Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dishonored

More
11 Apr 2013 19:21 #122765 by Βασίλης Καμακάρης
Dishonored: The Knife of Dunwall DLC

[UPDATE 20/3/2013] H Bethesda έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ από το The Knife of Dunwall, το επερχόμενο DLC για το Dishonored. Δείτε εδώ το εν λόγω βίντεο:

[youtube:oqjo7gnw]
[/youtube:oqjo7gnw]

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2013 00:33 #128466 by Κώστας Λάβαρης
Η Bethesda Softworks ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dishonored: The Brigmore Witches DLC το οποίο θα αποτελεί extra περιεχόμενο στο παιχνίδι. Το The Brigmore Witches θα περιλαμβάνει το τέλος της ιστορίας του δολοφόνου Daud, πρωταγωνιστή του προηγούμενου DLC με τον τίτλο The Knife των Dunwall.

[youtube:179kihrc]
[/youtube:179kihrc]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
14 Sep 2015 23:52 #168786 by Παντελής Δασκαλέλος
Σχετικά με το Dishonored δεν έχω να πω πολλά καθώς τις απόψεις μου τις έχω αναλύσει σε προηγούμενα posts μου. Κατ' εμέ είναι ένα εξαιρετικό Action-Adventure/Stealth που όμως δεν καταφέρνει να πρωτοτυπήσει ιδιαίτερα, καθώς ανάλογους μηχανισμούς έχουμε δει στις σειρές Thief και BioShock. Ερχόμαστε τώρα στην Definitive Edition του, η οποία κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδας περίπου για PS4 και Xbox One. Όσοι περίμεναν ένα remake μάλλον θα απογοητευτούν καθώς πρακτικά μιλάμε για ένα port της Game of the Year Edition PC έκδοσης του παιχνιδιού στις next-gen κονσόλες. Κοινώς έχουμε με ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Dishonored, τα τρία DLC του σε 1080p, αλλά 30 fps, κάτι που προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι δεδομένο ότι τόσο το PS4 όσο και το Xbox One μπορούν να τρέξουν το Dishonored στα 60fps.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ.

More
02 Jul 2016 14:54 #183416 by Aνέστης Αδαμίδης
Για μένα που έχω κάψει το παιχνίδι, αλλά και για εσάς για να μαθαίνετε:

Υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στο παιχνίδι σύμφωνα με τον τρόπο που παίζει κανείς. Έχω βρει 4 διαφορετικά end credits και 3 διαφορετικούς διαλόγους πριν την τελευταία αποστολή.

1) Low Chaos: Σώζεις την Emily, δε σκοτώνεις κανέναν, όλα καλά κι ωραία.
2) High Chaos: Σώζεις την Emily, σκοτώνεις ότι κινείται, οι ποντικοί γίνονται περισσότεροι από τους πολίτες
3) High Chaos: Σκοτώνεις ό,τι κινείται, σκοτώνεις τον Samuel όταν σε αφήνει στο νησί, για να μην ειδοποιήσει τους φρουρούς.
4) High Chaos: Σκοτώνεις ό,τι κινείται, τον Samuel και χάνεις την Emily.
5) Medium Chaos: ξεκινάς να κάνεις το Ghost walkthrough, θυμάσαι ότι το έχεις κάνει και παρουσιάζεται το πρόβλημα του Low Chaos. Οπότε ξεκινάς να σφάζεις τους πάντες στις τρεις τελευταίες αποστολές. Αποτέλεσμα: Φτάνεις μετά βίας High Chaos και όταν ο Samuel σε πηγαίνει στο νησί σου λέει τον εξής διάλογο:

Μέχρι το 0:40 είναι ο διάλογος που λέω. Αν κάποιος δεν καταλάβει γιατί έχω βάλει τους αριθμούς όπως τους έχω βάλει, μη ντρέπεστε να ρωτήσετε.

More
06 Jul 2016 02:25 #183663 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω δει αρκετά DLC. Κανένα όμως σαν το The Brigmore Witches. Παιδιά, πιστέψτε με, αν προσπαθήσετε να το βγάλετε με stealth/low chaos, είναι άλλη εντελώς ατμόσφαιρα. Λες και παίζεις άλλο παιχνίδι. Υπάρχουν βέβαι κάποιοι αναχρονισμοί ανάμεσα στις ιστορίες των DLC και του κυρίως παιχνιδιού, αλλά για μένα πρέπει να τα παραβλέψει κανείς όλα αυτά. Είναι αριστούργημα η συγκεκριμένες προσθήκες. Και τα 2 DLC είναι απαράμιλης ποιότητας.

Αν δεν έχετε παίξει το παιχνίδι τόσα χρόνια μετά, μην το αργείτε άλλο. Και μη σκεφτείτε καν για τα DLC. Τουλάχιστον αυτά με την ιστορία. Το άλλο είναι challenges, οπότε σιγά τα ωά.