Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
03 Jun 2007 11:36 #32734 by a Guest
Replied by a Guest on topic Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

Tyrenda\ wrote: Για πείτε ρε παιδιά, από τιμή τι λέει? Και τελικά η edition είναι με διπλό δισκάκι ή με μονό?

Εγώ το πήρα με 43 €

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2007 12:34 #32735 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Μου φαίνεται από βδομάδα θα πάω να το τσιμπήσω!!

More
07 Jun 2007 02:35 #32973 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review
Κατεβάστε το demo

Κάπου εδώ λύνονται και οι όποιες απορίες. Read, try, buy

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jun 2007 10:11 #32974 by Χριστόφορος
Το ESRB έχει κατοχυρώσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού για το 360 ως DLC στο Legend(Με άλλα λόγια στο Legend θα μπορούμε να διαλέξουμε ποιο από τα δύο παιχνίδια να παίξουμε:Legend/Anniversary) μέσω φυσικά του Live.

Link

PS:H Eidos δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα.

PSN: personGR

More
12 Jun 2007 12:41 #33207 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Λοιπόν το τσίμπησα το παιχνιδάκι! :armata crazy: Αλλά ακόμα παίζω το Craft Manor για να ξεσκουριάσω και λίγο. Όμως έχω πρόβλημα με την camera. Ώρες ώρες πάει σε κάτι angles που δεν βοηθάνε καθόλου κι ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.. Help..

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
13 Jun 2007 11:57 #33241 by a Guest
Replied by a Guest on topic Tomb Raider: 10th Anniversary Edition
Tyrenda, Δυστυχώς με την κάμερα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,

More
13 Jun 2007 12:44 #33243 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Κατάλαβα! Την κάτσαμε την βάρκα κοινώς!! Και κάτι άλλο που είναι πολύ σπαστικό και νομίζω ότι ούτε αυτό διορθώνεται, είναι η ίδια η μουLara που κοιτάει σε ορισμένα σημεία, και καμιά φορά της δίνεις εντολή κι αυτή σε αγνοεί γιατί κοιτάει εκεί που κοιτάει..

Thanx πάντως..

More
25 Jun 2007 13:14 #33795 by Μιχάλης Μερτζιανίδης
Καταρχήν καλημέρα σε όλους σας. Πρόσφατα...επιζών των ταλαιπωριών της κας Λαίδη Κροφτ, σας μεταφέρω την εμπειρία του να τερματίζεις αυτό το παιχνίδι, που μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη με τρία γράμματα... "Ούφ!!!"
Είχα πάρα πολύ καιρό να ξεπεράσω σε παιχνίδι τις 20 ώρες και τα καμώματα της κας Λάρας με έφτασαν στο σημείο να το κάνω κι αυτό (είδατε τι τραβάει ένας φανατικός πλην τίμιος gamer;).
Συνοπτικά θα βαρεθείτε να ψάχνετε και ειδικά στα επίπεδα της Ελλάδας και της Αιγύπτου. Η Ελλάδα είναι από μόνη της ένας τεράστιος γρίφος και θέλει υπομονή και επιμονή (και όχι πέταγμα της κονσόλας έξω από το παράθυρο, γιατί εκτός του ότι είναι αντιοικονομικό, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή).
Το βασικό πρόβλημα που εντοπίζω είναι η κάμερα που συχνά-πυκνά δε σε βοηθάει καθόλου, παρόλο που θεωρητικά είναι ελεύθερη (πάει και κολλάει σε κάτι απίθανες γωνίες που κάνουν ακόμα και τη Λάρα διάφανη!).
Όσοι θέλετε να περνάτε με σπαζοκεφαλιές, σταυρόλεξα και σουντόκου την ελεύθερη ώρα σας, ξεχάστε τα παραπάνω και αγοράστε το παιχνίδι. Είναι εγγύηση σπαζοκεφαλιάς.
Τα "σπαστικά" δε λείπουν, όπως για παράδειγμα ότι επειδή το πόδι δεν ήταν ένα εκατοστό πιο μπροστά, το άλμα δε βγαίνει, ή

ANGELS' FRONTIER

More
28 Jun 2007 01:15 #34066 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Πολύ σωστά τα λες φίλε mertz! Προς το παρόν είμαι ακόμα στην Ελλάδα στο Mida's Palace και πραγματικά έχω χορτάσει ψάξιμο! Τα enviromental puzzles δεν θα τα έλεγα δύσκολα, μάλλον προφανή (σε βοηθάει και το παιχνίδι) αλλά το να ψάξεις να βρεις τα διάφορα artifacts και relics, είναι άστα να πάνε! Όταν τερματίσω κι εγώ, θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω! Μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει.. αν και δεν έχω παίξει το αρχικό..

More
28 Jun 2007 03:38 #34073 by penny
Γαμάτο το παιχνιδάκι, αν και χαλάστηκα λίγο προς το τέλος, μου φάνηκε πολύ σύντομο χρονικά.