Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

More
11 Feb 2007 14:50 #26785 by Σπύρος Κλαουδάτος
Θεε μου τι γυναικα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2007 17:15 #26794 by Νικολής Ασημάκης
Kρίμα που δεν υπάρχουν τέτοιες στην αληθινή ζωή.....

More
11 Feb 2007 17:55 #26796 by Χριστόφορος
Ναι γιατί και να υπήρχαν θα κοιτούσαν εμάς τους "κοινούς θνητούς".Από Pitt και πάνω...

PSN: personGR

More
18 Feb 2007 21:13 #27337 by Lora

Tyrenda\ wrote: Tο demo άραγε θα βγει πολύ νωρίτερα από το παιχνίδι? Συνήθως πως γίνεται?

To demo του Legend παντως ειχε αργησει....

Angel.\ wrote: Αυτά τα sites: Tomb Raider Anniversary και Tomb Raider Chronicles οργανώνουν ενα διαγωνισμό. Πρέπει να πάρεις το render με την Lara και να το στολίσεις με τα χρώματα της χώρας σου. Το βραβείο θα είναι 5 αντίγραφα από το παιχνίδι Tomb Raider Anniversary και το όνομα του νικητή θα είναι γραμμένο στα kredits.

Ειμαι μελος εδω και περιπου ενα χρονο στα tombraiderforums.Εχω παρει μερος και στο διαγωνισμο (ψευδωνυμο Lara Croft! )

More
18 Feb 2007 22:37 #27342 by Chris Zotos
Nice !!! Photoshop έτσι ???
Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που είδα !!!

Κοίτα και το άλλο topic του Μάνου για τη συνέντευξη με τους δημιουργούς της EIDOS για να του προτείνεις και καμία ερώτηση !!! :wink:

More
19 Feb 2007 05:08 #27356 by Lora
To εχω κανει ηδη...Ο ιδιοκτητης του TombRaiderForums θα παει επισης και εχω θεσει εκει τις ερωτησεις μου!

Εγω απλα ελπιζω να μη με ξενερωσει και ειναι Tomb Raider I και gameplay 100% Legend...

Οσο για τη φωτο...Photoshop φυσικα!Ελπιζω να μαζεψω καμια ψηφο,αλλα ειναι τοσο καλες δουλειεσ και μετα παιζει ποσους γνωστους εχεις για να σε ψηφισουν...Η στην τελικη να βαλουν γνωστους τους...Ειναι απιθανο να νικησω...Αχ και να εβλεπα το ονομα μου στα Credits..... :hellas:

More
19 Feb 2007 12:47 #27360 by Chris Zotos
Που έχει το vote ??? Πάνω από 6000 μέλη έχει ο gamesradio, γιατί να μη ψηφίσουν το δικό τους κορίτσι... !!!
Άλλωστε δε θα είναι και λίγο για το σταθμό να έχουμε και το δικό μας άνθρωπο στα credits του Anniversary !!! :wink:

More
19 Feb 2007 13:13 #27363 by Χριστόφορος

Lara_Croft\ wrote: καμια ψηφο,αλλα ειναι τοσο καλες δουλειεσ και μετα παιζει ποσους γνωστους εχεις για να σε ψηφισουν...Η στην τελικη να βαλουν γνωστους τους...Ειναι απιθανο να νικησω...Αχ και να εβλεπα το ονομα μου στα Credits..... :hellas:

Στείλε link τώρα!!!

PSN: personGR

More
19 Feb 2007 15:30 #27367 by Lora
Απ'οτι καταλαβαινω δεν παει με ψηφο....Στους κανονες λεει το εξης

Two winning entries will be selected end of February 2007, and both will have their names embedded in Tomb Raider history by appearing in the credits of Tomb Raider Anniversary.

Οποτε τους γνωστους τους θα βαλουν.....

Αχ....ας γινει ενα θαυμα!!! [-o<

More
23 Feb 2007 03:49 #27809 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αποκλειστικότητα από το Press Event της Eidos στο Μιλάνο, σας παρουσιάζουμε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Tomb Raider: Anniversary

Κλικ Εδώ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)