Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο Tomb Raider σας εντυπωσίασε πιο πολύ ;

Poll: Αγαπημενο Tomb Raider (was ended 0000-00-00 00:00:00)

The Last Revelation
1 7.7%
Chronicles
No votes 0%
The Angel of Darkness
No votes 0%
Legend
1 7.7%
Tomb Raider (2013 video game)
2 15.4%
Rise of the Tomb Raider
2 15.4%
Αλλο
7 53.8%
Total number of voters: 13 ( Marios Ntallaris, Αρίστος Αθανασιάδης, A, Omnibot, Νικολής Ασημάκης ) See more
Only registered users can participate to this poll
More
10 Mar 2016 12:17 #177790 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Προς Prince of Persia 30 Καλά το Angel of Darkness είχε πολύ potential για να γίνει το καλύτερο TR.Είναι το παιχνίδι που ωρίμασε τη σειρά και τη Lara πιστεύω προς τη σωστή κατεύθυνση.Στοιχεία adventure,στοιχεία rpg,στοιχεία stealth και combat.Χώρια οι κλασικοί γρίφοι.Η λεπτομέρεια στα περιβάλλοντα ειδικά στην Pc version ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του.Απίστευτος ήχος και μουσικάρα ατελείωτη.Ιστορία γεμάτη μυστήριο,ακόμα και τρόμο σε κάποια σημεία.Anyway σταματάω γιατί θα γράφω για ώρες.
Εγώ όπως έχω ξαναπεί ξεχωρίζω ότι έχει βγάλει η Core απο το TR1 μέχρι το AoD.Και το γιατί το έχω πεί κι αυτό 10 φορές,γιατί προτιμώ παιχνίδια που τεστάρουν τις ικανότητες μου και δε μου τα δίνουν όλα στο πιάτο.
Ομως ψήφισα το The Last Revelation για λόγους νοσταλγίας επειδή ήταν το πρώτο TR που έπαιξα στο Ps1 Κάπως αργά το ξέρω και μου έχει μείνει. B)

Το Angel of Darkness από τα αγαπημένα μου. Τρομερή ατμόσφαιρα και πολύ καλά στοιχεία που μου άρεσαν. Είχε ένα τραγικό bug όμως στο PC. Σε ένα δωμάτιο που πρέπει να δεις έναν κωδικό για να ανοίξεις την πόρτα οι αριθμοί δεν φαίνονται...Από walkthrough το είχα δει και το πέρασα αλλιώς δεν θα το είχα τελειώσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2016 12:29 #177791 by Blood Prince

StewieSnake wrote: Κανένα από τα δύο δε μ' εντυπωσίασε, πέρασα όμως καλύτερα με το Legend. Στο πρόσφατο TOMB RAIDER δεν μπορούσα να πάρω στα σοβαρά τον χαρακτήρα.

Ενδιαφέρον αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί ;; Ο χαρακτήρας ήταν καλύτερα σχεδιασμένος αλλά μήπως έμπαζε κάπου το σενάριο ;;; Πάντως για όποιον αρέσουν οι γρίφοι και το action είναι εντυπωσιακά παιχνίδια.Αυτό το Last Revelation αν επανακυκλοφορούσε με την νέα Lara και με καλύτερα πιο σύγχρονα γραφικά θα ήταν όλα τα λεφτά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Mar 2016 12:55 - 10 Mar 2016 12:57 #177795 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Αν και εχω παιξει σχεδον ολα τα παιχνιδια εκτος απο το πρωτο που δεν το προλαβα :( και μου αρεσαν πολυ, θα πω το Legend ειναι απο τα αγαπημενα μου,το ειχα τερματησει 4-5 φορες.Θεωρω οτι τα νεα παιχνιδια οσα γραφικα και να εχουνε δεν θα γινουν ποτε τοσο καλα οσο τα πρωτα πρωτα.

Last edit: 10 Mar 2016 12:57 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Mar 2016 03:20 #177823 by Τόνυ Λέιτζελ
Θα συμφωνούσα με τη προλαλήσασα, αν γινόταν αυτό το post 4 χρόνια πριν. Το Top3 μου θα ήταν Legend, Underworld, Anniversary. Από τη στιγμή όμως που βγήκε το reboot το 2013 το βάζω πάνω από όλα. Ιεροσυλία για μερικούς;

More
11 Mar 2016 12:52 #177826 by Νικολής Ασημάκης
Θα πω το reboot, γιατί, σε αντίθεση με το παλιό, δεν έφαγα ένα δίωρο να προσπαθώ να λύσω τον εκάστοτε γρίφο, να πέφτω από ψηλά και να πρέπει να ξανανέβω κλπ. Ήταν πιο straightforward.

More
11 Mar 2016 15:00 #177831 by Omnibot
Το πρώτο ήταν το καλύτερο. η πρώτη μου επαφή με 3D game στο Sega Saturn. Μετά από αρκετά restarts συνήλθα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
11 Mar 2016 18:53 #177887 by A
Anniversary φυσικά απο αυτά που έχω παίξει(εκτός του rise που σύντομα θα το πάρω). Καλές εποχές αφού έπρεπε να σου κόβει και λίγο για να προχωρήσεις στο game και πάνω απ όλα η Λαρα με δυο μπαλονάκια για πισινο και στήθος πυραμίδα ( τότε φαινόταν όμορφη έτσι).
Είχα χάσει στο χερι του Μίδα. Πήρα μεγάλη χαρά τότε απο την έκπληξη :woohoo:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
11 Mar 2016 20:56 #177892 by Κατερίνα Μαρίνου
Βρηκα και μια ωραια φωτο του anniversary. ;)

The following user(s) said Thank You: Blood Prince, A, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
20 Mar 2016 11:36 #178334 by Φοίβος Ζαφείρης

Prince of Persia 30 wrote: Ενδιαφέρον αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί ;; Ο χαρακτήρας ήταν καλύτερα σχεδιασμένος αλλά μήπως έμπαζε κάπου το σενάριο ;;;

Το σενάριο έμπαζε, ναι, αλλά ήταν ο χαρακτήρας που δε μ' άρεσε. Ένας προηγουμένως δυνατός χαρακτήρας με απόλυτο έλεγχο της κατάστασης μετατράπηκε σ' ένα τρομαγμένο κοριτσάκι που απλώς αντιδρά σε οτιδήποτε έρχεται αντιμέτωπη, χωρίς να κάνει καθόλου επιλογές. Της λείπει αυτό που αποκαλούμε agency κι ως εκ τούτου δεν έχει τα φόντα να είναι πρωταγωνίστρια. Είναι παθητική μέσα στην ιστορία, κάνει μόνο και μόνο γιατί αναγκάζεται να κάνει και η ιστορία προσπαθεί να με πείσει πως αυτό θα την κάνει δυνατή. Στο τέλος, δε μου έκανε καμμία εντύπωση, δε βρήκα λόγο να τη θαυμάσω ή έστω να τη συμπαθήσω, απλώς υπήρχε. Ήταν κακός χαρακτήρας, αδιάφορος, ο οποίος δεν ξεχώριζε από τον οποιοδήποτε άλλο μέσο χαρακτήρα σε βίντεογκέημ.