Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο Tomb Raider σας εντυπωσίασε πιο πολύ ;

Poll: Αγαπημενο Tomb Raider (was ended 0000-00-00 00:00:00)

The Last Revelation
1 7.7%
Chronicles
No votes 0%
The Angel of Darkness
No votes 0%
Legend
1 7.7%
Tomb Raider (2013 video game)
2 15.4%
Rise of the Tomb Raider
2 15.4%
Αλλο
7 53.8%
Total number of voters: 13 ( Marios Ntallaris, Αρίστος Αθανασιάδης, A, Omnibot, Νικολής Ασημάκης ) See more
Only registered users can participate to this poll
More
09 Mar 2016 10:56 #177730 by Blood Prince
Σίγουρα τα Tomb Raider που κυκλοφόρησαν πρόσφατα έχουν καλύτερη μηχανή γραφικών και είναι πιο προσιτά στους περισσότερους.

Εμένα πάντως με εντυπωσίασε το Τomb Raider: The Angel of Darkness όπου η Lara απεικονιζόταν καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα εκείνη την εποχή αλλά και μου άρεσε αρκετά το story του the last revelation.Πιστεύω ακόμα και τα πιο πρόσφατα δεν συγκρίνονται όσον αφορά το σενάριο και το επίπεδο δυσκολίας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Χριστίνα Χριστοδουλίδη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Mar 2016 17:23 #177740 by Θάνος Παρασκευόπουλος
Εγω δεν ημουν ποτε fan του tomb raider..αν και ειχα παιξει κατα καιρους σε εποχες που ο pentium 3 ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε σε pc και απο κονσολες στο ps2...

προσφατα ομως ηρθε στην κατοχη μου το bundle του xbox one με τα tomb raider (definitive edition) και rise of the tomb raider...
μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με το πρωτο... και ειναι το καλυτερο που εχω ποιξει μεχρι στιγμης..
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Mar 2016 17:51 #177742 by Κατερίνα Μαρίνου
Που ειναι το πρωτο μερος στην λιστα η εστω το anniversary που ηταν τελειο???. ;) Αυτα ειναι τα καλυτερα για μενα που προτιμω γριφους παρα την δραση που εχουν τα τελευταια επεισοδια της αγαπημενης μας Λαρα. ;)

More
09 Mar 2016 21:19 #177765 by Γιάννης Μοσχονάς
Τα έχω τερματίσει όλα πλην του Rise και επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη το Anniversary, την τελειοποιημένη έκδοση του πρωτότυπου.

More
09 Mar 2016 23:01 #177772 by Αλέξανδρος Μαυρίδης
Ψηφισα το Rise of the Tomb Raider γιατι προτιμω τη Lara με γριφους και δραση παρα μονο γριφους.

More
10 Mar 2016 01:09 #177777 by Δημήτρης Έξαρχος
Τα εχω παιξει ολα εκτος απο το Rise ,οποτε για μενα που μου αρεσαν τα παλια Tomb Raider δαγκωτο anniversary!

More
10 Mar 2016 08:36 - 10 Mar 2016 09:10 #177781 by Blood Prince
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με τα τελευταία της σειράς,σε αυτά πάντως μου αρέσει αρκετά η εμφάνιση της Laras,και όσον αφορά το gameplay προτιμώ περισσότερους γρίφους παρά action.Αλλωστε το χαρακτηριστικό αυτό ήταν που ξεχώριζε στα προηγούμενα της σειράς.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Mar 2016 09:10 by Blood Prince.

More
10 Mar 2016 11:44 - 10 Mar 2016 11:45 #177784 by Georgios Manolis
Προς Prince of Persia 30 Καλά το Angel of Darkness είχε πολύ potential για να γίνει το καλύτερο TR.Είναι το παιχνίδι που ωρίμασε τη σειρά και τη Lara πιστεύω προς τη σωστή κατεύθυνση.Στοιχεία adventure,στοιχεία rpg,στοιχεία stealth και combat.Χώρια οι κλασικοί γρίφοι.Η λεπτομέρεια στα περιβάλλοντα ειδικά στην Pc version ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του.Απίστευτος ήχος και μουσικάρα ατελείωτη.Ιστορία γεμάτη μυστήριο,ακόμα και τρόμο σε κάποια σημεία.Anyway σταματάω γιατί θα γράφω για ώρες.
Εγώ όπως έχω ξαναπεί ξεχωρίζω ότι έχει βγάλει η Core απο το TR1 μέχρι το AoD.Και το γιατί το έχω πεί κι αυτό 10 φορές,γιατί προτιμώ παιχνίδια που τεστάρουν τις ικανότητες μου και δε μου τα δίνουν όλα στο πιάτο.
Ομως ψήφισα το The Last Revelation για λόγους νοσταλγίας επειδή ήταν το πρώτο TR που έπαιξα στο Ps1 Κάπως αργά το ξέρω και μου έχει μείνει. B)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 10 Mar 2016 11:45 by Georgios Manolis.

More
10 Mar 2016 12:02 #177785 by Φοίβος Ζαφείρης
Έχω παίξει μόνο δύο στη ζωή μου, το Legend και το TOMB RAIDER. Είναι καλή αντίθεση, μιας και δεν είμαι φαν και απλώς συγκρίνω δυο διαφορετικές Lara και δυο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού χωρίς να έχω κάποια επένδυση στο χαρακτήρα και στη σειρά. Κανένα από τα δύο δε μ' εντυπωσίασε, πέρασα όμως καλύτερα με το Legend. Στο πρόσφατο TOMB RAIDER δεν μπορούσα να πάρω στα σοβαρά τον χαρακτήρα.

More
10 Mar 2016 12:14 #177789 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τα έχω παίξει όλα εκτός από το τελευταίο που βγήκε φέτος. Το αγαπημένο μου είναι το πρώτο που είχε βγει, στο sega saturn το είχα παίξει. Θεά η Λάρα, ωραίες τοποθεσίες, ωραίοι εχθροί και το ίδιο και οι κακοί του παιχνιδιού με τις ατάκες τους όταν τους πολεμάς. Θεούλης ο Jerome "The Kid" Johnson με το πατίνι του :p