Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

More
26 Mar 2007 04:38 #29399 by Lora
Nαι,μωρε,πλακα κανω!

Εχει πολλους Ελληνες εκει.Ειχα βγει με 2 κοπελες και ενα αγορι.Η μια απο τις κοπελες ηταν η ELen Που λες.Συμπαθεστατη!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2007 16:51 #29409 by Lora
Πώς θα ηταν το Anniversary αν το εφτιαχνε η Core????

EΤΣΙ!!!!

Βγηκαν στη φορα φωτο απο το παιχνιδι που θα εβγαζε η core,αλλα φυσικα εμεινε στη μεση...

Yπαρχει και trailer στο

More
26 Mar 2007 18:49 #29419 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Lara_Croft\ wrote: Πώς θα ηταν το Anniversary αν το εφτιαχνε η Core????

Γ.Τ.Π.Κ. δηλαδή!! Πάλι καλά που δεν θα το βγάλει η Core!

(Άντε να περάσουν οι μέρες να κυκλοφορήσει. Προσωπικά για να κρατιέμαι σε φόρμα ξαναπαίζω το Angel of Darkness)

More
26 Mar 2007 19:07 #29420 by Lora
Tis Crystal εχει σαφως καλυτερα γραφικα,αλλα της Core ειναι πιο κοντα στο Tomb Raider Feeling!Μακαρι να εβγαιναν και τα 2!

Α,το Αngel of Darkness ειναι στα τοπ μου!Το κριμα που δεν συνεχιστηκε..

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
26 Mar 2007 20:05 #29421 by a Guest
Replied by a Guest on topic Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

αλλα της Core ειναι πιο κοντα στο Tomb Raider Feeling!

Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Το πρώτο βίντεο (αυτό που βγήκε προχθές) με το gameplay της Αιγύπτου ήταν σιωπηλό, εδώ μπορείται να το δείτε με ήχο. Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε πολύ, καλύτερα να το έβλεπα χωρίς ήχο. Πρώτον δεν μου άρεσε ότι με το κάθε άλμα η Lara βγάζει ένα παράξενο επιφόνημα (φανταστείτε να το ακούμε αυτό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού) και δέυτερον δεν μου άρεσε αυτή η παράξενη μελωδία που έπαιζε όταν στη Lara της επιτέθηκε ο πάνθηρας.

More
26 Mar 2007 22:44 #29433 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Lara_Croft\ wrote: Α,το Αngel of Darkness ειναι στα τοπ μου!Το κριμα που δεν συνεχιστηκε..

Κι όμως, είχα διαβάσει στο wikipedia.org ότι το TRAOD είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, μετά

More
27 Mar 2007 16:40 #29465 by Lora
Αngel,τζαμπα απογοητευεσαι!Ο ηχος δεν κυκλοφορησε ποτε!Αυτο το βιντεο φαινεται οτι ειναι φτιαγμενο απο φαν,αλλωστε στον ιδιο τον τιτλο λεει dubbed και τα σχολια του δημιουργου The recent TR:A footage, dubbed over with legend sounds to be as close as I imagine it'll be ingame..Οποτε μην αγχωνεσαι!

Tyrenda το angel of Darkness ειχε προγραμματιστει απο την αρχη να γινει τριλογια.Ομως επειδη οι πωλησεις δεν ηταν καλες (λιγοι ναοι,πολλα bugs και δυσκολος για πολλους χειρισμος) εγκαταληφθηκε η τριλογια.Μετα ως γνωστων ανελαβε η Crystal Dynamics και η Core πηρε ποδι.Το Legend δεν εχει καμια σχεση με τα παιχνιδια της core,ειδικα το angel of darkness,η μονη ομοιοτητα ηταν οτι σε ολα πρωταγωνιστει η Λαρα.Αλλα σεναριακα ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!

Πολλοι φανς του Angel of Darkness και του Kurtis διαμαρτυρηθηκαν (και ακομα διαμαρτυρονται) και θελουν να συνεχιστει η τριλογια...αλλα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Καποιος στα φορουμ του Tomb Raider ειχε στειλει mail στον σεναριογραφο του παιχνιδιου,ο οποιος του απαντησε και του ειπε οτι ενω ειχε εντολες να δημιουργησει τριλογια,εγινε ενα παιχνιδι και το σεναριο δεν τελειωσε ποτε....

Αν παντως ανηκετε κι εσεις σε αυτους που θελουν να διαμαρτυρονται κι ας εχουν τελειωσει ολα δεν εχετε παρα να ψηφισετε...
Ψηφος για την συνεχιση του Angel of Darkness

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
28 Mar 2007 11:11 #29485 by a Guest
Replied by a Guest on topic Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

Lara_Croft\ wrote: Αngel,τζαμπα απογοητευεσαι!Ο ηχος δεν κυκλοφορησε ποτε!Αυτο το βιντεο φαινεται οτι ειναι φτιαγμενο απο φαν,αλλωστε στον ιδιο τον τιτλο λεει dubbed και τα σχολια του δημιουργου The recent TR:A footage, dubbed over with legend sounds to be as close as I imagine it'll be ingame..Οποτε μην αγχωνεσαι!

Σε ευχαριστώ  πολύ Lara_Croft, το ξέρω ήδη και εγώ, το έμαθα προχθές :) . Και όμως  βιντεο με  αληθινό ηχο υπάρχει.  Μόνο κρίμα που δεν μπορείς να ακούσεις καλά την Lara γιατί συνέχεια  κάποιος  μιλάει  στα γερμανικά (  λογικό είναι αφού το βιντεο το πήραν από ένα γερμανικό κανάλι ). Πάντως κάποια επιφονήματα της Lara ακούγονται πολύ καθαρά.

TR Anniversary Preview

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
  • a Guest
  • New Member
  • New Member
More