόρουμ. 14 hours 47 minutes ago

Xbox Game Pass: Ιανουάριος 2020 με GTA V και άλλα games
Περισσότερες προσθήκες με δυνατά ονόματα.

Σύμφωνα με τον Larry Hryb (Major Nelson), διευθυντή προγραμματισμού της Microsoft, στο Xbox Game Pass θα προστεθούν το A Plague Tale: Innocence και το Indivisible (23/1), ενώ στο τέλος του μήνυμα θα δούμε και το Sea Salt and Fishing Sim World: Pro Tour (30/1).

Στο Xbox Game Pass για PC θα δούμε τα Children of Morta και Gris.

Αναλυτικά τι έχει το Xbox Game Pass:
A Plague Tale: Innocence: 23/1
Indivisible: 23/1
Sea Salt: 30/1
Fishing Sim World: 30/1

Τα games που θα αποσυρθούν από το Xbox Game Pass σύντομα:
Middle-earth: Shadow of Mordor
Resident Evil 4
Saint's Row the Third
The Division
Tomb Raider: Definitive Edition

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Κύπελλο Ελλάδας 2019/20' στο φόρουμ. 15 hours ago

Κλήρωση Κυπέλλου: Τα ζευγάρια των προημιτελικών
paok+pao.jpg


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/01) στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εννιά ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδα, αφού εκκρεμεί η ρεβάνς του ζευγαριού ΑΕΚ - Αστέρας, που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

H αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ επί του Αστέρα, είναι πιθανό να υπάρξει αλλαγή έδρας μίας εκ των δύο ομάδων, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Ένωση είναι φιλοξενούμενοι στον πρώτο αγώνα.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ:

Άρης - Ατρόμητος

Παναιτωλικός - Αστέρας ή ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Λαμία - Ολυμπιακός

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 και 13 Φεβρουαρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαϊου.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'SuperLeague 2019/2020' στο φόρουμ. 15 hours 4 minutes ago

ΕΠΟ: Ανάκληση της άδειας συμμετοχής της Ξάνθης στη Super League και μεγάλο πρόστιμο
2762852.jpg
Επί της ουσίας το πρόστιμο είναι το ουσιαστικό ζήτημα για την ομάδα, αφού η ανάκληση της άδειας δεν οδηγεί σε αποβολή από το πρωτάθλημα, σε αφαίρεση βαθμών ή απαγόρευση μεταγραφών.

Παρόλα αυτά, η ποινή της συγκεκριμένης επιτροπής δεν έχει σχέση με αυτήν που αναμένεται να πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ξάνθης.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις και μένει να δούμε εάν τελικά θα βρεθούμε μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν δύο ποινές από επιτροπές που ουσιαστικά δίνουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Είναι, δηλαδή, πιθανό σε περίπτωση που η ΕΕΑ ανακάλεσει το πιστοποιητικό συμμετοχής, να επιβάλλει ποινή υποβιβισμού με βάση το νόμο για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ξάνθης.

Από νομικούς κύκλους ωστόσο θεωρείται ως πρόκριμα η απόφαση του Πρωτοβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ, κάτι το οποίο θα φανεί προσεχώς εάν ισχύει.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΠΟ
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ' αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. yesterday

Το νέο skin του Fortnite ονομάζεται Jellie
Αν το αγοράσετε θα πάρετε μαζί και ένα καβούκι χελώνας .

jellie-skin-21-1579691821.jpg

Το νέο skin του Fortnite κοστίζει 1,200 V-Bucks και ονομάζεται Jellie. Αν το αγοράσετε από το Item Shop θα πάρετε επίσης και ένα Shelie back bling που μοιάζει με καβούκι χελώνας.

kavouki.jpg

Ξεχωριστά μπορείτε να αγοράσετε τα pickaxe Sampi για 800 V-bucks.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα '4ο Xbox (Scarlett) από την Microsoft' στο φόρουμ. yesterday

Xbox Series X development kit
Διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τις δύο όψεις της κονσόλας.

leaked-xbox-series-x-front-1-64-1579688633.jpg
Δύο φωτογραφίες του Xbox Series X διέρρευσαν και κάνουν τον γύρο του internet. Οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν από τον χρήστη του Twitter @Doug_DragoX και δείχνουν το μπροστινό και το πίσω μέρος της κονσόλας.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification