Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

More
28 Jun 2007 14:00 #34085 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Εμένα μέχρι τώρα μου φαίνεται αρκετά μεγάλο και χορταστικό. Σίγουρα μεγαλύτερο από το Legend.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2007 02:55 #34122 by penny
Αναφέρομαι για το 70% και πάνω.
Όταν φτάσεις περιμένω γνώμη!

More
29 Jun 2007 17:06 #34149 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Έχω ακόμα μέλλον (είμαι περίπου στο 40%)!

More
29 Jun 2007 19:05 #34158 by penny
E τότε έχεις μπόλικο πράγμα ακόμα να γουστάρεις :wink:

More
29 Jun 2007 23:24 #34176 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ότι θα το τερματίσω θα το τερματίσω, αλλά όλο αυτό το ψάξε-ψάξε βαριέμαι και δεν παίζω πολλές ώρες την ημέρα! Έχω χάσει και την φόρμα μου..

More
05 Jul 2007 17:05 #34728 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι στο τελευταίο επίπεδο της Αιγύπτου, αυτό με την σφίγγα, κι έχω αρχίσει να βαριέμαι.. Ντρέπομαι που το λέω αλλά μ'εχει κουράσει.

More
05 Jul 2007 18:19 #34748 by Χριστόφορος

Tyrenda\ wrote: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι στο τελευταίο επίπεδο της Αιγύπτου, αυτό με την σφίγγα, κι έχω αρχίσει να βαριέμαι.. Ντρέπομαι που το λέω αλλά μ'εχει κουράσει.  :oops:  Μπορεί να φταίει το τόσο πολύ ψάξιμο, μπορεί να φταίει και η χρωματική μονοτονία των τοπίων ή ίσως ακόμα και η μονοτονία στον τρόπο σκέψης και δράσης. Σας έτυχε και εσάς κάτι παρόμοιο?

Καλά ακόμα παίζεις?Εγώ το είχα τερματίσει από την 4η κιόλας ημέρα...Έλα να μη βαριόμαστε... :cool:

PSN: personGR

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
05 Jul 2007 20:59 #34756 by a Guest
Replied by a Guest on topic Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

Tyrenda\ wrote: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι στο τελευταίο επίπεδο της Αιγύπτου, αυτό με την σφίγγα, κι έχω αρχίσει να βαριέμαι.. Ντρέπομαι που το λέω αλλά μ'εχει κουράσει.  :oops:  Μπορεί να φταίει το τόσο πολύ ψάξιμο, μπορεί να φταίει και η χρωματική μονοτονία των τοπίων ή ίσως ακόμα και η μονοτονία στον τρόπο σκέψης και δράσης. Σας έτυχε και εσάς κάτι παρόμοιο?

Να σου

More
05 Jul 2007 21:08 #34757 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Το πάθαμε ανάποδα!!

More
15 Jul 2007 17:07 #35276 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Και ναι, δέχομαι το χειροκρότημά σας γιατί μετά από πολύ κόπο αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα (κυρίως αυτό) το τερμάτισα!!!!! (επιτέλους