Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

More
16 Jul 2007 17:44 #35355 by penny
Καλά, σιγά μην καθόμουνα να ψάξω όλα τα μπόνους, πόσο μάλλον να ξαναπαίξω για να τα βρω. Κάψιμο ρε :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2007 18:31 #35360 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ναι αλλά τα rewards που ξεκλειδώνεις μαζεύοντας τα bonus αξίζουν τον κόπο..

More
17 Jul 2007 13:29 #35392 by nickos
εγω μονο για τα relics που ξεκλειδωνουν τις ενδυμασιες ψαχνω
Τα αλλα δεν με πολυενδιαφερουν

More
17 Jul 2007 15:09 #35406 by Kiriakos
Ρε παιδιά ξέρω οτι εδώ λέμε για τον παιχνίδι(το οποιο χτες ξεκίνησα :D ) αλλά ξέρει κανένας πότε θα έχουμε νέα ταινία??? Με την Karima Adebibe λέω...

More
17 Jul 2007 21:26 #35421 by Βιβή Κεφαλωνίτη

NACastillo\ wrote: Ρε παιδιά ξέρω οτι εδώ λέμε για τον παιχνίδι(το οποιο χτες ξεκίνησα :D ) αλλά ξέρει κανένας πότε θα έχουμε νέα ταινία??? Με την Karima Adebibe λέω...

1ον να μας κρατάς ενήμερους για την πρόοδό σου στο παιχνίδι ή έστω για το πως σου φάνηκε και 2ον για την ταινία, απ'όσο γνωρίζω έχει ήδη υπογράψει η Angelina για το Νο3.

Φίλε/η azazel τα outfits στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν λένε και πολλά. Του Legend ήταν πολύ-πολύ καλύτερα!

More
18 Jul 2007 12:45 #35444 by nickos
δεν εχω παρει το legend αλλα αφου το λες θα του ριξω μια ματια...

More
18 Jul 2007 13:10 #35445 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Το Legend είναι πολύ πιο μικρό σε χρόνο παιχνιδιού αλλά δεν έχει αυτά τα "σπαστικά" του Anniversary με τον χρόνο να τρέχει.. Αξίζει να το παίξεις! Θα δεις και ωραία συνολάκια!

More
09 Oct 2016 20:50 #188564 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Μπορώ να πω ότι με κούρασε αρκετά το παιχνίδι, από τον πρώτο κιόλας κόσμο του. Το άψυχο περιβάλλον, η απουσία μουσικής και περιβαλλοντικών ήχων καθώς και η σχετικά ασύνδετη ιστορία, με έκαναν να παίζω και να έχω βάλει άσχετα βιντεάκια στο youtube να τρέχουν στο κινητό. Νομίζω ότι η εποχή μας έχει ξεπεράσει αυτό το gameplay, που είναι πολύ "βαρύ" και σε αργό τέμπο. Σαφώς το πρωτότυπο μπορεί να ήταν μια αποκάλυψη στα games, αλλά νομίζω ότι ειδικά σήμερα, 20 χρόνια αργότερα, πολύ δύσκολα μπορεί να σταθεί μπροστά στις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των gamers. Μεγαλύτερη απόδειξη είναι η επανεκκίνηση της σειράς το 2013, που σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό στυλ των Tomb Raider.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
08 Jan 2021 00:34 #244281 by Μαρία Γερμαντζίδου
Ένα ακυρωθέν Tomb Raider remake διέρρευσε online

Το 2006, η Core Design δούλευε σε ένα remake του original Tomb Raider για το Sony PSP, το Tomb Raider: 10th Anniversary. Παρόλο που "σχεδόν τελείωσε", σύμφωνα με τον studio manager Gavin Rummery, ακυρώθηκε εξαιτίας ενός cross-platform remake που δημιουργήθηκε από την Crystal Dynamics, που έκανε release το 2007 ως Tomb Raider: Anniversary.

Τα γραφικά του ακυρωμένου παιχνιδιού στη συνέχεια επανεμφανίστηκαν σε ένα παιχνίδι Indiana Jones, επίσης που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η Core Design έκλεισε το 2010 και το χαμένο remake έγινε περιζήτητο μεταξύ των fans.

Μια συλλογή από assets (γραφικά) που πιστεύεται ότι είναι αυτά του χαμένου παιχνιδιού Tomb Raider έχουν πλέον εμφανιστεί ξανά και έγινε κοινοποίηση στο Internet Archive. Χάριν στις οδηγίες στο website του Tomb of Ash, μπορείτε να παίξετε μια alpha version του Tomb Raider: 10th Anniversary. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα patch, το Visual Studio και να έχετε είτε χειριστήριο PS4 είτε Xbox 360, αλλά μόλις τεθεί σε λειτουργία, θα μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορες τοποθεσίες. Αν και δεν υπάρχουν εχθροί, μπορείτε να ανεβείτε, να πηδήξετε και να κολυμπήσετε σε levels στο Περού και την Ελλάδα, καθώς και στο Croft Manor.

Οι fans που φιλοξενούν αυτήν την έκδοση λένε ότι επικοινώνησαν με τους κατόχους αδειών, προκειμένου να ζητήσουν άδεια για τη δημοσίευσή τους αλλά δεν έλαβαν απάντηση. Εξαιτίας της εξαίρεσης DMCA του Internet Archive για vintage sofware, ελπίζουμε ότι θα παραμείνει εύκολα διαθέσιμο τόσο στους game historians όσο και στους modders.